Голямото затъмнение

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Sep 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Можеш да приключиш задача 2/1 с лалогулдени и да преминеш към задача 3/1, за да вземеш ъпгрейда в 3/3.

2. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

435 изумруда днес събрах от Чайот, и то не бях заложила пълният пакет Харита, на 2 от полетата по 47 броя а на Кристалните само 40 броя резултатът е невероятен

.TAINNA. likes this.
  3. choko_59

choko_59 Знаменитост

благодаря.ще опитам.

4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Невероятно ще е, ако започнат да излизат по 2 изумруда от поле.

5. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Чудя се, ако играя всяка една задача, дали няма да гризна дръвцето накрая.:sleepy:xD

eva-mina and .TAINNA. like this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

С 33 Х.К. (и някакви редички с облачета) също от три полета чайот (6 дръвчета само) събрах 483 изумруда.
    ;):p

П.П. Че и нощес ще има на полетата чайот и почти ще съм събрала изумрудите. Китките не са проблем, ще станат и те. И после само чакане на поредния ден и предаване.

Last edited: Sep 7, 2018
    .TAINNA. and DILQNADELI like this.
  7. staneli

staneli Старши болярин

Брех, тоз чайот, май всички сме го отглеждали тази нощ xD. Не обърнах внимание колко изумруда паднаха от трите полета с чайот, даже дъждовната гора я брах без харита, но за сега имам 817 изумруда.

pepa551, .TAINNA. and mushnuk like this.
  8. FIL_TIGARA

FIL_TIGARA Прохождащ

ако взема само 11-тиа какво ще полу4а

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Приключих 1 ден изцяло. 3часа и нещо преди края, останаха ми 11 изумруда и 100 броя
    Нищо 1 ъпдейт на машинката.

10. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

а нали става да не изпълнявам целия куест а само подбренята да се вземат

11. staneli

staneli Старши болярин

Става. По среброто, по среброто, и само ъпгрейдите могат да се вземат.

eva-mina and .TAINNA. like this.
  12. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

е така май ще я карам

eva-mina likes this.
  13. ComeMyLady

ComeMyLady Подрастващ автор

Кой знае колко лалоугулдени ще е приключването на чайот'а само като видя колко ТрТО дава и ми е ясно, че ще е към 100-200 лалота хаха.. Жалко, че не видях това с чайот по-рано. Пълна загуба на време за ниските нива!!!
    Колко цъкане и лалота за цъкалка с 1000(ако се стигне до там) ТО на 9 часа хаха!
    В живота ми съм играл много игри.. Всъщност цял живот играя, но тази е най-алчната спрямо това което получаваш!!!
    Толкова ли не можеше да го направят така, който няма чайот, да му е възможно най-дълго растящо? Същото се отнася и за всички минали и бъдещи събития на бахамата!

Last edited: Sep 7, 2018
    -dd76- and .water. like this.
  14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ако са много - пропускаш това с чайота и продължаваш нататък. Е, да, ще имаш 1 ъпдейт по-малко.
    Но пък от куеста се печелят доста точки, че май не е загуба на време и за ниските нива.
    :)

.TAINNA. likes this.
  15. Doremi

Doremi Старши болярин

Не се ядосвай, целта е 30% повече ТО, за 2 ч ., чайотът е стъпка към това, което е съвсем различно от 1000 ТО.
    Във фермерския магазин има доста банани, ако имаш монети.
    В читалището има куестове, един е "Смачкано с крака", предава се фъстъчен масло, дава банани, има и други, но не ми се рови сега.
    Зависи колко ти трябват, но може и с ЛГ да не е толкова много.
    Аз пък снощи реших да видя какво имам за предаване в задачите и се пищисах в първия момент, защото нямах делфини. Викам си сега ако са от загадъчни... пък на пазара хич няма. Но са от стая.
    И аз сях чайот, да допълня нужната бройка, не засякох колко изскачащи има, но вече само метла ще сея, ако до крайната бройка не съм събрала изумрудите, после малко дълго растение и това е. Мисля, че ще се съберат изскачащите без харита.

.TAINNA. likes this.
  16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Колко чайотът като бройка трябват?

17. .water.

.water. Обсебен

6000 за всичко само за среброто 1000.

18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Здравей. Имам молбичка. Уважавай труда на братята Кирил и Методий. Създали са уникалната красива и неповторима българска азбука. Не е красиво българин да загърбя българските букви и да ги замества с цифри. Коригирай моля те поста си и поправи четворката с буква Ч. Благодаря.

По темата всичко върви чудесно. Материал имам предостатъчно. Само да събера изумрудите и растението и всичко ще е наред.

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Благодаря:)
    имам 11 000 спокоен съм може и да продам ;)

.TAINNA. likes this.
  20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Това с българската азбука на братята Кирил и Методий не е много коректно... За да не се разпростирам надълго ще отбележа само, че Константин-Кирил Философ създава глаголицата, а кирилицата е създадена в Преславската книжовна школа, като най-често това дело се приписва на Климент Охридски.

.TAINNA. and rudo_bobi like this.
Thread Status:
Not open for further replies.