Дикусия: Алиса в страната на прекатурванията

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jan 29, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

На зона 1 съм изпълнила исканото в кутийка 6, но не мога да почна зона 2. Имам един неотворен диспенсър. Може ли това да е проблема?

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Зона 2 се отключва от 2 квадрадче, не от 1.Опитай може там да грешиш.Аз така се заблудих

mimi123123456 and .TAINNA. like this.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не. Още ли имаш проблем да започнеш зона 2?

.TAINNA. likes this.
  4. mimi123123456

да, рестартирах, вече и диспенсърите са отворени, но не мога да продължа

ПП оправиха се нещата

.TAINNA. likes this.
  5. ka-linka

ka-linka Пазител

Прекатурването ме прекатури, мъкааааааааааааааа. Щеките не ми достигат, диспенсърите добре подскачат, ама тихо и забравям да ги обера, общо взето - смях в залата. И открих, че ако си на зоната за игра, диспенсърите не отчитат, че са готови, т.е не светкат в червено, само спират да се клатушкат :D:D:D. Като изляза от зоната и се върна пак, вече са червенички.

6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Понеже съм забранила клатенето, моите диспенсъри си стоят кротко. Когато не са готови, лентата под тях е бяла. Когато са готови е зелена, изпълнена до край. Тогава цъкам на нея и излиза бутона за обиране и ново зареждане.
    п.п. Ахааа видях. Отгоре е червено, отдолу зелена лентичка. Когато обера, червеното позеленява, а долното зелено побелява :D ама че смешно xD

ka-linka and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

По колко билета събрахте до сега? Да преценя горе - долу как се движа, че на зона 2 съм отворила само 1 диспенсър

8. mimi123123456

И аз съм с 1 диспенсър на 2 зона. 55 билета

9. ka-linka

ka-linka Пазител

90 - и аз съм с един на ІІ зона

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

135 билета с 3 диспенсъра в 1 зона и 1 диспенсър във втора зона. Току-що ги обрах. Много тръстики иска за другите 2 диспенсъра, но до довечера ще ги отворя и тях. Ще остане специалната зона. Тя пък една специалнааа, ама до където стигна :) Да пусна редичката, нататък каквото сабя покаже ;)

11. daniandd

daniandd Кандидат за признание

Здравейте, дали някой може да погледне в моята ферма, търся Четинкобалони но не я намирам тази цъкалка а съм сигурна че я взех. Благодаря предварително! ID 3837916

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ама тук бистрим Алиса :D има си тема за твоя проблем. Намери я, защото тук може и да не ти се отговори ;)

13. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей

В цветната градина се е скрил :)

.TAINNA. likes this.
  14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

:p;)
    Скоро ще отворя последния диспенсър и ще взема редичката. После за специалната зона гледам, ще ми трябва да копам още ден-два, че не ми се става вече по нощите xD

15. Самардапа

Самардапа Главен болярин

аз редичката я взех, и на специалното се пързалям, ноооооооооооооо 1 диспенсър и 1 цъкалка още са заложници :oops:

16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Съвсем очаквано 3 лалота изобилие...

tanyamery, .TAINNA. and staneli like this.
  17. Самардапа

Самардапа Главен болярин

всичко друго ми е ясно, но били ми казал как събра билети да стигнеш до лалотата?

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  18. staneli

staneli Старши болярин

А моето изобилие беше с 9 ЛГ :p.

.TAINNA. and fermer4etoo1970 like this.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Съвсем спокойно с 6 диспенсъра от четвъртък вечер.
    В очакване сме на щастливеца с 15-те :)

20. denislav4o216

denislav4o216 Кандидат за признание

Стигнал съм до поле с една лопата, не ми дава да го активирам, а няма друг изход от тази част на лабиринта, защо не ми дава да взема тази награда върху лопатата???