Дискусия: "Великденска яйчена мания"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Mar 23, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. iliqnbg

iliqnbg Прохождащ

Много моля помогнете с ножици, трябват ми още 35 за да си взема и оръдието.

2. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Ако някой може нека ми помогне с ножици?
    Трябват ми само 19 броя още.
    Благодаря предварително!

3. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Ако някой може нека да ми помогне с ножици-трябват ми само 15 бр.Благодаря предварително на всички,които го направят

4. nikol1611

nikol1611 Младши експерт

моля нека някой да помогне с ножици ще върна жеста

5. monika_petrova

monika_petrova Прохождащ

Как да пратя подарък на играч, който не ми е съсед...знам, че не е точното място, но след като на мен ми помогнаха много играчи /за което съм им безкрайно благодарна/ сега аз имам възможност да помогна и не искам да губя време да търся темата. Надявам се да ми отговорите възможно най-бързо и да не ми се сърдите много ;)

6. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Изпрати му писмо, кликни на изпратени съобщения и го добави за приятел - така вече ще можеш да изпращаш подарък и на човек, който не ти е съсед. :)

7. monika_petrova

monika_petrova Прохождащ

Благодаря ти за бързия отговор...вече зарадвах няколко играчи и съм много доволна

mushnuk and pigi102 like this.
  8. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Ако някой може да ми помогне с градински ножици?
    Трябват ми само още 15 броя.
    Благодаря предварително!

9. rucka82

rucka82 Прохождащ

Ако може някой да ми помогне с градинските ножици
    Благодаря предварително

10. green6

green6 Прохождащ

Моля всеки, който има желание и възможност, да ми помогне с градинските ножици. Благодаря ви!

11. nikol1611

nikol1611 Младши експерт

благодаря на всички които ми помогнаха набавих си ножиците когато имате нужда от нещо пишете с каквото мога ще помогна

12. viola-taseva

viola-taseva Прохождащ

Към Модераторите на играта !!!!!!
    Нямам думи да изразя недоволството си от последните резултати на острова , който последно ми беше засят с растението на събитието . Поставих , за подобряване резултатите и ананасови сладки , които обещаваха 25% повече реколта от засятото !!! За мое учудване и за срам на всички отговорни люде от играта , такъв резултат не беше постигнат !!!!!!! За някакви си нещастни 50 броя от лилиите може и да не стигна до края на настоящия куест . А тези бройки трябваше да се получат от поставеното от мен подобрение . СРАМ за това което сте написали и не отговаря на резултатите от него !!!!! О Б Я С Н Е Т Е ми З А Щ О ???????

13. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Пролетната лилия не е тропическо растение и затова не можеш да ползваш ефекта на ананасовите сладки за това растение. Няма грешка в случая!

mushnuk likes this.
  14. cochonou95

cochonou95 Подрастващ автор

Не съм модератор, но ще отговоря от собствен опит. Ананасовите сладки дават бонус само за растения и дървета от острова. За жалост не важат за растения от събитие. За такива растения помагат ЯМЧ и тиквен мармалад, Мими тор.

15. -mimi12-

-mimi12- Прохождащ

моля за помощ трябват ми още 9 ножици.Благорадя предварително.

16. viola-taseva

viola-taseva Прохождащ

Ха Ха Ха Уточнете си превода МОЛЯ !!!!! Бонуса е от растенията а не от полетата !!!!!!! Когато кажеш че полето е облагодетелствано от нещо то това трябва да означава че няма разлика в поставеното на него - какво Е !!!! Не Ви прави чест толкова недоразбиращо да се измъквате !!!!! Просто едно - Извинете но ИМАМЕ грешка в превода на означаващото , и ще си я поправим . Е може би по разумния отговор !
    БЛАГОДАРЯ за бързината на отговорите от Немодераторите

17. -melani14-1

-melani14-1 Стажант

моля помогнете трябват ми 13 ножици

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Има тема за поправки в превода - там можеш да пишеш.
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Поправки-в-превода.12921/

П.П. И не мисля, че някой от екипа е отговорен за превода.

19. -melani14-1

-melani14-1 Стажант

трябват ми още само 5 ножици моля ви помогнете ми,а на тези които вече ми пратиха благодаря

20. -melani14-1

-melani14-1 Стажант

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ , КОИТО МИ ПОМОГНАХА ДА ПРИКЛЮЧА ТАЗИ ИГРА