Дискусия: Великото бягство

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Aug 26, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxD близнаци, тризнаци, многознаци ... xDxDxD

dedoto, kakata13 and ka-linka like this.
  2. choko_59

choko_59 Знаменитост

аз изкарах две катерици от 99 обикновени билети и плюс 100 процента продукция от 120 парти билета и тъкмо се зарадвах взех че отворих едни сандъци да попълня бройките за билетите и се изкефих още повече. даде ми 390 обикновени билета при капацитет 99.загубих 300.който не гледа така е.отваряйте си очите не правете като мен.

3. gigi_421

gigi_421 Експерт

Взехте ли си наградата от бонус кода? STRDY

Как се е утишило тук:). Като че ли всички са хванали мотиките и копаят ли копаят:):p. Ха спрете малко де, починете си;), кажете някоя умнотия:p.

Last edited by moderator: Aug 29, 2020
    ANETA likes this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

>:( хайде спри с многопостието, глупостите и не по темата! моля те! :wuerg:

По темата, стигнах средата на пътеката. Изиграх 25 игри и продължавам да тичам към финала :D

ka-linka likes this.
  5. troi333

troi333 Активен автор

mimi123123456, xari_myri and gigi_421 like this.
  6. Bamze

Bamze Главен болярин

Здравейте,
    събитието върви малко тегаво, пилите изскачат пестеливо. От една реколта завъртам едно печиво.
    Някакви идеи за по-голям брой пили от една реколта ?

axmara and milena7004 like this.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Довечера засей нещо дълго. Ако имаш повечко СТ насей един два пъти най-дългото при теб растение със СТ ще стане за по-кратко време и ще ти даде повече изскачащи. Трябва обаче да си опразнила двете полета и само да сееш :)

Здрасти, не се заяждай моля те. Виж какъв период от време има между двата поста. Уважавам те като играч, но присмеха ти - не. И, дай по темата приятел, по същество. Защото не се разбира с приказки ли си играеш или копаш. Аз съм вече на 2/3 от евента

Bamze likes this.
  8. Bamze

Bamze Главен болярин

Да, благодарение на теб. :):):)

9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ka-linka likes this.
  10. Bamze

Bamze Главен болярин

Благодарско, TAINNA!:):):)

Благодаря на всеки, който е помогнал на останалите играчи с публикации за бонус кода!

Last edited by moderator: Aug 29, 2020
  11. tanyamery

tanyamery Адмирал

Не видях във ФАЯ дали пише, но тези декорации май стават и за обитаваното от духове имение.

.TAINNA. likes this.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ех как не са сметнали евента да дадат по още един токен :( имам в двете ферми по 7, а до края на евента не виждам друг. Идея как да си набавя? Сезона съм го приключила. Трябват ми 8 токена за +1 реколта за 1 час

лудакрава1 likes this.
  13. tanyamery

tanyamery Адмирал

А аз десет пъти завъртях ФМ магазина, сезона (заради 3 000 наградни точки) и евентния магазин и виждам фрапипащи противоречия и така и не мога да преценя как е най-рационално да се похарчат монетите със звезда. И да, 16 токен за съжаление все се губи по трасето!

.TAINNA. likes this.
  14. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не, не стават.

.TAINNA. likes this.
  15. troi333

troi333 Активен автор

:eek: на присмех и заяждане ли ти прилича?!? Жалко..мислех, че ще разбереш, момиче...

16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Чакай, чакай, върни малко лентата, моля! ;)
    За какви катерици иде реч? Нещо май съм пропуснала! :cry:
    А иначе за отварянето на сандъците - внимавай бе, човек. :p
    Аз отварям по няколко и внимавам да не надвишат примерно 90 врътки. Отивам на колелото, въртя за да им намаля бройката и после пак отварям сандъци. Не че не ги знаеш тези неща, де. ;) Но все пак това може да помогне на някой по-нов играч (особено, ако първо чете форума, а после пита) xD
    П.П. АААА, сега като развъртях колелото разбрах за какви катерици иде реч. Е, на мен ми бягат нещо. Ще видим след около 50 завъртания какъв ще е резултатът. :p

Last edited: Aug 30, 2020
    kakata13, .TAINNA. and tanyamery like this.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

хахахаха на мен ми даде катерица след над 400 врътки и след като се озъбих в тебата за колелото xD
    иначе до довечера ще взема реда. Успах се тази сутрин и едно обиране загубих :D

[[Fermerkaa]] likes this.
  18. kakata13

kakata13 Старши болярин

То същата работа по някой път се получава и със сандъците с торта:cry::cry::cry:

.TAINNA. and .water. like this.
  19. buba62

buba62 Главен болярин

Още около 7 хил. от синьото растение имам да отглеждам, смелих днес 20 бр. печиво и май е време да почна да играя.
    Засега пилите са достатъчно, но може и да трябва да сея нещо дълго. Да отгледам растенията и тогава ще ги мисля.

.TAINNA. likes this.
  20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

много пъти сме дъвкали в темата за колелото въпроса с лимитите на тор и врътки от сандъци, без резултат. Като ми пееш Пенке ле, кой ли ми те слуша >:(
    Давай Бубе, забавно е :D Имам още две да смеля и взимам редичката. Но изскачащи не стигат и довечера ще сея нещо дълго до сутринта. После с мими тор ще подсиля китките и, надявам се да стигна финала навреме ;)

п.п. Програма минимум е изпълнена. Взех редичката, накиприх я и полека лека вървя към финала с премрежен поглед :)

Last edited: Aug 30, 2020
    bubolina8, kakata13 and ka-linka like this.