Да ви се представя

Discussion in 'Представяне на играчите' started by kalina_malina, Jan 8, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kalina_malina

kalina_malina Стажант

Привет на всички , казвам се Марияна на 48 години живея вече 25 години в Шумен, родом съм от Видин,играта играя от години но я бях прекъснала за известно време,играех до като бях без работа от първите години когато се появи,започвайки работа нямах време за нея, сега съм оперирана от 5 месеца и съм у дома няма да се върна скоро на работа и имам много свободно време. Харесва ми играта , обичам да си пиша и се опознавам със съседите си, чрез нея направих много хубави приятелства,но тъй като бях прекъсвала играта смених доста съседе, а и играта се е променила доста, но сега ми харесва повече.Играя понякога и други игри но фермерама ми е любима, у дома никой друг не я харесва освен мен и вече си имам две kalina_malina и rozi4ka71,иска ми се освен да играя да има и с кого да си пиша, приятели.

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,

Скорошно оздравяване пожелавам и много забавление с фермата покрай него!

П.П. А аз съм родом от Ш-н, но живея извън града, там ходя обикновено веднъж седмично да свърша нещо, да напазарувам.

3. rozi4ka71

rozi4ka71 Прохождащ

Благодаря , това е втората ми фермичка имам място за приятел ако искаш ми прати покана така ще можем да си пишем.

4. venelina_andreeva

venelina_andreeva Стажант

Бързо оздравяване!

5. nefertiti

nefertiti Активен автор

Нямате свободно място поисках ви приятелство... Пожелавам Ви бързо да оздравяване!!!

6. georgi785

georgi785 Младши експерт

Вероятно е станала някаква грешка-аз също пробвах .Аз също отдавна играя играта,ама за съжаление два дена преди локдауна компа ми се прецака.Пробвах да вляза в стария акаунт- -georgi70-ама Неможе та се наложи да правя друг-умрях на мъка беше на 99 ниво пфуу....

koteto9 and nik76112 like this.
  7. vui4o4

vui4o4 Прохождащ

rozi4ka - привет! Копая под псевдонима vui4o4 и набирам комшулук ! Ако решиш - заповядай - на югозападния край на оградата имам някое и друго свободно парцелче ! ;)

Last edited by moderator: Jun 23, 2021
    kalina_malina likes this.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Здравей, Не те засичам из форума, но се надявам да си оздравяла :)

koteto9 and maqpan4o like this.