Голямото търсене на кестени

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 7.11.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Ам кат не гледам кой ми е виновен.Ся трябва и през ноща да ставам-да видим....

eva-mina, .TAINNA. и amira харесват това.
  2. amira

amira Обитател

Ще успееш.

eva-mina, .TAINNA. и -georgi88- харесват това.
  3. -georgi88-

Благодаря за пожеланието-а дано...ПП Редичката вече е взета,ама пролетта ще дойде утре сутрин като свърша последната 75 задачка.Отивам да слагам цъкалките да работят и после ще ги пращам да почиват в облаците.Успех на всички ,които още не са приключили :):):)

Последна редакция: 13.11.18
    eva-mina, .TAINNA. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Един приятелски съвет: след като се уверя, че евента е започнал, изяждам 1 щолен, 1 самата невинност и 3-4 чатнита, почерпвам ги с пинки пай, пускам техниката, ако имам такава и започвамxDxDxD, поне няколко дни не забравям чатнитоxD.
    И последната ферма е готова нацяло, сега бера плодовете изкарани с толкова копане.

kakata13, eva-mina, -georgi88- и 2 други харесват това.
  5. -georgi88-

Мерси за съвета.сега имам чатни и следващият път като реша да играя ще го изпробвам.Пролетта вече дойде от ляво,а цъкалките ги сложих още снощи на полето-за да са готови за бране.

eva-mina, AsparagusMintCandy и .TAINNA. харесват това.
  6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Реда е взет. Пролетта в ляво дойде. В дясно 49, най - вероято ще станат 51. Повече - цънки.Както и прогнозирах 51 в дясно, общо 125. Предоволен съм. Заредих 2-е лало цъкалки да работят.

Последна редакция: 14.11.18
  7. емо2003

емо2003 Стажант

къде са ми декорациите при 150 изпълнени задачи?
    ID: 31462752

8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, а провери ли дали ги няма в менюто?
    Защото за да можеш да ги поставиш на облачетата, трябва да си ги извадил преди това на някое поле и да си им обрал всички бонуси.
    Прочети тук:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Голямото-търсене-на-кестени.17234/#post-146363

.TAINNA. и kakata13 харесват това.