Дискусия: Великото бягство

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Aug 26, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Bamze

Bamze Главен болярин

Браво на вас! Аз изостанах драстично за редчето и нямам ресурс да наваксам, но продължавам с копането!
    Колкото, толкова. Все ще взема награди и от магазина ще понапазарувам. А и с лабиринта ще се сборичквам! Забавление да става!:):p

Last edited: Sep 1, 2020
  2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не се наложи да правя бързо, в началото хвърлих доста СТ, без бонуси, вижда му се края, редът е нареден:music:, малко монети дават за една игра, незнам дали ще успея да си напазаря от магазина, както ми се искаxD.

3. gigi_421

gigi_421 Експерт

Наредих редчето и ще продължа да играя, че все още има какво да се вземе от наградите. Пък знам:p ли, като сложа довечера пак дългорастящи и утре събера изскачащите, може и да завърша:)напълно.

4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Реда и аз днес го наредих и никакъв зор не си дадох.От монетите взех купоните, това ми е най важното.За друго сили и желание няма.xD

Last edited: Sep 1, 2020
  5. tanyamery

tanyamery Адмирал

Този розов хамстер е добре да влезе в инвентара, защото все по някое време ще се зададе и неоновият им ъпгрейд и тогава ще влязат в акция. Реда и при мен е накичен, проценти добре, ама и по някоя точица макар и символична да им слагат на тези редове!

6. gigi_421

gigi_421 Експерт

Завърших го напълно:). Обаче имам още малко ресурс и ще изиграя една- две игри още за монетки:)

milena7004 likes this.
  7. dedoto

dedoto Адмирал

:)докопах се до редчето:)другото го оставам бакшиш на БП8)

8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Браво комши :D

dedoto likes this.
  9. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Оня горе, много затвори кранчето накрая 8). Голям скръндза ......:cry:

stefi1121 likes this.