Дискусия: Великденски фестивал

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 27.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Мисля, че в тази табличка е вярната сметка. Със закръгляне ми излиза 4:05.

2. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Още една таблица за 24 реколти/ 3 през деня и 1 през нощта - за 6 дни/ на големи полета, но дали малките полета няма да дават повече изкачащи...
    П.П. Стикера оценен на 2 гнезда....xD

Последна редакция: 28.3.18
    staneli, [[Fermerkaa]], fermer4etoo1970 и още 1 човек харесват това.
  3. cecomania

cecomania Активен автор

Със сигурност ще дават повече.От 4 или 5 големи полета не могат да изскочат повече от 4 или 5 гнезда.А ни трябват 400.....

BUTTERFLAYS харесва това.
  4. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ако следваме логиката, от малките поленца би трябвало да изскачат 4 пъти повече, в сравнение с големите поленца. Ама не знам програмистите от БП дали са учили уроците за теория на вероятностите..... А и като добавим и "случайния принцип" .... :p

kakata13, staneli, -niksan- и 2 други харесват това.
  5. cecomania

cecomania Активен автор

Ако спазвате графика на karakondjo в 04 часа сутринта ще имате 78 ВЯР.И ако решите да приложите разширение,ще ви останат едва 13 ВЯР.Само в този случай е задължително да се използват големи полета.Или най общо казано -големи полета се ползват при нужда.Имаш ли достатъчно цветя според мен е по добре да се играе на малки полета.Не са кой знае колко за да не могат да се оберат без пом.техника,нито пък торта е кой знае колко за да се обсъжда изобщо

6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Учили са "теория за кошниците" ....xD

[[Fermerkaa]], ..koni.. и cecomania харесват това.
  7. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Оказа се, че нещо действало :) 4:18 е без отворена руна за по-ефективна тор, 4:05 с руна.

staneli, fermer4etoo1970 и cecomania харесват това.
  8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

"Мистерията" се разплете :)

9. sco

sco Майстор

Коя руна е това?

10. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

11. dedoto

dedoto Адмирал

чета коментарите и си викам тва си е за хора със свободно време или за такива с достъп до Интернет.
    аз ще си го карам както всеки път-сутрин и вечер и когато мога на обед:cry:

pavka555, stella0881, stella088 и 2 други харесват това.
  12. otrovnica_100

otrovnica_100 Прохождащ

Здравейте! Искам да попитам на подобренията на пеперудите дали ще има розови и неонови пеперуди?

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А помощната техника ще действа ли? Не че нещо ама ако по погрешка взема та завърша нещо дто активира без д апита да знам ще имам ли кяр.

14. staneli

staneli Старши болярин

Кошниците ги забравих, :oops:, защото към тях въобще не поглеждам....
    Ще играя, в движение ще преценявам кога и колко пъти да култивирам.
    А тази месечна поддръжка точно ден преди края на събитието ли намериха да я направят? Да си остават ден-два свободни в календара, пък да си поддържат...
    И.... още 6 нови постоянни куеста в читалището ще изсипят от утре :mad:. Темпото на играта от доста време носи повече досада, отколкото забавление... Това вече сме го споделяли многократно, а дали се предава нагоре по веригата?

billy97 и -niksan- харесват това.
  15. –divane-

Да.
    Когато имаме официална информация ще я съобщим.
    Не, ние им казваме, че много ви харесва, даже още искате да пуснат :eek:.

Предава се естествено и то не само от нас. Нооооо евентите са планирани около 6 месеца на пред и скоро няма да се промени нищо. Освен това статистиката им говори, че въпреки всичко няма спад в участието в събития.........

16. staneli

staneli Старши болярин

Е, можеше и без тази ирония :(. А плановете, предполагам, могат да се променят. Многократно се е случвало да се променят условия, награди и т.н. при текущи събития.

billy97 харесва това.
  17. troi333

troi333 Активен автор

18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

от 15 Изобилие от Великденско настроение
    излязоха две цъкалки

DILQNADELI и krassimira харесват това.
  19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

За съжаление излезнаха криви сметките. Садих само на средни поленца и то само 12 броя - толкова поленца се събраха. Не си струв амисля да слагам и малки и средни. Ако отворя още някоя зона ще мина на големи пък колкото толкова.
    А защо давахте грешни сведения че реда се печеле по средата на събитието - сега видях че е хептен на края. Да си почистите кристалните кълба.

20. –divane-

Може, може, ама що не ни вярвате като кажем, че е предадено не знам :) Специално за това няма да си сменят плана, събитията са разработени, всичко им готово и планирано, няма да ги хвърлят на вятъра.