Дискусия: Ваканция за птици

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mechopuh78, Aug 15, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Доказателството е взето, стикерчето, xDмисля да спра до тук.

2. kakata13

kakata13 Старши болярин

ОХ,20 лимончета ми се откъснаха от сърцето:cry:xDxDxDxD

-niksan- and .TAINNA. like this.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxDxDxD

4. gimitko

gimitko Кандидат за признание

От обори, които обираш три пъти на ден,изскачащите са по едно от обор (при мен 105 , все още не са ми отключени целите скални водопади)
    315 на ден, плюс някое друго от дърветата и за по малко от три дни са събрани. ;)

5. ka-linka

ka-linka Посланик

Благодаря ти! Ще се пробвам днес на обори, с дърветата положението е плачевно :cry:

6. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз съм сложила ашолотъли и жълти коали, но май от коалите съм по-доволна. Иначе съм по средата.

7. dedoto

dedoto Адмирал

аз пък заложих на дявола че надхвърли 1 мил. на пазара8)
    рамбутана упорито го следва 900 хил.

.TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  8. Самардапа

Самардапа Главен болярин

при мен е микс обори и дървета - всякакви обори и всякакви дървета
    но пък имам рамбутан 7 дървета...може да позабогатея ако не успея да завърша куеста...че съм само до 3та стъпка...

еми на моя пазар не се продава рамбутан :(

.TAINNA. likes this.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

На моя пазар дяволите са паднали на 350 хил. За сега Рамбутан и Топола държат цена, но и там започна да пада :)

dedoto likes this.
  10. Самардапа

Самардапа Главен болярин

аз вече губя надежда, че ще завърша събитието...трябват ми още 420 падащи....харитата не помагат....оборите и дърветата са на различни часове....и дял ден ги дебна.....съжалявам че се захванах изобщо:cry:

.TAINNA. and ka-linka like this.
  11. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз приключих,бях само на дървета ,не си причинявам това нещо да обирам на различни часове,слагаш дървета обираш един път на ден.

12. ka-linka

ka-linka Посланик

Подобна "радост" е и при мен, още 300, но не мисля, че ще успея. Трябваше да зарадват малкото ентусиасти, които играем това безумие и да отвъртят кранчето, ама не!

dedoto and .TAINNA. like this.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ето затова изобщо не го играя. Да не се ядосвам ;)

[[Fermerkaa]], dedoto and kakata13 like this.
  14. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Топола на моя пазар въобще немога да сваря дори и да зърна. Рамбутана вървеше около 200х. Така че и от мен пас :)

.TAINNA. likes this.
  15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Харитата играят важна роля само на дървета съм по 37 харита на поле и имам остатък към 130 изкачащи

.TAINNA. and sm0uk3r71 like this.
  16. sahara83

sahara83 Познавач

Аз на баха нямам и едно хари само това което се поставя на дървото на мъдростта .Всичко е дървета на полетата.Остават ми да събера 65 падащи.След 4 часа приключвам.

ka-linka, .TAINNA. and sm0uk3r71 like this.
  17. lilimim

lilimim Активен автор

Три обирания на обикновени дървета(коралово, фикус и другите последни) с 22 харита, наторени с дървесна тор и готово. Остатък 142 изскачащи.

ka-linka, .TAINNA. and sm0uk3r71 like this.
  18. pepa551

pepa551 Анализатор

Имам от всичко и бих го играла за звездички наредени като мъниста, а не рехави като бабини зъби xD

kakata13 and .TAINNA. like this.
  19. tanyamery

tanyamery Адмирал

И аз го приключих с мешан - коали и ХХL дървета. Че обрах веднъж и бонуса за дърветата :).

.TAINNA. likes this.