Дискусия:"Бляскава бална зала"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Apr 19, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. The.Farm

The.Farm Болярин

Мр. Пинки е доволен. Докопах оборите, но имам две въпросчета. Искам да дублирам цъкалките, да ги взема по два пъти. И понеже нямам търпение натъпках разплодника с 132 активни реда. Това ли е максимума, не ми позволява повече да зареждам. Втория въпрос е с обикновено животно зареждане, коя е най-високата селекция която ви се е падала? Гледам по картинките в дискусията за бейби бума често ги комбинирате. Пробвах 2-3 пъти, но без успех върна ми по-зле, зареждам селектирани + обикновени, но досега ми е връщало само обикновени когато пробвам така, руната на дървото съм я активирал

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Мр. Пинки ;), точно 132 селекции е максимумът, който може да побере клатушарника.
    На мен ми се е случвало от 4 обикновени животинки да ми се пръкне предпоследна или последна селекция, аз съм си от късметлиите. А за комбинирането - на това аз му казвам рискова селекция. Някой може и да е майстор там, при мен не се получава успешно, не харча по-малко супер-храна или с. Правя го понякога, но все си казвам - това е последния път. Гарантиран резултат има от 4 еднакви.

П.П. И аз си взех някоя цъкалка извън редичката, но само коня, дава най-много точки.

krassimira and The.Farm like this.
  3. The.Farm

The.Farm Болярин

По дяволите, следващия път няма да го гъчкам толкова тоз проклет разплодник, то от толкоз любоФ се сгорещи процесорчето и взе да дава на заето, трудно му идва пресмятането на толкоз близнаци бухахахаха

desi232 likes this.
  4. riomde

riomde Активен автор

Както винаги нищо интересно при селекциите:mad:, а оборите, ще са от миналия век, нищо свястно няма:mad::mad::mad:.

5. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

6. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

Не знам към кого точно трябва да се обърна, но имам проблем. Завърших напълно куеста- Поставих 2 неонови обора за пуйки и два за конете, а тези за прасетата не си намирам. Реда в Небесната градина ми е подреден. Днес го обрах. Някой да ми помогне да разбера какво се е случило. Защо нямам неонови обори за прасетата?! Благодаря.

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Надникни тук, ще откриеш отговора - клик.

8. MARV3000

MARV3000 Ветеран

голямо търсене на тия прасета, и ровене из менюто и кьорене с цайси и без цайси -.-
    едвам ги намерих >:( след 24 часа ровчене из менюто

mushnuk likes this.
  9. -kirsch-

-kirsch- Прохождащ

Неоновите Свинарници , за тези които все още се лутат и чинно чакат да им се начислят , се намират незнайно защо при обикновените обори . !!!!!!!!