Дискусия: "Великденска яйчена мания"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Mar 23, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Колкото и безмислено да ти се вижда, разликите в резултатите са красноречиви... Не обичам да давам съвети без да ми ги искат, но този път ще си го позволя - подреди си приоритетите, приятелю! Няма безплатен обяд!

2. kromid4o

kromid4o Подрастващ автор

Купите ми са на 28%,на всички полета имах животни,производства и дървета+активиран ред за изскачащи и едно Хари - даде ми 25бр.На подобен акаунт с купи на 26% даде 66бр. -.-

kosdas likes this.
  3. kosdas

kosdas Анализатор

моя е почти равен на твоя знаеш
    26 са ми купите +реда +2 харита обори дървета и праз бях сял 51 падащи

4. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

В случая мнението ми не е миродавно, ще кажа какво аз наблюдавах - 57 бр. изскочиха от карамфили и джинджифил. Имам общо около 40 дървета по полетата, които станаха готови 10 мин. по - късно. От тях изскочи "колосалната" една бройка!-.- Не знам как са програмирали нещата за дървета и обори.

5. -niksan-

-niksan- Обсебен

Защо се тормозите,за 7 дена си изпратети по 20 подаръка от приятели ,ще съберете 140 ножици,остават ви 110 ножици да съберете от полетата:):):)

legolas243 and lekence like this.
  6. lekence

lekence Активен автор

Ееееееееее,ти пък........не разваляй идилията да си помрънкаме пермаментно..............що да се смята?!

-helixme4o-, kismit and -niksan- like this.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

пък и на някои не ни се чака 7 дена - сега веднага трябва да е xDxDxD (освен момента с мрънкането)

-helixme4o- likes this.
  8. dd99dd

dd99dd Стажант

Чудесно, от 4 полета Пролетна лилия 2 градински ножици.
    Благодаря Админ?

9. lekence

lekence Активен автор

Айде сега ВИНОВНИЯ админ....да идва на мига да дава обяснения.......why??????????

mushnuk likes this.
  10. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

От всички полета /зелен чай и бегонии/ едва 34 ножици :(

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Сега насадих малини и малко лилии тук там - ще видим какво ще се пръкне.

12. НИНА

НИНА Младши експерт

може да не му е тук мястото но ще пиша. защо по време на куест и при активирана помощна техника за пореден път не ми се отчетоха точките от небесната градина и при рефреш ги няма даже.

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDxD

14. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Понякога се случва да не се покаже прозорчето с печалбите,но са добавени към общата сума.

15. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Да идва, ама нещо се ослушва! o_O:mad:

:eek: при теб нещата са зациклили май!?! :p

16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Обиране на 5 полета с пролетна лилия само 6 ножици,голямо затягане на кранчето има:cry:

17. b29pianobar

b29pianobar Стажант

Хора, 5 полета, обори, дървета, производства, малки квадратчета, купите на 6 и 8 %, чатни, лилии и аспержи = 8 ножици! Не да мрънкам, ама някак си интереса ми тотално се изпари!

18. lekence

lekence Активен автор

Ок,елементарна сметка - 4 обирания дневно х 8 бр=32бр
    32 х 7 дни=224 бр. без подаръците!
    Това е сметка с растението от евента!
    При искани 1000 бр. изкачащи,средно се получават по 90-110 на обиране пак за 7 дни...........
    Е....къде е разликата?!

19. pigi102

pigi102 Изключителен талант

При обиране на 5 полета лилии + купи на макс на дървото и 1 хари - цели 8 ножици. :eek:

20. -nani2003-

-nani2003- Младши експерт

Нямаше да се обадя, ако бяха 150xDxDxD, но много малко ми се видяха:mad:.