Дискусия: Великденски фестивал

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 27.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. cecomania

cecomania Активен автор

Дам за съжаление.Доста е сбъркан самия евент.Предполагам ти сам виждаш ,че е така.Лично аз ,след 3-тото разширение започвам култивирането и докато не спечеля 2-та слота няма да се откажа-чак след това ще продължа напред.4-тата задча ме спира,че е редът от евента.Друг път БП оставя редът за най-накрая а сега го е втъкнал по средата.И това ако не е тактика....Но ако не спечеля още утре 2-та най-важни слота...ще го карам както дойде.Няма да си давам хич зор.

2. milkoga1

milkoga1 Господар

и аз тъй мисля, пък ако събереш може да рискуваш...

fermer4etoo1970 харесва това.
  3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

При напълно отворени полета, на обиране са 144 бр. ВЯР (вълшебно яйчно... кой я измисли тази дума...). При 4 реколти на ден (т.е. без да си навиваш часовника и да плашиш хората вечер) имаш 576 бр. ВЯР, умножено по 4 дни са 35 гнезда. Ако през това време имаш и необходимите изскачащи, грубо сметнато - 3 дена за отваряне на полетата и още 4 за окончателно приключване на събитието.

4. cecomania

cecomania Активен автор

Тук си в малка грешка-ако вземеш този слот ще ти иска отново 130 растения за култивиране,но ако откажеш ще започне ново търсене(и да ще се наложи още малко СХ да се изръси човек),но няма да прахосваш нови растения-поне 3 пъти
    Фермерче,при цялото ми уважение към теб-точно с това не съм съгласен.цяла седмица да влизам на всеки 4,18 часа и да обирам(това значи повече от 17 часа дневно да съм пред компа).Ужас.А какво ще стане ако реша да изляза някъде и пропусна 1 обиране?Всичко отива по дяволите...Ще си пробвам късмета с моя вариянт.Успех на всички играчи!!!!!!!

Последна редакция: 27.3.18
  5. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Незнам дали ще е като нормално култивиране....там има фази със шанс за откриване на бонус...може би задния план да са малките награди за никакъв бонус нищо не е споменато....ааа сега видях възможни 3 бонуса , малките награди ще са "заден план"....:cry:

6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Няма да отказвам ...слагам първите три на слотовете каквито и да са и четвъртия го запазвам за да го сменя ако не съм имала шанс да ми излезе и после го сменям с нежелания...4 култивирания...520 растение.

cecomania харесва това.
  7. .water.

.water. Обсебен

Как стигна до 576 бр. растение от 144 малки поленца при положение ,че там не оказват влияние никакви бонуси?

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Когато няма плюс бройки от полета,няма значение дали са малки или голями.

fermer4etoo1970 харесва това.
  9. .water.

.water. Обсебен

Добре де 144 х 2 е 288 или аз бъркам нещо?

10. milkoga1

milkoga1 Господар

Той говори за 4 реколти на ден

11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

При 4 реколти на ден...от една чисто са 144 бр.
    Ако го бяха направили така щеше да ни е от полза , но не са .....сложили са и малки награди да ни смалят шанса ...

milkoga1 и cecomania харесват това.
  12. cecomania

cecomania Активен автор

Аз съм от около 2 години в тази игра.все още много неща не разбирам и не са ми ясни.Такъв евент с култивиране на растения досега не съм играл и смятам,че щом са го вмъкнали има някакво значение,хазартен тип съм и ще рискувам с това.След отварянето на 3-тата задача и събирането на необходимите растения за голямото култивиране-ще го направя...Пък каквото стане

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Четох четох 4 часа и не ми е ясно - защо няколко пъти броите 4 обирания на ден. 4 часа на разтеж - 6 обирания за 25 часа.
    Обаче аз ще започна с големи полета = да си разсадя. Тор имам точно 550 бройки - колкото имам толкова. Ще гледам да спечеля реда - след това ще мисля дали култивирам. Щом свърша торта - тогава ще мина на малки поленца без тор.
    Ако пък се случи да излзиам и не се знае кога ще се прибера - просто ще остава растението без вода и тор - за да не завърши по-бързо а аз да не съм се прибрал.

Последна редакция: 28.3.18
  14. cecomania

cecomania Активен автор

Много ни липсваше тази вечер ,приятелю,с твоите сентенции.Радвам се ,че най-сетне се включи и даде яснота по въпроса!Обичаме те и всички сме с теб!!!!!!И математиката ти върви-сигурно си имал само отличен в у-ще..Да жив и здрав karakondjo-че накъде без него????

15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

По мои сметки - 19:20 първо обиране, 23:40 второ обиране, 5;00 трето обиране, 9:20 4-о обиране, 13:40 - 5 обиране, 18:00 - 6 обиране, 22:20 - 7 обиране, 02:40 8 обиране, 7:00 - 9 обиране, 11:20 - 10-о, 15:40 - 11-о, 20:00 - 12-о, 00:20 - 13 -о, 04:40-14-o, 09:00 - 15-o и така нататък. Тея обирания съм ги сметнал до събота sutinta

16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Точно! Ще се сее на големи, средни и малки, с цел използване на по-малко тор, а и за по-малко цъкане. Изчислявал съм бройките за малки, тъй като не знам точното разположение на полетата и не мога в момента да преценя колко големи и средни ще могат да се разположат. Сигурно по чуждите форуми има схеми на поленцата, от които може да се види, но не ми се рови да търся.

-niksan- харесва това.
  17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

-niksan-, fermer4etoo1970 и sm0uk3r71 харесват това.
  18. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Чудя се дали редовете за увеличаване на изскачащите ще действат, при положение, че супер торта и разните други манджи няма да действат?

19. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Хич не се чуди, отсега мога да ти кажа, че няма да действат!
    Сигурна съм, че ако подхвана евента, ще го завърша, друг е въпросът дали ще го направя...ами не, няма да си го причиня! Имам си вече лъв и охлюв от предходното събитие, ще си взема (някой ден) още по един и от куеста "Мили писма" и то без да броя часовете и минутите, които ми остават за да се добера до компютъра и да обера "безценната реколта" от "специалното поле" на БП. Не, благодаря, не ми е по вкуса!
    Пожелавам на всички светли и весели празници! :)

..koni.., tupac65, -niksan- и още 1 човек харесват това.
  20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Идеално! Като гледам, само на големи ще се сее... Има разминаване в инфото за времето с вода и тор - във фая е 4:18, а тук е 4:04.

Последна редакция: 28.3.18
    [[Fermerkaa]] харесва това.