Голямата гонитба

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 10.7.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ka-linka

ka-linka Пазител

От едно поле с най-дългото ми растение и едно с обори - 240 сажди. До 4 700 си е направо нищо работа.Чудя се дали изобщо да го започвам това "забавление".

dedoto, ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

голяма гонитба ще падне, ако започнеш 12 дни игра на тука има тука нема и накрая ще ти се иска да не си почвала xD
    И аз се отказвам. Старият вариант на играта беше в пъти по-добър. Имам да си правя куестите със секвоите. Подходящо време за релакс :music::D

п.п. не по темата, но пъпешите ги няма, имаме нова цъкалка :D

Последна редакция: 11.7.19
    shiky, ПЕПЕЛЯШКА, ka-linka и още 1 човек харесват това.
  3. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

xDxDxDот теб не го очаквах, уж си сериозна :music:

4. ka-linka

ka-linka Пазител

А аз искам да гледам Античния римски фестивал и Лебедово езеро в събота, така че и уикендовото няма да го огрея :):):) От него губя примамки, значи и риболова е под въпрос. Малиииииииииии, колко е хубаво!

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

така е, отпускарското настроение е заразно, а аз съм ти безкрайно благодарна за това :inlove::DxD

dedoto и ПЕПЕЛЯШКА харесват това.
  6. Каспаретка

Оле сега заради мен ше зарежеш евента:oops: Аз моя смятам да го изиграя няма се давам на един евент xD и на една почивка.

[[Fermerkaa]], ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

добре де, солидарна съм ама ще бутам леко лежерно :D да ти пратя ли новата цъкалка? сега видях, че дава само МП без точки o_O

ПЕПЕЛЯШКА харесва това.
  8. Каспаретка

нее подаръци не искам, то и за това имам 5 съседа на кръст.xD Давай лежерно бори евента ;)

ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  9. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

И точки дава, 10 000

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

айдееее пак съм гледала в друга посока xD
    тенк ю Муши :inlove::D

Щоооууу? Муши каза 10 000 точки? Земи ме за съсед без да ми пращаш подаръци само аз ще пращам xD

ПЕПЕЛЯШКА харесва това.
  11. staneli

staneli Старши болярин

10 000 точки, ама е 2/2 квадратчета - същата значи като миналата откъм точки. И аз не ща да ми я пращаш - според мен и тя не струва. Ще ти пусна и писъмце...

Саждите не ме притесняват, а растението, че и колелото днес беше скръндза....

dedoto, .TAINNA., Каспаретка и още 1 човек харесват това.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Момичета, смилете се над БП и те хляб ядат, какви са тези мързеливи истории, я се стегнете, мотиките хванете и на полетоxD.
    Давате лош пример на младоцитеxD.
    Няма радост от колелото, 30 парти врътки, само жълти пухчета се падат, напълних фермата с тях:mad:>:(.

fermer4o888, .TAINNA., esz102 и още 1 човек харесват това.
  13. Каспаретка

Е точно това искам да не ми праща никой подаръци хаха, тези са обучени не пращат.;)
    А де и аз това викам, стопли се и се отпуснахаxD

.TAINNA. и ПЕПЕЛЯШКА харесват това.
  14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Лошо, Седларов, лошоxD.
    Все по-мързеливи стават, много нови увличат, мотиките им все навън гледатxD, по техен пример само на една ферма започнах да играя евентите:oops:, на всичкото отгоре и форумът замря.

esz102, mell, fermer4o888 и 2 други харесват това.
  15. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

ай да се оплача и азxDИмах насят карамфил на трите полета и реших да го оставя за днешното събитие- резултата беше 207 сажди:cry:та значи 240 си е по добре от 207xDи ми се струва че и при мен крайният резултат ще бъде-2 студени бири на сянка под чадъра край моретоxD

.water., ka-linka, ПЕПЕЛЯШКА и 2 други харесват това.
  16. Каспаретка

Сей че дъждове ще има другата седмица поне евента да свършиш:DxD

ПЕПЕЛЯШКА, .TAINNA., dedoto и още 1 човек харесват това.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Внимавайте на кое море ходитеxD, не се знае кога и къде ще се завихри следващата лятна буря, стойте си на сянка по фермите и си копайте яваш, явашxD.
    Не мога да се похваля с повече от 95 точки, повече уцелвам 85:mad:, мишката ми ли е крива, аз ли не ставам, дясната страна едвя ли ще я завърша, но се надявам да взема ред:p.

-georgi88-, .TAINNA., [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  18. dedoto1

dedoto1 Редовен

гледам един таймер цъка под картинките :oops:като се занули ша сменят ли

19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Май даxD, поне така мисля, че ще дойде нова картинка, гледат да ни разнообразят, да не свикваме с предметите, които търсимxD.

.TAINNA. харесва това.
  20. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Да, всеки ден една отпада и се добавя една друга/нова.

dedoto1, ПЕПЕЛЯШКА, dedoto и още 1 човек харесват това.