Дискусия: "Великата сладкарска надпревара"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Feb 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

у вазата

2. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

xDxDxD не беше ли на ъгъла на Витошка и Патриарх Евтимий? Правят много вкусни сладки с карамфил xDxDxD

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Аз съм с ХХЛ дървета на почти 4 полета и 2/3 полета секвои и 1/3 поле обори, на баха-плантацията 4-5 оборчета.
    13 ваучера общо. Но снощи от част от тези полета - 17.
    Все пак не съм недоволна, нали посрещнах с фанфари и червен килим невестулките, нагуших всичко останало (а лг даже вече успях да похарча :D).
    Отивам да поукрася малко торти, а видим какво ще ми даде тази сутрин. Снощи 12 ч. комбайн беше най-доброто. Но и на другите наградки въобще не се мръщя (мими тор, то, чатни...).

П.П. И благодаря на tani4ka1980 за светването за действието на бонуса за печене върху Пекарната.

4. amira

amira Обитател

От всичките ми XXL тази сутрин 4 ваучера. А за направата на тортите използвам означения от 1 до 5, вместо да записвам цветовете им, така ми е по-лесно.

[[Fermerkaa]] likes this.
  5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

аз на теб за светването. че играта продължава и след запълнена лента:)че съм спала на края на инфото :oops:xD

Last edited: Feb 23, 2017
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

2х 12 ч. комбайн и още някакви други.
    ЗБ и СХ още са мираж при мен, но и на комбайна се радвам, да се трупат там часове.

7. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

След края на събитието ще може да се поставя, защото сега дава ваучери все още :)

8. zorro58

zorro58 Главен болярин

браво бе , от цяло поле секвои -зеро

9. milena7004

milena7004 Майстор

xDxDxD

10. zorro58

zorro58 Главен болярин

ураааааааа свърших го

11. ralita62

ralita62 Прохождащ

имам разминаване в броя бонус за торти,дава 7 броя налични,а в прозорчето за стартиране са само 2,моля проверете!

12. -iliana7-

-iliana7- Напреднал

Благодаря

13. zaretomal

zaretomal Стажант

kak da si vzema valcherite ot pekarnata?Ot koi produkti?Kakvo da peka v pekarnata?Nishto ne mi dava?

14. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Къде ги виждаш 7? Без ид не мога да проверя нищо.
    Това е предмет - намира се във вазичката, слага се на полето и се обира на 6 часа.

15. zaretomal

zaretomal Стажант

Kude e tazi vazichka?Kude da q namerq???Nishto ne razbiram???

16. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Ама, то са часове, не е ваучер. Така им се изкефих, а то..:(
    А, дали няма да излезнат и по още 30 лалогулдени? Ти нали ходиш по много форум, да си подочула нещо?:):):)

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Е, аз щото имам някакви часове комбайн и в тоя случай не ми се губят (губят се ратая и строителя, но за тях не ми пука, важни са ми берачката и сеялката).
    Още 30 лг xD - мечти :D:D:D.

18. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

ето тази вазичка от менюто - 3ти бутон
    Моля, пиши на кирилица.

19. zaretomal

zaretomal Стажант

и като кликна на тази ваза,какво требе да се направи?Много тапо измислено е?

20. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Задачата въобще не е трудна,а и дава много добри награди.И след приключването и наградите са прилични.
    Благодаря за хората сетили се за телефона,иначе да съм съм станал,като часовникар-електроженист.