Дискусия: "Великата сладкарска надпревара"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Feb 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tani1980

tani1980 Полубог

Какво да правим, различни сървари - раличен % шанс за изскачащи...

2. НИНА

НИНА Младши експерт

сигурно съм карък-от 10 развъждания-1 ваучер, от неонови обори, от 2 секвои и разни други дървета и обори-5 ваучера общо.

3. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Ами тогава пробвай с повече:p

4. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Само да свърши куеста. На Прасчо съм му приготвил изненада.

5. isa_66

isa_66 Подрастващ автор

ехоооо вие майтап ли си правите ...от обиране на всички полета 7 ваучера...егати подигравката голямо разочарование става тази игра ,,,,пфуууу
    ID: 1280816

6. zorro58

zorro58 Главен болярин

по мои наблюдения , като изпълня даден евент, тогава започват да изскачат повече

маринката74 likes this.
  7. milkoga1

milkoga1 Господар

Не е само при теб,и при мен от там нищо.

тралала likes this.
  8. ico86

ico86 Младши експерт

от 16 развъждания-4 ваучера само

9. _vasil_

_vasil_ Стажант

аз селектирах котки и излязоха
    от 13развъждания на котки-7ваучера

-georgi88- likes this.
  10. kle71985

kle71985 Активен автор

от всички полета само с дървета 19 ваучера

и нещо което ми дойде на ум като ти покажат тортата за 5 секунди щрак с телефона една снимка и после следващата и така без грешка

aylakz likes this.
  11. aylakz

aylakz Редовен

Аз с телефона го завърших:p

12. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Да, ама този път не е така. Още с първото обиране приключих евента. Или използвах намалението покрай бъговете, или после се сетиха, че не е добре така, но днес ваучерите са два пъти по - малко. Забелязах, че от секвои и от огромни обори нищо не излиза. А в крайна сметка колко по - бавнорастящо от това!? Стреснаха се сигурно, че ще им оберем мимината тор, щото две по две цяла кошница става... :)
    По принцип доволна съм от наградките. В интерес на истината съм доволна и от евента - едно обиране на денонощие, нищо не меля, нищо не броя, просто трупам дребни благинки. За мен евента е разтоварващ, а между другото пада някой час комбайн, тук там СХ и ееее! един банан xD

13. zaretomal

zaretomal Стажант

Здравеите!Мола некои да обесни от каде да си взема валчери за тортата!Какво требва да се направи!Мола за помош.

14. zaretomal

zaretomal Стажант

и при мен е така,нишоо не дава...много тапо измислено.....

15. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

16. Самардапа

Самардапа Главен болярин

падат малко ваучери, но и не са необходими много - ако бонуса за правилно сглобени торти е 35, означава че около 30 ваучера са достатъчни за да се завърши евента....а за 3 торти май бонуса е повече

17. zaretomal

zaretomal Стажант

аз сам на 13г.да не сам разбрала какво да права и как да си взема валчерите...даи инфо

18. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Около 30 трябват за целия евент, днес все пак е едва 2-ри ден до 28 има още доста време.

19. Самардапа

Самардапа Главен болярин

именно :)))))

20. Dobeva

Dobeva Подрастващ автор

Ваучери получаваш като обираш дървета, обори, производства.
    На кое ниво си?
    За пекарната ти казаха - слагаш и нея на полето, след 6 часа дава 1 ваучер /ако и сложиш бонус за торти се намалява времето/