Дискусия: "Великата сладкарска надпревара"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 21.2.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. beti06

beti06 Кандидат за признание

Точно за това писах, че навсякъде съм сложила дървета и обори, а посеви почти няма и пак само 8 билета! Вчера бях с посеви, без всички тези бройки дървета и пак броя на билетите беше същия! Направо незнам какво става!

2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Абсолютно нищо,но не по този начин.;)Както виждаш предложила съм да се отвори тема за това.
    Ще можеш да я качиш след като свърши събитието когато ще дава само ТО.
    Аз пък точно за това писах че като ти се съберат всички посеви е почти ако не и едно цяло поле.
    Няма грешка процента е по малък но и нужните бройки не са много.

Kid_Rock и маринката74 харесват това.
  3. tani1980

tani1980 Полубог

Процента днес е 1/4 от този в първият ден.

wilma11 и маринката74 харесват това.
  4. Каспаретка

Не мисля,аз лично днес имах добра реколта.Нямаше нищо общо с тази от първия ден-по скоро е индивидуално за всеки.

ПП:Лично аз съм с едно убеждение от години,освен всички проценти,сървъри тем подобни където ги споменаваме винаги за мен и часа на обиране влияе .Лично мое мнение и наблюдение затова няма да изпадам в подробности.

Kid_Rock, маринката74 и tani1980 харесват това.
  5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

При мен пък днес е обратното. Първият ден имах 13 ваучера при обиране на всички дървета.
    А днес, тъй като сутринта ми бяха готови само XXL дървета (примерно около 2/3 от всичките налични дървета) имах 18 ваучера.
    Е по-късно като узряха и останалите 1/3 дървета имам само 3 от тях. :p

6. tani1980

tani1980 Полубог

Това за часа влияе не само при обирането.Наблюдение там имам и върху колелото на късмета.;)

7. Каспаретка

Ох ако знаеш как ми олекна,че не съм сама.xDxDxD

8. .water.

.water. Обсебен

Я сега малко по-подробно:pче сина ми се оказва по-голям късметлия от мен и малко се възползвам:oops:да врътка колелото обикновенно ми обръща внимание след обед.

Пума~` харесва това.
  9. zaretomal

zaretomal Стажант

:D

10. zorro58

zorro58 Главен болярин

е що не го споделите тоя час

11. Каспаретка

Не прави двупостия и многопостия.
    Ако обичаш пиши на кирилица!Правилото е и за 13 годишните.

Kid_Rock и маринката74 харесват това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Поукрасих торти, ЗБ все още са мираж (но и чак да ми трябват - нееееее), най-доброто от тази сесия - 12 ч. комбайн
    и 2х порцийка СХ.
    :music::D:music:

13. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Направо обрулих елхата с помощната техника! 43 часа! Махам всичко и почвам да садя кресон и грозде!!! xDxDxD

eva-mina и pepa551 харесват това.
  14. staneli

staneli Старши болярин

И аз, и аз.... от 6-тата врътка, само като се сетя, че до сега почти за всичко ми трябваха най-малко 100 врътки, затуй се и хваля де, не мога да се стърпя....
    И за да съм по темата - трябва ми само още една пом. техника за 12 ч. и... няма да бера на ръчичка до края на евента.

.water. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  15. mimi71-

mimi71- Стажант

Проблем с играта.
    Всички полета са засети с дървета и има няколко обора и производства, пусна ми само един ваучер при последното обиране. Аз ли някъде греша или има технически проблем?

16. zaretomal

zaretomal Стажант

ок.:D

17. sco

sco Майстор

И аз имам такива наблюдения /по-скоро чувство/, но по отношение на тайнствените обори и стръкчета.

18. tani1980

tani1980 Полубог

Ако обичаш пиши ми в играта на този ник - tani4ka1980.

19. petaar1

petaar1 Младши експерт

хареса ми тази игра мого боноси ми даде дано се повтаря често:p и има доста време за още:inlove:

след прибирането на боносите може да продлъжите ,прибрах 3 звезди 5 морковено чанти , и торове всякъкви

а бе чесно казано забогатяхxDxD

Използвай бутона Редактиране!

Последно редактирано от модератора: 24.2.17
    маринката74 и .water. харесват това.
  20. milkoga1

milkoga1 Господар

Дву или трипостията не са желателни.Ползвай редактиране и пиши в един пост.

тралала харесва това.