Голямото затъмнение

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Sep 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

24ч от началото - 1250 изумруда и 8500 растение, идеално, този път кранчето е добре.

Doremi, .TAINNA. and eva-mina like this.
  2. .water.

.water. Обсебен

Скъпа направо отивай в Педагогически факултет към ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий"във Велико Търново то е заложено в теб :p:D

.TAINNA. likes this.
  3. kakata13

kakata13 Старши болярин

С точките от вчера и днес в сателитката събрах банани и отворих втората зона на водопадите:D,естествено изумрудите там не достигат но колкото толкова.Изумрудите на ден ни трябват по 250,така че накрая ще забогатееме и от тяхxDxDxD

.TAINNA. and -niksan- like this.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Който нему стига чайот ,да отива всеки ден ,да си купува от магазина,без да гледаш 1000 бройки ще ги направиш.

5. Самардапа

Самардапа Главен болярин

искам да питам - като направите дневния куест в читалището, изчезва ли ви и от лентата със събития, защото сега затъмнението при мен го няма в лентата......

6. БашФермер

БашФермер Генерал

когато се изпълни целият куест изчезва, ако е останала някоя задача за изпълнение - тогава е видим.

Самардапа likes this.
  7. galinad12345

galinad12345 Напреднал

Какво е ЧАЙОТ ?

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

трябвало да се придава в задачата
    Растение което се отглежда на острова.

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

То не е само чайота. Има и медена роса, и Папируси, и фъстъчено масло и доста папагали и ленивци и мамата си трака.

10. milkoga1

milkoga1 Господар

Чайот, та чайот...Аз пък нямам банани за утре...Сега трябва 3 полета с банани да редя довечера.xD

11. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

И на мен ми трябват още 218 банана. По някое време трябва да подкарам и анакондите, че имам само 40 и от тях. Хах и 40 панди още, че и те са ми заминали за нещо. Иначе добре върви. Правя всички задачи, че дават опит, пък ми трябват 20-тина банана за стевията и да приключвам с тоя маймунски храм. :sleepy:

.TAINNA. likes this.
  12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Пазар има;)
    Утре сутринта съм готов с растението и започвам само дълго растящи да сея за изумруди :)

eva-mina, milkoga1 and .TAINNA. like this.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз пък 10 ден го проспивам. Не си струва да отглеждам - това са сумати милиони за панди, за анаконди, за бански и др. глупости. Просто ще го пропусна и така. А утре банани само за първа задача. 2 и 3 няма да ги мина. Чайота също само за 1 задача. Достатъчно е.

eva-mina likes this.
  14. kakata13

kakata13 Старши болярин

десетия ден ти дава само 2250000 ТрТО което все пак не е малко

.TAINNA. likes this.
  15. milkoga1

milkoga1 Господар

Ааа,пари не давам аз.Боцвам една цяла ферма с банани и за една вечер съм гутов.:pИначе доволен от изкачащите, имам за дни напред.

16. -niksan-

-niksan- Обсебен

А така не бива търговията няма да върви;)xD

17. milkoga1

milkoga1 Господар

Ще върви тя, може да продам малко.Ще го играя едър(по скоро дребен де) земевладелец.

18. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Ясно. Притесних се да не са го спрели, а аз да отглеждам още растение :D....Като Чапаев пита Петка по радиостанцията какво е положението и Петка му казва, че войната е свършила. Чапаев се ядосал и вика на Петка - Ми кажете бе хора!!! Ние още ядем бисквити и взривяваме влакове...

eva-mina and .TAINNA. like this.
  19. БашФермер

БашФермер Генерал

така като смятам от горе - от горе, в неделя сутринта трябва да ми е готово растението и събрани изскачащите за всички задачи от-до, без да прескачам нищо, и реда пак цъкалките на острова. всичко ще е на склад и ще чакам просто нов ден - нов куест.

20. Doremi

Doremi Старши болярин

Колко над 500-то ниво си там, като ракета ще минеш до края. :) Чакам да се похвалиш.

За затъмнението ми трябват грубо около 5000 метли и аз минавам на твърдо гориво. То и без това във фермата съм като теле в теменужки вече, край няма тази олелия.
    xD

eva-mina and .TAINNA. like this.
Thread Status:
Not open for further replies.