Дискусия: Аквамания

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jul 21, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Браво! :D ти ме разби! как правиш стръвта? що при мен не кълве? o_O

2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

до тук 6 перли

.TAINNA. and ka-linka like this.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Със сутрешния риболов - 5.
    С една премиум примамка улових 2 перли и нещо загадъчно :music:.
    Наслука, фермери!

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD и ни пусна водните кончета нали xD

5. -niksan-

-niksan- Господар

Още две перли и взимам втория ред ,не се отказвайте:)

6. staneli

staneli Старши болярин

Още една перла и взимам първия ред xD.
    Никакво отказване. От утре ще отваряме по още две сандъчета, та шансът за перли ще се увеличи :)

7. dedoto

dedoto Адмирал

имам вече излишни но няма опция за подарък

8. НИНА

НИНА Младши експерт

Снощи по време на пускане на въдицата играта ми замръзна. Изчаках 3-4 минути. Нищо. Рефрешнах и нито имам уловена риба, а примамката ми е изчезнала.

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Уловът по хладното ми донесе 2 перли:music:, има светлина в тунела, може да се уредя и с втория редxD.
    На слука, фермери!

10. tanyamery

tanyamery Адмирал

Тогава, докато е хладничко отивам да ловя и аз, да не спре да кълве. :music:

dedoto and .TAINNA. like this.
  11. 0246

0246 Обитател

Този риболов е пълен фарс. От 4 луксозни примамки 4 последователни пъти ми се падна риба-балон като преднамерено спирах кръгчето на различни места от целта. Може ли да спрат да развалят добрите идеи и да спрат да ни лъжат, че нещо зависи от нас. Да си кажат - няма случаен принцип, ние ще се постараем да ви дадем най-малките награди, нищо че вие се стараете да играете редовно и да сте точни с мерници и т.н. >:(

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

остави ИД

Никой не те лъже приятел, тук е като в не се сърди човече ;) Ако все се сърдиш става сърдитко Петко празна му торбичката :p Забавлявай се вместо да мрънкаш xD Играта е прекрасна и да вметна, не може непрекъснато да си печеливш :D Всички често търпим загуби, но пак се смеем и не се сърдим :D Ако имаш нещо против играта, направи тема в подходящ раздел да се изказват всички и да се изпрати анонс към БП :)

За протокола, единия ред взех. Сега ми трябват следващите 6 перли за другия. Има време, все ще се паднат по някое време :music: Дедооо по комшийски може ли малко перлички от излишните в моя двор? xD

Last edited: Aug 5, 2020
    -niksan- likes this.
  13. dedoto

dedoto Адмирал

фъргам наляво после надясно ама пусто се у плевнята са връщатxD

.TAINNA. likes this.
  14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

нне ти е точен мерника xD

dedoto likes this.
  15. staneli

staneli Старши болярин

E, не мога да не се похваля xD. Първият ред вече e накичен :music::inlove: :). С помощта на едно от новите сандъчета, с обикновена примамка естествено xD.

milena7004 and .TAINNA. like this.
  16. -niksan-

-niksan- Господар

Вече отварям 7 сандъка,какви хубави награди има освен перлите .Преди събирахме монети за да си купим нещо,сега направо получаваш наградата:)
    Нещо по ми харесва така;)
    Още 2 перли и взимам втория ред:)
    Можели след като вземем редовете .за 6 перли да дават по един купон за 24часа,за 3 перли 12 часа купон;)
    Следващата задача може май и,да не се играе за медуците,имам достъп до втория ред да го взема.

mimi123123456 and .TAINNA. like this.
  17. staneli

staneli Старши болярин

Нямаш достъп до втория ред, ще трябват и медузи.

.TAINNA. and -niksan- like this.
  18. em166

em166 Стажант

пуска каквото си иска, не цъкайте в средата, на мен ми пусна перлите от крабове

не свикнахте ли вече, че всичко и на всякъде е лъжа ГОЛЯМА ГОЛЯМА ИЗМАМА

Last edited by moderator: Aug 5, 2020
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Що играеш бе човек? Щом те лъжат и е измама, спри да играеш xD

20. 0246

0246 Обитател

Не мога да се съглася с коментара Ви, TAINNA. В инструкцията към евента пише "От това кога ще цъкнете с мишката зависи и шансът за по-добър улов". От описаните от мен опити е видно, че това не е вярно, тъй като в 4 последователни опита резултата е един и същ при спиране на движещия се кръг в различни точки от мишената. Уважавам ентусиазма Ви от играта, но не мога да го споделя, поради ред причини, които съм описвала във времето. Играта отдавна не е прекрасна и, въпреки че нямам нищо "против" нея, аз лично държа да отбелязвам от какво съм недоволна, надявайки се, че БП ще се вслушат в мен и останалите играчи, когато едно оплакване се повтаря системно. Честно е да отбележа, че това се е случвало, макар и не толкова често, колкото вярвам ни се иска. Тъй като съм от играчите, които системно плащат за помощна техника с години - предпочитам да кажа от какво съм недоволна, вместо да се откажа тихо и да спра да играя. Клиентите, които си заминават разочаровани тихомълком не са в интерес на никой бизнес. Тази тема е наречена " Дискусия: Аквамания", а не " Възторг и обожание: Аквамания", което предполага, че могат да се пишат и откровени негативни отзиви, а не само да изпадаме в овчи възторг от поредния рециклиран поразвален евент, опакован в евтина подаръчна хартия. И да, ясно ми е, че не може винаги да се печели. В случай, че не е станало ясно от първоначалния ми пост - не съм доволна от това, че се обещава едно, а се доставя друго. Не вярвам някой да се радва, ако му обещаят сливи, а му донесат смет, но да - ентусиазма помага.