Голямото търсене на кестени

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Nov 7, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Това не е литературен форум, а и неграмотните съфорумци здраво ще се обидят, ако започнем да им цитираме глупостите в нея. По-добре да няма такава тема, че да има мир.

Още си разсаждам уелския лук. Днес и вчера много ме мързи да правя каквото и да било по играта.

2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Съгласна съм. Мир да има :) Хич не гледам колко лук садя, Направо го превръщам в кестенова каша и запълвам едновременно двата ръкава. Изпълнени в средната лента 16 задачи :)

3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз в каша го превръщам, но правя само лявата страна, ще взема цъкалките за ЛГ и после ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕДxD.
    УСПЕХ И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз пък взех че уцелих +1 и си свиркам. Произведох 3 супички, даже имам и за сеитба. Ама в момента седя кресон и марули, че да трупам бройки.

eva-mina likes this.
  5. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

А може би трябва да си отворим тема и за чистотата в човешките отношения?

Милко,позна.Бе ирония,но не толкова за самата дума,а за темата,която бе свързана с нея.

Повярвай ми.Много добре помня тази тема! Помня автора й. Защо бе създадена.Срещу КОЙ бе създадена.Помня и думата "олигофрен", която бе използвана. Нищо лично срещу теб.

п.п. Има много начини да покажем на един човек,че е сгрешил. И точно начините,които избираме за това, много добре показват/разкриват/-същността ни и защо го правим.

п.п.2 Извинявам се за спама.

6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Няма нужда, свикнахме.

eva-mina, .TAINNA. and [[Fermerkaa]] like this.
  7. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Дали да не се върнем на кестените?

8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDей, лоша
    остай ората да си чешат езиците, докът цъфне кестенаxD

9. amira

amira Обитател

Изкушиха ме тези лалогулдени, та ще го играя :)

eva-mina likes this.
  10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD начесахме пръстета и езичета, кестена цъфна и върза неколкократно. Двата ръкава са ми с по 27 изпълнени задачи, а в средата показва изпълнени 50. До 120 остава още малко ;)

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не се печели, от разпродажба е.

П.П. 823 кестена до момента, но уелският лук е все още 10 бр. и така и ще остане, продължавам да игнорирам събитието.

12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Сега разбрах защо го нямам, продължавам да не купувам неща, за които се искат реални пари, благодаря, муши.
    Имаш време да настигниш останалите, малко СТ и си готоваxD.

eva-mina and .TAINNA. like this.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И без СТ бих се справила, но не ми се ще. Не че не копам. Копам, ама други китки. По-интересни са ми в момента.

eva-mina and .TAINNA. like this.
  14. tanyamery

tanyamery Адмирал

Моля за уточнение – като има възможност да се сдобием с два комплекта цъкалки и двата броя ли ще берем? Веднага се сещам за "Снапшота", затова и питам. И защо в последно време толкова много ги засукват редовете, уж го печелиш, пък не можеш да си го нагласиш докато не си обереш цъкалките!

eva-mina, -niksan- and .TAINNA. like this.
  15. riomde

riomde Активен автор

Ударих джакпота, 2 пъти +1 бр. за 6 часа и 100% плевня за 24 часа:music:.

ПП: на реда се слагат обрани.

16. riomde

riomde Активен автор

С чатни, при тези бонуси, , колко бр. трябва да обирам от малко поленце?

17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

2 + 2 (100 %) + 1 + 1 + 2 (ЯМЧ) = 8

eva-mina likes this.
  18. riomde

riomde Активен автор

Така сметнах и аз, но сметката ми не излезе вярна--7 бр. ми дава.
    ИД 11204618
    Може ли проверка.

ПП. грешката е моя, единият бонус бил за обори.:oops:

eva-mina likes this.
  19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

56 предадени поръчки. Мисля да смелям още 15 супички и дотам. Колкото - толкова. И аз играя първоначално левия ръкав. До 45 искане на десния ръкав. Другите - няма.

Last edited: Nov 11, 2018
    eva-mina and Dionys like this.
  20. Dionys

Dionys Кандидат за признание

70 в ляво и 73 в дясно е програма максимум. После обръщам на на хамелеони и пеперуди. Зле съм с количествата и ако се доверя на прогнозата за неоновата акция, ще натисна за тръпката да докопам неонов обор.