Дискусия: "Великденска яйчена мания"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 23.3.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

и на мен ми е ихтересно това с вълшебното дърво???

2. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

да ревна и аз 5 полета със плодородни лехи карамфили и джиндифил 70бр.ножици ,все ще ги съберем но ако има някой да ми разясни или да прочета за искачащите сезонни ще съм благодарна много

3. lekence

lekence Активен автор

Какво очакваш като отговор?
    Ясно беше още с пускането на инфото че е прекалено хубаво 250 изкачащи + 15000 за 143ч........или греша?!

MARV3000 и joujoujouj харесват това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Прочети тук за редичките - клик.

5. baiete

baiete Болярин

При мен 3 полета карамфил 6 обори /2 бобри 1лебед 1 хамелеон и 2 огромни конюшни/ и 12 дървета , а бахамата : джихджифил 30 дървета и по 1 обор от всички 53 ножици. Без Харита с купи на макс . При тез 250 бр. искани добре ми се видят :music:

MARV3000 и joujoujouj харесват това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

3/4 поле с царевица без Хари - 2 ножици, поле царевица с Хари - 2 ножици, поле царевица с Хари - 1 ножица.

П.П. Харитата са 19, т.е. 95% повече шанс за изскачащи (уж) xDxDxD.

MARV3000 и baiete харесват това.
  7. plamen_bayrakov

малееееее 39 ножици самоооо

8. plamen_bayrakov

какви са тез Харита
    аз като знам ,че са ми излизали по 100 и кусур викам си -изядох го тоз евент. да ама неее

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

П.П. В началото от поле метлица - 5 ножици, поле бамбук - 5 ножици. Току що от поле ванилия - 4 ножици :music:.

xDxDxD

Последна редакция: 24.3.16
  10. plamen_bayrakov

11. tani1980

tani1980 Полубог

При мен фермата беше с карафили, а бахамата с дървета, както писах в предният пост - 58 ножици. А да и Харита и купи и все тая.

12. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Аз си нямам ни едно Хари - от обиране на карамфили и джинджифил - 57 бр. Май някой е изключил Харитата тоя път. Така и не разбрах защо я направиха тая идиотия с Вълшебните дървета - по принцип не е ли основната им дейност да дават изскачащото в събитията, а в другото време - точки?!

joujoujouj, MARV3000 и tani1980 харесват това.
  13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ако беше като друг път, нямаше да е истина, сега разбрах защо искат малко ножициxD, почти не дават, затова е.
    И аз събрах 57 ножици, но да се надяваме, че ще успеем.

tani1980 харесва това.
  14. -nani2003-

-nani2003- Младши експерт

Само 45 ножици, много зле:mad:.

15. kosdas

kosdas Анализатор

desi232, Valkaaa76 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  16. baiete

baiete Болярин

Ми 45 от 1 обиране е идеално при общо 250 , колко искаш 150 ли :p. На 1 от другите с 2 полета ръж и дървета ,а острова зелен чай и дървета 19 броя как ти се види , нема купи ,редове и Харита ..:sleepy:

Последна редакция: 24.3.16
  17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да но аз нямам нерви и желание да садя дълготрайни растения, не съм отворил на острова след хибискус, няма и да отворя, ще чакам тукани и тигри. Нямам сателитки, не искам да рискувам да загубя акаунта, нямам и харита, купите също няма и не искам да ги довършвам. Няма да дам толкова много животни за тоя дет духа.

18. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

И аз съм на абсолютно същото положение. Тъй като не съм се разбързала на никъде, досега разсявах, след три часа ще изпълня и последната задачка от вътрешния кръг

MARV3000, [[Fermerkaa]], BUTTERFLAYS и още 1 човек харесват това.
  19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Бпазе ви. Аз имам едва 36 ножици от всички полета, то бива бива циии ама.

20. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Нямаш нерви и желание да садиш дългорастящи o_O/то за бързорастящите трябват нерви - не за дългорастящите/, пък сега "Блазе ви" "циции" и оплаквания...:eek:

MARV3000 и AIDA_78 харесват това.