Голямата гонитба

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 14.11.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ФЕРМЕРЗ

ФЕРМЕРЗ Подрастващ автор

Изскачащите изведнъж намаляха. До започване на новия евент всичко беше наред, даже не можех да повярвам, а сега изведнъж от едно поле 5-6 броя.

.TAINNA., shiky и sm0uk3r71 харесват това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Утре ще кича моя ред, но продължавам да сея дано стигна и аз края

Мдааа затвориха рязко кранчето да не стигаме до края на евента. Саждите били много чернииии ... Стисна се БП за ЛГ-ните в края. Парадокс! Малката ми ферма взе реда още снощи, а тук чак сутринта ще кича реда. Тук имам много сажди, но все не стигат китки, а там имам китки, нямам сажди ... :oops:

3. kakata13

kakata13 Старши болярин

хахах аналогичен случай и у наше село

.TAINNA. и -niksan- харесват това.
  4. staneli

staneli Старши болярин

Уф, взех ги сандъците - 117 ЛГ, доволна съм :D:music::D. От дясната страна останаха още 2 награди, но ми свършиха саждите, сега съм насяла люцерна и утре сутринта финиширам изцяло.
    Успех и пълни сандъци на тези, които още не са приключили!

dima73, -dd76-, ..koni.. и 4 други харесват това.
  5. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

105 лалогулдена бяха при мен

.TAINNA. харесва това.
  6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Позакъсах за сажди, утре ще изтупам буриите, дано стигна до сандъците със златоxD до сега растение и сажди вървяха добре.

.TAINNA. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  7. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И аз забелязвам, че нещо понамаляха саждите.
    И поне при мен повече сажди излизат от оборите на бахама, отколкото от растенията.

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  8. kakata13

kakata13 Старши болярин

На баха и от оборите и от дърветата излизат повече сажди,поне при мене е така.Нощес пак обори пък да видим утре резултата

.TAINNA. харесва това.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Саждите намаляха след пускане на новото събитие. Даже на бахама намаляха, а животните са ми същите. Чудя се да ги сменям ли. Утре не знам, но тия дни ще поизтупам прашуляка от буриите на Пепеляшка xD и от моите де :D

[[Fermerkaa]] харесва това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

50 изиграни игри, но и аз забелязвам - саждите намаляха. А не би трябвало. Топ събитието не изисква подобни щуротии. Парчетата и юрганите не са изскачащи.
    Под 1000 са ми вече, ако ги запазя до 70 игри ще стигна за повече - кой знае.

11. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Не сменяй животните (не са виновни :p)!
    При мен на 1 бране пуска почти от всеки обор, а на следващото по по-малко и от 50%.
    А и храната взе да свършва. Та май ще сложа повечко дървета - те поне храна не искат. ;)

FrozenKiss и .TAINNA. харесват това.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Още два инструмента и сандъците ще бъдат във фермата, понито цвили, надявам се, ако е рекъл господ ,днес да приключа:music:.Успех на всички, които продължават да гонят наградите!

tanyamery, milena7004, FrozenKiss и 3 други харесват това.
  13. gimitko

gimitko Кандидат за признание

До тук 92 игри, вижда му се края,но позакъсах за сажди.
    Меля денонощно храна за двете полета с делфини на Бахамата,вече мога да отворя делфинариум.:)
    Успех на играещите!

.TAINNA. и FrozenKiss харесват това.
  14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ела да ти дам :p Моята се поддържа винаги над 1000 бр. По-добре сей. Дърветата, за да дават, трябва май да са от дългите.

И аз още малко, 12 инструмента, и ще те догоня ;) Понито да не цвили, ами да намери каляската за Пепеляшка :D

milena7004 и FrozenKiss харесват това.
  15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Отглеждам тиква за рекордите на гинес, да може да ме побереxDxDxD, в каква да е каляска не се събирам:oops:.
    Пишете моля, по колко ЛГ дават сандъците, да видя поне дали няма да съм най-големия карък, сле 30 мин ще мога и аз да се похваля:p.

.TAINNA., milena7004 и FrozenKiss харесват това.
  16. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

При мен даде 102 лалота, стисльовци. Но пак са добре дошли....xDxDxD

-dd76-, kakata13, .TAINNA. и 2 други харесват това.
  17. dima73

dima73 Подрастващ автор

111 на мен, взех 90 фермерски монети и съм дотук

kakata13, .TAINNA., .water. и още 1 човек харесват това.
  18. p_janeta

p_janeta Старейшина

При мен май са най-малко, взех 98 .

kakata13, .TAINNA. и FrozenKiss харесват това.
  19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

102 ЛГ, доволна съм, макар, че можеше да са и 300xDxDxD, но като си помисля, че има вероятност да са 60:mad:.
    От дясно ми трябват още 2-3 игри, в началото вземах по 55 точки, докато им запомня местата, мина време.

.TAINNA. и dima73 харесват това.
  20. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

Аз използжам коали хем бързо ги обирам за тор и сажди.Хем са по две и ми вършат добра работа за куестове или пък за продажба,