Голямото търсене на кестени

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Nov 7, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Ам кат не гледам кой ми е виновен.Ся трябва и през ноща да ставам-да видим....

eva-mina, .TAINNA. and amira like this.
  2. amira

amira Обитател

Ще успееш.

eva-mina, .TAINNA. and -georgi88- like this.
  3. -georgi88-

Благодаря за пожеланието-а дано...ПП Редичката вече е взета,ама пролетта ще дойде утре сутрин като свърша последната 75 задачка.Отивам да слагам цъкалките да работят и после ще ги пращам да почиват в облаците.Успех на всички ,които още не са приключили :):):)

Last edited: Nov 13, 2018
    eva-mina, .TAINNA. and [[Fermerkaa]] like this.
  4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Един приятелски съвет: след като се уверя, че евента е започнал, изяждам 1 щолен, 1 самата невинност и 3-4 чатнита, почерпвам ги с пинки пай, пускам техниката, ако имам такава и започвамxDxDxD, поне няколко дни не забравям чатнитоxD.
    И последната ферма е готова нацяло, сега бера плодовете изкарани с толкова копане.

5. -georgi88-

Мерси за съвета.сега имам чатни и следващият път като реша да играя ще го изпробвам.Пролетта вече дойде от ляво,а цъкалките ги сложих още снощи на полето-за да са готови за бране.

6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Реда е взет. Пролетта в ляво дойде. В дясно 49, най - вероято ще станат 51. Повече - цънки.Както и прогнозирах 51 в дясно, общо 125. Предоволен съм. Заредих 2-е лало цъкалки да работят.

Last edited: Nov 14, 2018
  7. емо2003

емо2003 Стажант

къде са ми декорациите при 150 изпълнени задачи?
    ID: 31462752

8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, а провери ли дали ги няма в менюто?
    Защото за да можеш да ги поставиш на облачетата, трябва да си ги извадил преди това на някое поле и да си им обрал всички бонуси.
    Прочети тук:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Голямото-търсене-на-кестени.17234/#post-146363

.TAINNA. and kakata13 like this.