Дискусия: Алхимични пътища

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jul 7, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Алхимични пътища

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятно забавление!
    Екипът на Фармерама

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Такива, вити и въртяни евенти, ги уча в движение, все нещо не съм разбрала, все нещо не съм дочела:oops:xD.
    След като видя бройките на Муши, ще го мисля за стратегии.
    Моля, четете внимателно и пишете навремеxD.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

зелена детелинкажълта детелинкалилава детелинкагорящо духче
    3440268034401850

4. .water.

.water. Обсебен

Един ден разсяваш семенцата ,един ден сееш мисля да започна с тропика ,защото са най-малко бройките за събитието ,а то започва в 15 часа.Ще трябват по 5 реколти и малко отгоре за една задача не знам дали ще стигне времето като трябва след всяко ниво да разсяваш от 0 лата .Тръскане на ресурси иначе едва ли ще се успее особено ако няма възможност за бране през деня.

5. ..koni..

..koni.. Редовен

Нещо не разбрах за луковиците. Ще получим по 5 бр.в началото.
    Избираме една част, предаваме 1 древен ключ, получаваме 9999 тинктура.
    Следователно само по 5 бр.семенца ли можем да мелим? А след това въпреки, че имаме достатъчно тунктура, чакаме системата пак да ни даде 5 бр.луковици?

.TAINNA. likes this.
  6. mushnu4ka

Да, първоначално смилаш 5 семена. И почваш да разсяваш. И имаш след това достатъчно за сеене. Не се сеят само смелените семена, а и тези, които си отгледал/а.
    (А тези новите до 5 луковици след 5 ч. - за резерва, ако не си оставиш растения за сеене.)

7. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Божкелеййййй вместо да отключа нещо с дървеният ключ, аз се самозаключихxD Засявам китки по полетата и утре в 14.58 съм на нисък стартxD

8. mushnu4ka

Ми то щото ползваш някакъв си дървен ключ. Я грабни древния и ще видиш как всичко ще се получи.
    :p;)

9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Да ти кажа по скоро в първи клас трябва да ме върнат xD xDxD

10. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Имам лошия навик да чета инфото от долу нагоре...
    Невзрачен ред, някакви предмети, които и да имам няма да сложа никога, награди без които мога. Дрън-дрън, неусетно стигам до началото на инфото и... Ооо, шок и ужас o_O!
    Който е решил, че е забавно и разтоварващо да се сеят три растения с различно времетраене на три различни полета, много се е объркал! Поне за мен, де.
    Успех на играещите!

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Това ми хареса, ще сея и няма да бързам да предавам.

Когато бях в първи клас на фермата, нямаше обучение за такива евенти.

Не вярвам, все се каниш да почиваш и до вечерта рапортуваш, че растението е събраноxD.
    Успех, фермери!

Last edited by moderator: Jul 7, 2020
  12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Оффф аз ше ода да се уча да четаааааа xDxDxD Виж то било древен ключ, а аз го обезличих на дървенxDxDxD Ма все е ключ....Успех и от мен ;)

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

аз пак се оплетох и още не знам какво да кажа, но ще опитам метода на ПЕПЕЛЯШКА ще започна сеенето и ще чакам да се изкажат по-пъргавите колеги кое как правят. И каквото сабя покаже ;)

абе мац, де го намери тоз древен, дървен, къФто ще да е ключ? аз що нямам? o_O

14. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Да попитам: Горящите духчета ще изскачат ли от полетата, които още не сме отключили?

15. tanyamery

tanyamery Адмирал

Щом утре със старта отключват и пълнолунните полета, според мен ще излитат от всички упоменати.

16. mushnu4ka

Ще изскачат от основното поле, плантацията и пълнолунното игрално.
    И няма условие да е по времето на изпълнението на еди коя си част.
    (Отделно ние тях не ги отключваме, а отключваме части от лабиринта ;):).)

17. tanyamery

tanyamery Адмирал

Муши, а дали ще ни качиш картинки на цъкалките.....

18. ka-linka

ka-linka Посланик

Значи първо разсявам с 5 луковици едното растение, предавам, предавам, предавам, получавам тинктура за второто, през това време са ми начислили няколко пъти по нови 5 луковици, разсявам го, предавам, предавам, предавам, получавам тинктура за третото и така трябва да разсявам на трите полета по различно време. Така ли е или да слагам очилата? Що не вземат един път да го обяснят като за първокласници, ами го правят от сложно по-сложно?

19. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ясно, щото вече засадих на всякъде от най-дългорастящите, а после се замислих, че можеше да засадя друго по полетата, които не участват в събитието.
    Сърдечно благодаря! :)

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  20. mushnu4ka

Искаш да ги видиш не само като икони?
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Само ако са останали под 5 ;).
    Т.е. три пъти с 5 се започва.

Моля, пак заповядай.
    :)

.TAINNA., ka-linka and tanyamery like this.