Дискусия: "Великата сладкарска надпревара"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Feb 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да, така си е - само дръвца и обори и 20 ми даде. Изиграх игрите, имах няколко грешки, взех едни обори, ще с еопитам да пиша и аз на лист че с 3 торти ще е ужас.

2. milkoga1

milkoga1 Господар

Смартфоните вършели чудеса...xD.Нито едно сбъркано,сам си снимах и сам си ги редих после от снимката.

3. terazinni

terazinni Кандидат за признание

Аз и синовете забъркахме тортите. Приключихме със задължителната част. Утре може да продължим ей така за удоволствие.

eva-mina likes this.
  4. vida_bl

vida_bl Обитател

ид2033009 Може ли админ да ми сложи пекарната на реда,защото ми дава,че нямам тази декорация,а тя е прибрана в менюто

5. dcpm2

dcpm2 Прохождащ

Нямам изкачащи ,имам сложени дървета и обори ,но от тях нищо не дава.Моля помогнете.

6. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не може да се постави, докато не свърши евента, защото няма как да обираш ваучарите.

Виждам, че на обирането 16;45 имаш изскачащи, не знам колко дървета си обрал сега, но ако са по-малко е нормално.

7. Пума~`

Пума~` Ветеран

наистина става много бързо и е ефективно, почти приключих :)

8. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Аа ааа :D голяма лудница са тези торти.
    Напълно важи правилото "умните пишели, глупавите помнели".
    След 1000 точки по колко торти излизат?

9. –divane-

3

10. mell

mell Редовен

Пазарът хубаво е разделен - растения и дървета. Но защо не ме допуска да продавам на пазарните цени - например златно съцветие се продава на моя пазар за 9500 мп, а аз като искам да продам ме допуска да продам само за 227 мп. Така е с всички останали дървесни плодове.

11. –divane-

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Проблеми-с-играта.14640/#post-100015

12. Пума~`

Пума~` Ветеран

jundra, mushnuk and milkoga1 like this.
  13. bim177

bim177 Обитател

без думи съм направо от това събитие

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

Луд_Фен likes this.
  15. 0246

0246 Обитател

Ползвай Snipping tool, ако си на Windows

16. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

При мен асистента с телефона свърши работа.17 билета - нито една сгрешена поръчка. Абе как приключихте куеста? аз съм на 500 т.

17. milkoga1

milkoga1 Господар

Спокойно,има достатъчно време за завършването му.;)

тралала likes this.
  18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Много съм боса с техниката, на стари години се захванах с неща, които ми дойдоха нанагорноxDxDxD.

tani1980 likes this.
  19. tani1980

tani1980 Полубог

Ще се оправиш щом не ти липсва желание...Ако има и някой да ти е в помощ и малко да обяснява, ще стане. ;)

20. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Моля админите да проверят следните два номера ID: 36037319 и 5720477, дава ми че бонус кода е използван.
    Другият ми въпрос е от къде се взема Предмет Таймер Яйца? Само от кошниците ли?

Last edited: Feb 22, 2017