Дискусия: Бездомните

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 21.2.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

И това е в миналото

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  2. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Явно не уцелих ваксата>:(...лакомства - йок >:(- досега само 170:wuerg: - почнах с дълги на две полета и едно с дървета, след това с две полета дървета и едно обори - пак слабо, а време за кой знае какви пропомени - няма...Ми каквото - такова - поне няма опасност от захарна болест:p...Успех на всички за които това събитие не е в миналото !

3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ако имаш предвид дългоратсящи растение, няма да ти помогнат.
    Изскачащите са от дървета, обори и производства. :)

.TAINNA., kakata13 и DILQNADELI харесват това.
  4. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз си купих от пазара много евкалипт и на по 100 броя смелих доста храна , наслагах жълти коали и маймуни, а където има място само ХХL дървета. За животните на златни слотове сложих "Валентинска саксия" и "Яйчен пунш" , така коалите падат до 6 часа. Но сигурно става и със слонове или камили. И от куеста ми остава една задачка..... само......., а цъкалката я сложих още вчера на полето за любимци. Накратко три полета 8 - 10 часови животинки и по края дървета. Успех!

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

И моето одеве замина. Малко с клизма накрая, но станаха нещата :)

kakata13, ПЕПЕЛЯШКА и DILQNADELI харесват това.
  6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз играх само до храната. По натам не ми трябва. Цъкалката не си струва за мен подобни неща не са съблазън. Мен ми дай сандъци дето дават безплатни нещица - без значение, храна, точки, пари или от занаятите. Щом няма нужда да се трудя ми е добре дошло. Аз хамаци и тенжери не произвеждам -- разчитам на кутийките. Същото е и за храната за панди - сега ще взема да хабя 2-3 часа за 1 бройка - когато се падне - ядат, когато не се падне - не ядат и те така.

7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Доволна съм, че успях да взема всичко. Пак с помощта на приятел :)

8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз успях, макар и в последния моментxD.
    Мразя да се напъвам до края на събитието:mad:, поне ден по-рано да приключвам, имам нужда от почивкаxD.

.TAINNA., kakata13 и [[Fermerkaa]] харесват това.