Дискусия: "Великата сладкарска надпревара"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Feb 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. audiosfera

audiosfera Прохождащ

И при мен няма нито едно изскочило, брах шипки, играта беше отразена на часовника, моля да направите нещо по-въпроса
    ID: 35733884

dcpm likes this.
  2. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

И къде е пекарната,която щяхме да получив,никъде не я намирам,или не съм разбрала,ошашавихме се просто!

3. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Аз наистина съм си почетен кмет на Каръктаун, ама общо 10 изскачащи от 5 полета на ферма 96-то ниво си е плашещо :cry:

sahara83 likes this.
  4. dcpm

dcpm Подрастващ автор

Нямам начислените изкачащи от шипката,а комбайната???

5. xari_myri

xari_myri Ветеран

от 5 опита със торти само веднъж я направих както трябва хехе,,маи шетребва даги снимам:)

6. .water.

.water. Обсебен

Ами при мен се получиха 26 купончета и стигнах до средата между 600 и 800 точки това ще е за днес ще се обираме чак утре сутринта .Ползвах таймерче оказа се ,че не трябва стискайте ги когато започнат 3 те торти .Правенето лесно стига да ги запомниш.

7. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

id за проверка

8. merry.popinz

merry.popinz Стажант

начислило ми е нещата от предварителното обиране
    благодаря

9. –divane-

Изскача само от дървета и обори не и от полета и то доста рядко, при теб виждам доста малко дървета.

Изскачат само от дървета и обори, не от растения.

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Няма изкачащи от растения.
    Незнам какво стана с тортите, но взех реда и двете цъкалки:music:, лошото е, че не мога да ги запомня както трябва, но и със снимка с телефона не успях да се справя, докато снимам тортите и намеря снимката, времето ми изтичаxDxDxD.

11. didbabu

didbabu Стажант

ID: 53850739

12. Еделвайс

Еделвайс Стажант

Един мил резултат , налични в плевня 5 ваучера
    от гората 0 бр с клен и бадем
    пусто 6 бр с дървета
    основно с обори 1 бр
    дъждовна 4 бр смесено
    бахама 1 бр смесено
    Общо 17 броя за ниво 89

13. sabchooo

sabchooo Велик майстор

тея които обрахме по-рано май не сме прецакани тоя път , преди малко пак погледнах в плевнята и видях, че са ги начислили някак сиxD. Смекчавам тона ,но това не означава ,че на всеки куест трябва да се изправяме на нокти.o_O

14. –divane-

Опитвал ли си се да го въвеждаш като код, а не през страницата с новините?

15. –divane-

Да, ако сте обрали по-рано и е имало изскачащи са начислени, без значение че евента не се виждаше.

sabchooo likes this.
  16. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

в настройките на снимките на телефона ти трябва има опция за ръчно преглеждане на снимка,за да не изчезва след няколко секунди. Така снимката стои докато не я махнеш

17. didbabu

didbabu Стажант

Да, пробвах да го въведа ,защото преди да ви пиша го видях и ми изписа ,че е използван.

18. -wwall-

-wwall- Подрастващ автор

А в небесната градина всичко е с катинари-даже и там,дето няма облаци.Сигурно са любовни катинарчета,ама те много късно ги раздават :);)

tan65 likes this.
  19. daskalov64

daskalov64 Стажант

Аз нямам нищо начислено

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Аз се справям с играта доста прилично :music:. Ей тъй ми изглеждаше монитора докато играех. И бързи пръстчета на лявата ръка натискаха PrintScreen, после в Пайнта Cntr+C, очите повтаряха рецептата на тортичките, а дясната ръчочка с мишката забъркваше тортите. Опитах и с телефона - не ми се получи по-лесно.
    Тази игричка ще го играя докато ми писне :D.