Гумени червеи

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от jenny_tm на 29.6.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. jenny_tm

jenny_tm Подрастващ автор

Здравейте! Странно как на моята ферма при положение, че животните ми носят много повече точки от тази на единия ми комшия (той гледа нарциси), а той получил повече гумени червеи. Също така ги пуснах да ги меля. Сега нито се мелят, нито ми дава на нова да ги пусна, а и повечето са изчезнали. :(

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей,

Червейте ислизат само от растения и дървета и нямат общо с точките. Така че е нормално ако е имал само растения да има повче. За меленето ще ни трябва од. Веднага след като някой от нас е на компютър ще провери.

3. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Ако имаш обори, тогава си получил повече изкуствени перца. Готовата стръв ще получиш след като приключи меленето, тогава ще я видиш в плевнята. Ако все още мислиш , че има нещо изчезнало, моля остави ИД и опиши по-подробно в какво се състои.

4. jenny_tm

jenny_tm Подрастващ автор

Аз ги сложих да ги меля, но не се виждаше, че се мелят. Мина време и направо се появиха смалената стръв.

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ами меленето е за секунди (не за минути), затова не се е усетило.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.