Дискусия: "Великденска яйчена мания"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 23.3.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Колкото и безмислено да ти се вижда, разликите в резултатите са красноречиви... Не обичам да давам съвети без да ми ги искат, но този път ще си го позволя - подреди си приоритетите, приятелю! Няма безплатен обяд!

.water., БуляГана, лудакрава1 и 2 други харесват това.
  2. kromid4o

kromid4o Подрастващ автор

Купите ми са на 28%,на всички полета имах животни,производства и дървета+активиран ред за изскачащи и едно Хари - даде ми 25бр.На подобен акаунт с купи на 26% даде 66бр. -.-

kosdas харесва това.
  3. kosdas

kosdas Анализатор

моя е почти равен на твоя знаеш
    26 са ми купите +реда +2 харита обори дървета и праз бях сял 51 падащи

4. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

В случая мнението ми не е миродавно, ще кажа какво аз наблюдавах - 57 бр. изскочиха от карамфили и джинджифил. Имам общо около 40 дървета по полетата, които станаха готови 10 мин. по - късно. От тях изскочи "колосалната" една бройка!-.- Не знам как са програмирали нещата за дървета и обори.

5. -niksan-

-niksan- Обсебен

Защо се тормозите,за 7 дена си изпратети по 20 подаръка от приятели ,ще съберете 140 ножици,остават ви 110 ножици да съберете от полетата:):):)

legolas243 и lekence харесват това.
  6. lekence

lekence Активен автор

Ееееееееее,ти пък........не разваляй идилията да си помрънкаме пермаментно..............що да се смята?!

-helixme4o-, kismit и -niksan- харесват това.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

пък и на някои не ни се чака 7 дена - сега веднага трябва да е xDxDxD (освен момента с мрънкането)

-helixme4o- харесва това.
  8. dd99dd

dd99dd Стажант

Чудесно, от 4 полета Пролетна лилия 2 градински ножици.
    Благодаря Админ?

9. lekence

lekence Активен автор

Айде сега ВИНОВНИЯ админ....да идва на мига да дава обяснения.......why??????????

mushnuk харесва това.
  10. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

От всички полета /зелен чай и бегонии/ едва 34 ножици :(

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Сега насадих малини и малко лилии тук там - ще видим какво ще се пръкне.

12. НИНА

НИНА Младши експерт

може да не му е тук мястото но ще пиша. защо по време на куест и при активирана помощна техника за пореден път не ми се отчетоха точките от небесната градина и при рефреш ги няма даже.

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDxD

14. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Понякога се случва да не се покаже прозорчето с печалбите,но са добавени към общата сума.

15. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Да идва, ама нещо се ослушва! o_O:mad:

:eek: при теб нещата са зациклили май!?! :p

16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Обиране на 5 полета с пролетна лилия само 6 ножици,голямо затягане на кранчето има:cry:

17. b29pianobar

b29pianobar Стажант

Хора, 5 полета, обори, дървета, производства, малки квадратчета, купите на 6 и 8 %, чатни, лилии и аспержи = 8 ножици! Не да мрънкам, ама някак си интереса ми тотално се изпари!

18. lekence

lekence Активен автор

Ок,елементарна сметка - 4 обирания дневно х 8 бр=32бр
    32 х 7 дни=224 бр. без подаръците!
    Това е сметка с растението от евента!
    При искани 1000 бр. изкачащи,средно се получават по 90-110 на обиране пак за 7 дни...........
    Е....къде е разликата?!

19. pigi102

pigi102 Изключителен талант

При обиране на 5 полета лилии + купи на макс на дървото и 1 хари - цели 8 ножици. :eek:

20. -nani2003-

-nani2003- Младши експерт

Нямаше да се обадя, ако бяха 150xDxDxD, но много малко ми се видяха:mad:.