Дискусия: Великденски фестивал

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 27.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Защо се мъчиш на малки полета, без бонуси няма полза, само си затрудняваш обирането, мое мнение.
    Мисля да отворя всички полета и тогава да пробвам с култивирането, с това изкачане, растението ще изпревари доста обикновените яйца, за сега се събират бавно.
    Някой направил ли е бонуси в парника, лесно ли се получават?

.TAINNA. харесва това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

добро утро :) с 1 голяма кошница отворих всички поленца. Остава само да садя и да направя в мелницата 32 Великденски яйца. Дано успея да завърша евента :) Парника ми е зает с карамфили и май няма да го ползвам. Трябвало е да направят отделна секция в парника за този евент, както има отделни слотове. Ще мина и без парник. Карамфилите и карфиола имам да им направя последното най-важно облагородяване, но не иска да ми го даде. Та упорствам :)
    За поленцата, по мое наблюдение на-добре е с малки поленца за сега.

3. terazinni

terazinni Напреднал

А на мен последователни тази сутрин 100% и 200%.:p Ама... ще трупна някой и друг добитък.

.TAINNA. харесва това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Грешка, грешка, голяма грешка - нито един подарък гнездо нямам през вчерашния ден.

Бях казала преди да попиташ. Но не ми пречи пак да кажа - възползвах се от възможността да изръся някое лало и купих малко Изобилие от Великденска наслада. Имах късмета да ми се паднат 4 великденски гнезда.

Не мога да преценя лесно ли или не.
    Пробвах вчера веднъж малък и веднъж среден парник, съкратени със СТ. Днес пробвах голям парник, пак съкратен със СТ. Имам в момента 3 бонуса, но от тези за намаляване на времето на растеж все още нямам. Ще пробвам поне още веднъж днес. И после ще се юрна да изпълнявам задачи. Има все още време за тях.

.TAINNA. харесва това.
  5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Я погледни пак. ;)
    Има 3 допълнителни слота в парника. Не съм пробвала, но поне показва, че в допълнителните слотове можеш да сложиш и от досегашните бонуси. :)

.TAINNA. харесва това.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

комши ай ся с кафето за събуждане xD ако си пуснала да облагородяваш нещо, не можеш да облагородяваш за събитието. Слотове има, да и са отделни само за събитието, но за да ги запълня, трябва да спра карамфилите в парника и да пусна великденското цвете, което няма да стане :) Ха сега ти виж :p

[[Fermerkaa]] харесва това.
  7. -niksan-

-niksan- Обсебен

От 24 средни полета нито едно гнездо,една голяма нула:cry::cry:
    Да вземат да направят евнт ,да се здобиеш с искачащи ,да е само от кошници,без да изкачат от никъдеxDxDxD

.TAINNA. харесва това.
  8. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ааааа, това обяснява нещата. Ми, освен да ти пожелая успех с облагородяването и да ти се падне, слота който гониш. :)
    Пък друг въпрос е дали облагородяването от този ивент има смисъл, дали ще имаш късмет да спечелиш правилната екстра и т.н.
    Аз поне към момента не смятам да облагородявам. Първо да отворя всички зони, пък после ще видим. :)

.TAINNA. и -niksan- харесват това.
  9. -niksan-

-niksan- Обсебен

След като отвориш полетата ,по 5 пъти на ден да сееш за три дена ще си готов ,друг е въпроса как ще бъдем с бройките за гнездото.:cry:
    карам без кошници до момента:p:p

.TAINNA. харесва това.
  10. DAN63

DAN63 Обитател

Ами то вече имаше такъв куест , беше в далечната вече 2010 година , не ги подсещай да пускат пак такъв....Тогава нямаше изскачащи , само от подаръци от съседите бяха...Е , не го завърших , тогава не се досетих какво всъщност ни казват с такъв куест - направете си ферми и си пращайте сами , ако искате да завършите куеста , ние имаме нужда от нови регистрации...
    пп. А кошниците не помня дали ги бяха изобретили тогава , нека някой от по старите играчи да каже , ако помни...

[[Fermerkaa]] и .TAINNA. харесват това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Да ти кажа и аз съм на твоето мнение Без облагородяване и каквото сабя покаже. После ще си бълбукаме през оградата :D

Да ама подаръците са ограничен брой и едва ли са нужни много сателитки :p

[[Fermerkaa]] и DAN63 харесват това.
  12. DAN63

DAN63 Обитател

Ами то и не искаха много , тогава имаше САМО ЕДНО поле....

[[Fermerkaa]], -niksan- и .TAINNA. харесват това.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Помня доброто старо време и май тръпката и интригата тогава бяха по-големи, но пък сега е по-интересно и по-забавно :D

-niksan- харесва това.
  14. -niksan-

-niksan- Обсебен

До утре сутринта съм отворил полетата,след това започвам да трупам от яйцата:):)

[[Fermerkaa]] и .TAINNA. харесват това.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Батка, започнах да играя след теб, от средата на 2010, но сякаш от самото начало го имаше и пустото поле.
    За кошниците нямам спомен кога въведоха тая "мода".
    А за неизпълнен куест заради липса на изскачащи имам спомен за едни снежинки или нещо подобно около една коледа/нова година и за първия (може би) РД - едни торти с ъпгрейти, тогава не успях да взема всичките пак заради изскачащите.

П.П. Сабалям от обиране на цяло поле (т.е. 36 големи полета) - 15 гнезда. Но пък имам и от подаръци, в момента изпитвам недостиг на растения, не на гнезда.

[[Fermerkaa]], DAN63 и .TAINNA. харесват това.
  16. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

правиш 3 сателитки и ето ти 400 броя изкачащи (от лалота)

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Само дето този път тоя номер не минава.
    :p;)

.TAINNA. харесва това.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

не може ли да се пращат с лалота не съм гледала де П.С найстина не става сега видях е пак с лалота или кошница как иначе при мен на последното обиране ми даде 16 изкачащи от 124 малки мисля че бяха голям срам досега от овес правех повече:wuerg::wuerg::wuerg: изкачащи бе хора

Последна редакция: 29.3.18
    .TAINNA. харесва това.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

От всички отворени малки поленца излезнаха 8 изскачащи, а в другата ми ферма - 10 Срам и резил xD

20. terazinni

terazinni Напреднал

От 24 големи - 10 изскачащи. Май с големи ще я карам, по-малко ресурси и цъкане. А като изскачащи едва ли с малки ще взема повече.:)