Дискусия: "Великденска яйчена мания"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Mar 23, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

2. b29pianobar

b29pianobar Стажант

3. b29pianobar

b29pianobar Стажант

Само където математиката не излиза. Второ обиране за деня - 1 ножица!

4. lekence

lekence Активен автор

по напред някой бе написал...''20 подаръка дневно х 7дни =140''.........дали за 7 дни няма да изкараш още 110?
    средно по 16 дневно!!!
    ;)
    Справка:от всички полета с растението от евента-14 ножици от едно обиране!

Last edited: Mar 25, 2016
    MARV3000 likes this.
  5. bella-d64

bella-d64 Прохождащ

Е няма такова безобразие На две от полетета НУЛА ножици

desi-angel likes this.
  6. zorro58

zorro58 Главен болярин

стягайте сееееее на китайците им плащат малко за работата -така , че се стягайте за копане с малко изскачащи

7. jundra

jundra Професионалист

От плодородни полета с пролетна лилия - 33 бр. ножици

8. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ох, когато ни искат 1000, що са 1000?! Хората ни поискаха 250, ама що пуска пропорционално по - малко?

Толкова по - лесно се събират така!

Следващия път като поискат хиляда, ама да са забравили да вдигнат % на изкачащите и да пуснат действието на Харитата, тогава ще видим от къде изгрява Китайското слънце!

lekence and MARV3000 like this.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

За едно денонощие точно имам 66 ножици. Под 10 съседа на ден ми пращат, и аз само на който ми е пратил връщам. Другите - да се оправят сами щом са толкова велики.

10. legolas243

legolas243 Стажант

Вероятно не ти е отворена небесната градина ( да си над 30то ниво и един куест в читалището трябва да се изпълни). Иначе е лесно цъкаш на бобеното стебло, после намираш реда който ти трябва поставяш цъкалки на облачетата, цъкаш кръглия бутон пред реда и готово :) Muchnuk ти е пратила линк с по-подробно обяснение.

11. lati24

lati24 Младши експерт

и при мене не излизат много ножици

12. elei52

elei52 Кандидат за признание

Страхотно от 5-те полета при обиране ми излязоха само 8 ножици. Толкова скръндзав БП досега не е бил.

desi-angel likes this.
  13. илиана

илиана Стажант

хора пускайте ножици моля.ника ми е илиана връщам на всеки

14. miromihov

miromihov Стажант

такава подигравка с тези ножици не е било досега от 5 полета 5 ножици. не се наядохте само простотии мислите

desi-angel likes this.
  15. zelenata

zelenata Стажант

Е може ли да обера три полета и да ми се паднат само три ножици?!

desi-angel likes this.
  16. Dred70

Dred70 Стажант

Може!

lekence likes this.
  17. milkoga1

milkoga1 Господар

Ми незнам,аз досега по 50-тина изкарвах,ама сега на трите полета само лилия има и след малко ще видим кво ще излезе

georgiev and lion8080 like this.
  18. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Това с 15-то ниво на купите май имаше смисъл - последно обиране днес - 131 ножици общо от снощи. Половината ги събрах за два дни! Винаги съм играл едно и също - дългорастящи на плодородни и супер тор първия ден - после дългорастящи на малки поленца нощем, през деня растение от събитието. Ама никога не съм сколасвал да събера половината за два дни!
    Значи имало полза от маймуните, Верно и аз станах на маймуна да ги събирам до 12 хиляди...
    Щото подаръците ми са общо осем.

tani1980, AIDA_78 and mushnuk like this.
  19. tani1980

tani1980 Полубог

Има разбира си, а като наредиш и някое и друго Хари още по-добре.Само дето ги омърмори предишният път тия маймуни. :)

lyd_s_motika likes this.
  20. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Понеже си мисля, че форума не е само за мрънкане и вайкане, аз пък ще се похваля! Остава ми да събера още 70 ножици и то, защото ме е домързяло да използвам "приятелите" за подаръци. Все си мисля, че ще успея и този път без тяхна помощ. Вярвам, че съм далече от майсторите и най - добрите резултати, но и на този си успех се радвам.

[[Fermerkaa]] and lekence like this.