Голямото търсене на кестени

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 7.11.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. staneli

staneli Старши болярин

xDxDxD Ама то е коте, не е пиле xDxDxD

Стой дежурна, че утре пак някой ще пита що не може да си накичи цъкалките на реда :).

eva-mina, [[Fermerkaa]], лудакрава1 и 2 други харесват това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

готово Марче ;) драсни на портата да ти отворя :p

Ихааа ще ме облекчиш в мислене и измисляне и пируети разни xD Драсни на личен, ако се сетиш да се договорим какво да върна. Накиприх редчетата, но не пречи да не ги бера, а да чакат смяна на пампер... дрешките :D

Последна редакция: 12.11.18
    eva-mina харесва това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Надявам се да ги намеря тия кестени, 112 изпълнени, дано в ляво пролетта да дойде. Вдясно - няма шанс.
    3 цъкалки са сложени да зреят, Най - голямата с лалаотата - да спечеля и втората да не е самичка.

eva-mina харесва това.
  4. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Що да нямаш шанс бе Конджи,свърши ли всичките задачки в дясно?

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

то стана " гъци, гъци на ти диплома, грух, грух не не"xD

eva-mina, kakata13, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  6. Karambella

Karambella Стажант

Здравейте снощи успях да взема и редичката но цъкалките не мога да ги сложа:mad::cry:Какво става:music:Има ли някой друг със същия проблем:music:

7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

вместо да нервничиш да беше прочела у фая, не хапи, а хората го пускат да се чете xDили в дускусията

Последна редакция: 13.11.18
    eva-mina, .TAINNA., staneli и още 1 човек харесват това.
  8. -georgi88-

xDxDxDХа ха ха то за тая игра май се иска и диплома:p;)Ся остана да питат и какво е туй фая.......ПП май само аз съм от мързеливите,остават ми още 14 задачки-да видим дали ще успея....

eva-mina, kakata13, .TAINNA. и 3 други харесват това.
  9. Karambella

Karambella Стажант

Що да нервнича,не мога да ги сложа и това е.....Вместо да обясните вие се подигравате даже....Супер сте като гледам,все едно че вие сте успели от първият път:mad::mad::mad:

eva-mina харесва това.
  10. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ето че нервничиш.
    Прочети във ФАЯ е описано добре, че цъкалките първо трябва да се сложат по полетата някъде и да се оберат "екстрите" им и чак тогава могат да се сложат на реда.
    Също и в тази дискусия на няколко пъти е споменато.
    П.П Смокър извинявай, че ти отнех "дежурството" по отговор на този "проблем". xD

eva-mina, лудакрава1, kakata13 и още 1 човек харесват това.
  11. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И още един път може ли да обясните, защо по дяволите не могат да се сложат проклетите цъкалки на реда?! Ааа, да не забравя... Как се слагат също не ми стана ясно...

-dd76-, kakata13, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  12. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

обяснено е в темата с FAQ, моля, прочетете го!

[[Fermerkaa]] и .TAINNA. харесват това.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Тук сме да се забавляваме, а не да се караме и гордо надменно да се гледаме :) Има една поговорка блага дума железни врати отваря. И една вълшебна думичка Моля. Та създаването на контакти и приятелство е трудна работа. Като къщата. Гради се цял живот, а можеш да я разрушиш за миг. Не те поучавам. Само ти припомням, че тук се забавляваме като децата. Върни се в детството и се усмихни :):p

И за да не съм голословна, ще ти подам тепсията със сдъвканата храна да не стоиш гладна:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Голямото-търсене-на-кестени.17234/

След като предметите бъдат обрани определеният брой пъти ще останат само декоративен.
    Ако решите да ги изтриете от полето, ще изчезнат от менюто и на тяхно място ще бъде начислени други предмети - копия на тези, но вече ще дава само ТО/ТрТО за същото време.

Ред с облачета
    На реда се поставят вече обраните, без зареждане предмети!

п.п.Не ми благодари. Просто преосмисли думите, които изрече и се извини за грубото отношение към всички. Аз ти прощавам.

Последна редакция: 13.11.18
    eva-mina, esz102, kakata13 и още 1 човек харесват това.
  14. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

грешка не си направила, ние сме си направили труда да опишем и обясним подробно условията на събитието, направи и ти усилие да прочетеш какво е написано. Нахвърлят се, защото се дразнят, че има играчи, които чакат наготово някой да им препише нещо вече написано. И за мен - с право. В крайна сметка не са и длъжни да отговарят на всеки един въпрос, играчите го правят по собствено желание, но и то в един момент се изчерпва. Мисля, че бях достатъчно подробна и, надявам се разбрана правилно!:)

eva-mina, -dd76-, esz102 и 3 други харесват това.
  15. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Кестени или пак да минавам с метлата?

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  16. kakata13

kakata13 Старши болярин

Винаги има някой чел недочел,просто тоя път бяха повечко

.TAINNA. и eva-mina харесват това.
  17. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Здравейте, а при мен пролетта o_O настъпи 2 пъти ! Тия от немско освен че са назад с времето, явно са и назад със сезоните. А може би при тях кестените да се търсят и събират пролетта , и коледата е през пролетта?! Може-е-е но не вярвам. Моля страните в спора по-горе да се успокоят, да не хабят повече нерви за глупости и ако могат да простят, да се извинят или благодарят за инфото. Всеки е правил и прави грешки къде от недоглеждане, къде от мързел...

.TAINNA., eva-mina и kakata13 харесват това.
  18. -niksan-

-niksan- Обсебен

И на мен ми се е случвало ,не съм бил в час какво се иска,за дадена задача ,просто съм влизал през телефона , не мога всичко да прочета.Благодарение на муши ми е казвала това което съм питал във форума.

.TAINNA., .water., eva-mina и още 1 човек харесват това.
  19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Този път го изиграх на 5 ферми, взех реда и на 4 съм готова нацяло, само едната ще приключа сутринта, ако не ми мине котка пътxD.

.TAINNA., -georgi88-, eva-mina и още 1 човек харесват това.
  20. -georgi88-

Супер си....На мен ми остават още 6 задачи и се чудя как ще го свърша.Вече за трети път в бързината обирам без ЯМЧ.Ама днес беше по-добре само 10 растения.Трябва да взема мерки-първо да пия кафето и после да влизам в фермата,щот поразиите са големи-газя направо през лука вместо през райграса xDxDxD69 игри в ляво,47 в дясно.Отде ли ще дойде пролетта през ноември....Общо изпълнени 114 задачки и катериците са удивени,ама на мен ми омръзна и искам да свършвам....

eva-mina, .TAINNA., [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  21. amira

amira Обитател

И аз го завърших едва тази вечер по същата причина като теб. Не погледнах, че ЯМЧ е приключило действието и си брах така 2 пъти. Много тъпо. :)

.TAINNA. харесва това.