Голямата гонитба

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 24.4.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като гледам, трудни дни се задават, агнешко, дроб сърма, студена бира, козунаци, кифли, яйца, от другата страна хиляди бройки растения, голямо наказание, на първия фронт ще успея, но на втория ще ми трябва помощ от приятелxDxDxD.
    Незнам как ще го изкарам този евент, няма да ми е лесно.

eva-mina, [[Fermerkaa]], -niksan- и 6 други харесват това.
  2. Роналдиня

Роналдиня Кандидат за признание

Ще го играя реда да взема, ако успея още нещо добре дошло. :music:Доста са бройките за всичко и то с 5 часово растение.:oops:

верно лиxDxDxD

eva-mina, ПЕПЕЛЯШКА, [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

О да... Мисля, че само 1 междинен играх и това беще, но като гледам какви бройки се искат май и занапред ще е така

ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  4. sco

sco Майстор

Някой спомня ли си как се казваше предишното подобно събитие и кога беше ?

5. Роналдиня

o_Oo_Oщом казваш архива на форума друго казва.

Празнична програма

-dd76-, ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Архива съм АЗ щом така казвам значи е така не помня от кога съм зарязала и евенти и читалище

7. Роналдиня

xDxDxDне ми се спори, фактите са факти:D

Пума~`, -dd76-, ПЕПЕЛЯШКА и 2 други харесват това.
  8. sco

sco Майстор

Много благодаря.

ПЕПЕЛЯШКА и Роналдиня харесват това.
  9. ka-linka

ka-linka Пазител

За редичката с боядисаните яйца се искаха 33 хил и нещо растение на 6 ч. и 30 мин. Сега са 34 хил и малко на петчасово. Не е непостижимо, но наистина се оливат с бройките напоследък.

[[Fermerkaa]], .TAINNA., kakata13 и още 1 човек харесват това.
  10. pepa551

pepa551 Анализатор

Леле>:(Няколко пъти влизах да проверя бройките на растенията с надеждата , че очилата ми са зацапани и виждам двойно.
    Уви - бройките са безумни:eek:. Голямата гонитба на фермери от играта, или на такива , които да играят ?

eva-mina, shiky, Dionys и 8 други харесват това.
  11. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Не са твоите - на бай БП очилата са за нов диоптър 8)o_O:oops:;)- бяха 30 хилки сега - 70 xDи то на същите квадратни метри - поне по една тераса с всички екстри :p:p:p /200% плевня, помощници, ЯМЧ, ПП, и др./ да ни беше дал :music::mad:...Да, ама НЕ ! Като сме улави и зарибени - какъв е изхода - КОПАНЕ :cry::cry::cry:! Денонощно - няма спане - така ги научихме - отивам да точа мотиката и тагава - след като ударя едно питие :music:- ставам и нивата - на ливада :):music::p!!!

eva-mina, pepa551, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз не можах да спечеля предния ред с яйцата, май и тоя няма.
    Мими торта и специалната дадоха фира. Така че, не знам, не знам, няма време да се трупа. ,Мали мали....

eva-mina харесва това.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Точи ножовете за мръвките и лъскай чашите за виното xD Въдиците, кукичките, стръвта, запази за друг път :p Празник е :music::inlove: Играта може да почака и, по-лежерно да играем. Магарето, колкото повече го товарят, повече може да носи. Та да покажем, че не искаме да носим много :p;):D

eva-mina, shiky, ПЕПЕЛЯШКА и 7 други харесват това.
  14. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Новите стаи са мноооогоооо тегави :mad::mad::mad::mad::mad:

eva-mina, wilma11, tanyamery и 4 други харесват това.
  15. dedoto

dedoto Адмирал

една от бонусите пробвах и о чудо всичко е толкова кафяво че почти 10 м. ми трябваха да открия всичко:eek: ужас

eva-mina, .TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА и още 1 човек харесват това.
  16. staneli

staneli Старши болярин

Пробвах играта да се открият 10-те предмета.... ами един от предметите беше стол, имаше на картинката 4 стола, накрая се оказа стол без облегалка, също така предмет торбичка - застаряващите ми вече очи фиксираха една торбичка, ама не била тя - друга ще да е някаква из хилядите нагъчкани предмети.... Прекъснах играта огорчена и възмутена. Това на малка ферма. Ще пробвам после играта с 10-те разлики...
    Верно много ще е тегаво май...

eva-mina, .TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА и 3 други харесват това.
  17. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

А стол без облегалка , не е ли табуретка.Ако не го изписват правилно , няма как да се получи при нас ...

eva-mina, tanyamery, .TAINNA. и 5 други харесват това.
  18. staneli

staneli Старши болярин

Над 80 парти врътки - нищооо, а на миналото събитие колелото беше като куче без каишка.... Е, нема да им купувам парти билетите, та ако ще и без ред да остана :p.

eva-mina, .TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА и още 1 човек харесват това.
  19. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

... и когато, и докато можем...Ще се пробвам, ако ми остане време... миналото подобно отвратително събитие беше адски тегава работа...Не знам дали ще върви номера със снимка на телефона...Някой пробвал ли е ?

eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Получих Великденски бонус, 100% плевня, определено ще помогне, но няма СТ:mad:.

.TAINNA., лудакрава1, DILQNADELI и 3 други харесват това.