Дискусия: Бъдни вечер

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 19.12.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. johnnie75

johnnie75 Обитател

Още 3 реда ще си останат празни - имам само 3 от цъкалките за първия ред. :)

2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

При мен липсват доста от цъкалките на новите редове :oops: Как да се докопам до тях...????

3. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

И аз с голямото си прекъсване нямам нито една.
    Да се надяваме,че ще измислят нещоxD Виждам ,че ги е имало във фермерския магазин преди няколко месеца.

лудакрава1 харесва това.
  4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

След време ще ги пуснат с ЛГ, затова не ги пускат за размяна и подарък.

.TAINNA. и лудакрава1 харесват това.
  5. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Изпонамерих ги .Сложила съм ги по редове където е свободно :p Би трябвало да ги имат всички който за завършили куестовете:p

ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Нормално, и аз все си качвам в небесата това, което не трябва и после ровя като кокошка. Чат-пат тормозя диването и екипа да ми търсят съкровищата xD И те милите ми ги намират :inlove:

7. troi333

troi333 Активен автор

лудакрава1, .TAINNA., milena7004 и 2 други харесват това.
  8. bim177

bim177 Обитател

Защо не мога да наредя редичката в небесната градина , липсва ми всичките три предмета. От къде се получават ?

9. dedoto

dedoto Адмирал

ако е за Бъдни вечер първо се слагат на някое поле и се обират бонусите им,чак тогава може да се сложат на реда

bim177 и .TAINNA. харесват това.
  10. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Добре де - имам необходимите за реда разтения и изкачащи, пробвах да отворя и изпълня 3-4 задачки но не се получава, иконите в дясно си остават черно - бели и в лентата в ляво - не се отчитат изпълнени задачи.Ко да правя, ко пропускам?

arseniq1 харесва това.
  11. arseniq1

arseniq1 Обитател

Добре,че реших да отворя форума преди да играя и цъкнах и аз я задача и на мен не ми я отчете ама играта при мен бъгваше та не знам....;):p

12. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

При мен не бъгваше - поне досега...8):pЗабелязах сега че и разтенията и изкачащите са ми намаляли, съответно на изпълненине задачи !

13. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

ИД?

14. bim177

bim177 Обитател

Благодаря , ето къде ми е грешката

qzovec и dedoto харесват това.
  15. kakata13

kakata13 Старши болярин

100% плевня и всичко е украсено:D,сега ще се отдам на коледни забавления:D:D:D

.TAINNA., [[Fermerkaa]], pepa551 и 2 други харесват това.
  16. dedoto

dedoto Адмирал

още час и му се вижда края:D

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  17. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

ID: 54736714

18. troi333

troi333 Активен автор

А ти кликна ли на иконите вдясно, за да ти се появи опция за предаване и там?

19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Готово. Всичко е изпълнено и наредено. Остава да си намеря плис-пляс къде съм го качила и да запълня редичката :D

dedoto и pepa551 харесват това.
  20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Имам въпрос: сандъка с бонус на последната задача, за всички едно и също ли дава?