Дискусия: Великденски фестивал

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 27.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

2-рият опит в малък парник ми даде 100% ТО за растението. Айде направих и 3-ти опит - 30% по-малък шанс да ползвам тор. xD
    Аз бях до тук. :)

.TAINNA., staneli и BUTTERFLAYS харесват това.
  2. staneli

staneli Старши болярин

Направих и аз едно култивиране, уж заредих среден парник, при първото претърсване - няколко ФМ, отказах и продължих претърсването, а то се паднаха 400 % ТО. Явно нещо съм объркала и съм била заредила големия парник :eek:. Може би още веднъж ще се пробвам на малкия ...

3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И аз направих няколко култивирания - 3 зл. банана, няколко пъти МП, тор и 200 % ТО... Не е чак пълна загуба, но спирам до тук с хазарта.

.TAINNA. харесва това.
  4. .water.

.water. Обсебен

Тук си абсолютно права би било добре (според мен разбира се) да се уточняват тези дребни детайли дали си започнал евента с купуване на сандъчета ,защото тогава нещата изглеждат по различен начин можеш да си позволиш култивиране на растението.Аз си взех 10 сандъчета до момента имам 23 стъпки направени,но няма да култивирам падат се точки ,пенита и 3 пъти по 7 фермерски монети.

.TAINNA. харесва това.
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз от първия опит ударих 20 процента намаление на времето :)

.water., .TAINNA. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А моите стъпки са 13, заради отделените растения за култивиране. Но прецених, че време има, че ще отделя растения за култивирането и не съжалявам.
    Имах най-вече правилната преценка какво време ще ми трябва за редичката, ако не ми се паднат бонуси. И желание, съчетано с упоритост, да си поиграйкам и с тях.
    Не си се объркала. Видът парник няма значение.

Последна редакция: 30.3.18
    .TAINNA. харесва това.
  7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ами да преценката в случая е най-важна ... много фермери цъкат без да са смятали, че то и това изисква да отделят малко време и накрая може да не им хареса резултата. Тъкмо на средата съм и аз почнах със помощни сандъци:

.TAINNA. харесва това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Е, все пак обявената трудност на събитието е висока.
    (15/40 е моето състояние към момента, преди малко предадох 2 вел. гнезда.)

.TAINNA. харесва това.
  9. johnnie75

johnnie75 Обитател

Без да купувам нищо 6/40 до момента благодарение на подаръците от други играчи. Доста оптимистично - след 1-2 обирания ще съм отворил цялото поле и тогава като почнат да излизат едни гнездааааа.... :)

10. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

21 от общо 40 до сега голямо тюхкане с този евент:wuerg::cry:>:(

.TAINNA. харесва това.
  11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Що тюхкане... досега вървиш като по книгите...за разлика от парника аз имах късмет със сандъците - 4 -ри цъкалки ми дават по 3 изкачащи на всяка втора реколта, немога да им смогна на растение, но ако не се занимавам с парника може да свърша 1 ден по рано и тогава да се пробвам за някоя малка наградка.

.TAINNA. харесва това.
  12. milkoga1

milkoga1 Господар

Божеее, чак ма фана срам..o_O.Аз едва до 4 стъпка съм я докарал....Май пролетната умора(или по скоро мързела) ми иде в по вече....xD

.TAINNA. харесва това.
  13. xari_myri

xari_myri Ветеран

Не си само ти така. Аз съм със цели 6 стъпки:music::music:

.TAINNA. харесва това.
  14. ComeMyLady

ComeMyLady Подрастващ автор

Пак съм аз с въпросите..:
    Растение + вода + тор = 4:04 часа
    Растение + вода + тор + Любов към водата 30% ~3:45 часа
    Растение + вода + тор + Любов към водата 30% + Любов към торене 10% ~3:45 часа отново???

Аз ли някъде греша или нещо не работи както трябва?

Имам активирана руна Ускорение на Растежа.
    Това " Увеличава ефективността на тора СЪС 10%, а на водата СЪС 30%, не значи ли 10+10 и 20+30? Ако не, то "СЪС" трябва да е "НА".

15. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Точно сега ли намери да зацепи играта....Сложих от растението в парника да си пробвам и аз късметя ама нъцкиxDИзлезе ми по едно време че срещу `1ЛГ мога да завърша облагородяването-и реших да не се скрънзя и го изхарчих.Излезе ми претърси-10 пъти натисках бутона-ама неще и не ще да претърсва-т.е. бутона не дейсваше изобщо.Излязох и влязох наново-обаче нищо нямаше вече-та и една камара от вел растение затубих ей така в нищото>:(Има ли възможност за проверка какво е станало?:mad:Просто не е честно заради един такъв глупав проблем да загубиш толкова растения-да му се невиди:mad::mad::mad::mad:ID48359642

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Този бонус увеличава ефективността на тора с 10%.
    Т.е. ако е била 5% става 5,5%, а ако е била 10% става 11%. (5 или 10 - в зависимост имаш ли активирана руната за торта на дървото или не)
    И вероятно има някакво закръгление на времето и затова разликата не се усеща.
    Това е моето обяснение.

17. ComeMyLady

ComeMyLady Подрастващ автор

Е то щом не се усеща, значи въобще не си заслужава, при 130 разстения дадени от третата графа да ударя максимален процент тор и той да ми сваля само някакви секунди? Аз си мисля, че нещо не е както трябва.. Виж по-горе редактираното ми в поста със прикачената снимка.

18. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Хм явно никой няма да ми отговори-че и снимка не направих,а бързах да изляза от играта....

19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Много трудно се оправя фермата:mad:, какво се случва?

.TAINNA. харесва това.
  20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не, не си заслужава. Както не си заслужава (по мое мнение) и ползването на големия парник. И малкият ще свърши същата работа, ако ти се занимава с парника.
    А за превода - не мисля, че "НА" е по-удачно, според мен "НА" би казвало, че става еди колко си.

П.П. Преди десетина минути ми се влачеше фермата. Излязох, затворих браузъра, влязох наново и сега сякаш вече е ОК. Сутринта пак имаше едни такива 20-30 минутки.

.TAINNA. харесва това.