Дискусия: Бъдни вечер

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 19.12.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не, кутийка с наградка е и дава на случаен принцип един от тези бонуси - клик.

П.П. Бонус +200% то от цъкалки ми се пръкна, доволна и предоволна бях.

pepa551 и .TAINNA. харесват това.
  2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Виждам 13 изпълнени задачи днес.

3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

МНОГО БЛАГОДАРЯ

Последна редакция: 25.12.18
    mushnu4ka харесва това.
  4. kinder4e

kinder4e Guest

Ох, на мен ми се падна 100% продукция от производства, все се надявах на друго, но какво да се прави....късмет :oops:

mushnu4ka и .TAINNA. харесват това.
  5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз приклчих с изскачащите. Каквото падне ще го замитам край плета, който не му достига - да се пресегне да си вземе.

eva-mina харесва това.
  6. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Още два тапета да активирам и приключвам и аз (само да си доотгледам растението).Този път, както никога, изскачащите бяха повече от необходимото. Някой е решил да му отпусне края и да не ни мъчи с тях по празниците. xD

.TAINNA., adibobi и eva-mina харесват това.
  7. terminatora78

terminatora78 Активен автор

редицата бъдни вечер 2018 не ми даде да ги сложа на редцата трябва ли да изчакам да им взема наградите и тогава се слагат сега са сложени на острова на съкровищата.

8. kinder4e

kinder4e Guest

Здравей :)
    Правилно си се ориентирал, не можеш да поставиш декорациите на реда, преди да бъдат взети наградите от тях.
    Весела Коледа!

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Приключих бизо 10 часа преди края. Останаха ми почти 700 изкачащи .