Дискусия: Алхимични пътища

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jul 7, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Всеки вид има 2 разновидности, с 5 лукувици и с 10 луковици, мелиш с 5 и това е.

.TAINNA. likes this.
  2. Hancheto

Hancheto Изключителен талант

Благодаря...разбрах и започнах :p

3. staneli

staneli Старши болярин

Добре де, защо не си смели и десетте лукувици ако си премиум играч все още??? Така по-бързо ще разсееш, после ще ти начислят още....

.TAINNA. likes this.
  4. -iliana7-

-iliana7- Напреднал

За луковиците е ясно , но другите семена от къде се вземат и на трите полета има 0 бройки

bubolina8 likes this.
  5. bubolina8

bubolina8 Комисар

Избираш си от къде искаш да започнеш и отваряш с ключа!

6. Самардапа

Самардапа Главен болярин

започваш от някъде и когато го завъшиш получаваш ключ за следващото и там ти дава следващата извара и така до края :)))

П.П. на мястото на събитието има икона ''!" четете бе хора - там всичко си пише

7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD щот няма кой да ми сдъвче храната xD премиум съм ама си пазя 5 за черни дни, патка загубена, що не ме ощипа бе комши? бий ми един зад врата да се сетя xD

Пенчо бре, чети! Пенчо не чете xD и аз така, ама този път турих пенджерите, прочетох тук там и пак само 5 насях xD

8. -Защо-

-Защо- Напреднал

9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Как ще ги пазиш?! Винаги, когато е възможно се възползвам от 5-те "бонус" семенца/растения. Авантата си е чиста печалба! xD
    Зареждам да меля с.х примерно, след това пускам да се мели растението от събитието и засаждам останалите. След това презреждам играта за да получа новите семена/растения, спирам меленето на растенията от събитиети и дозасаждам. ;)

..koni.., .TAINNA. and .water. like this.
  10. .water.

.water. Обсебен

И аз презареждах 2_3 пъти нови луковици няма и няма:cry:Има още 53 минути до изтичането на 5те часа да видим дали ще имам 5 луковици бонус поне на пълнолунното да започна с 10 семенца.

[[Fermerkaa]] and .TAINNA. like this.
  11. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Оооо, винаги цепят секунда. Точно на 5-тия час идват.

bubolina8, staneli and .TAINNA. like this.
  12. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Аз разсях 5те семенца на пълнолунието, и след 2.20ч ще кося 202 поленца и имам 285 лилави детелинки на склад. Малко се забавих, защото не ползвах щолен и самата невинност, тъй като слотовете ми са заети. Предпочетох да започна с пълнолунието, защото е най-късото.

Искам да се оплача :cry:... от почти 200 обикновенни врътки не даде нито веднъж +1 реколта...

13. staneli

staneli Старши болярин

Е по-тъпо от това събитие не е имало май. Приключих с едното поле /плантацията/, отключих второто /основното/, ама лукувици нямааааа, сега ще трябва да чакам да изминат петте часа, че да ми начислят петте бройки и тогава да разсявам пак.
    А пък и нещо не можах да схвана смисъла в 9999-те тинктури, като само пет са достатъчни за разсяването. Моите 9994 жълти така и си останаха.

пп. Точно в 20.00 ч. 5-те лукувици бяха начислени, ама малко повече от половин час изгубих в чакане....

Last edited: Jul 8, 2020
  14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Нямаш ли бустери за пълнолунното?

15. DAN63

DAN63 Обитател

Е то и да има , бустерите не важат за растение за събитието , за съжаление :(

16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

жалко, щяха да вършат добра работа. Обикновено правя опит проба-грешка, този път забравих и казах напосоки xD
    Първия цвят падна. Таина взе жълтия, гифт - зеления. Насях дълги за изскачащи. Утре ще се следващия цвят :D

17. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Ииииииииииии ако знаете колко ключа събрах по сателитките...ама са ми далече и не мога да ги метна през оградата.....иначеееееееее :oops:

.water. and .TAINNA. like this.
  18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

За последния етап ще трябва ли ключ?

.TAINNA. likes this.
  19. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не, няма да трябва (само за първите три части). Т.е. един ще остане.

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Благодаря, Муши!
    Помислих, че нещо не съм дочела както трябваxD.
    Едно четене не ми е достатъчно за да ги разбера тез евенти:oops:, като висша математика саxD.

Last edited: Jul 9, 2020