Голямата гонитба

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Nov 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -niksan-

-niksan- Господар

:cry::cry::(:(
    Аз да е развържа ама в нея не остана нищоxDxD

2. .water.

.water. Обсебен

Айде айде не се прави изтръскай фонда ,,и аз съм човек,,:p

eva-mina and .TAINNA. like this.
  3. tanyamery

tanyamery Адмирал

Каквито и да са бройките е добре да се понапънем, защото в евента има накуп и морско свинче и даже пони, а подобренията за фабриката Вие вече ги изкоментирахте. Сигурно е две седмици, защото се прирокрива с други събития.... и...... ако Баша ни подскаже някоя схемичка, може да не се окаже толкова тежко.:);)

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Не смея да излезна от форума. Ако се срине играта, няма от къде да се влезне тук и да се пише :)

eva-mina and -niksan- like this.
  5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

165 прахоляка.
    А на мен ще ми трябват много повече от 100 игри, понеже повече от 55 точки трудно ще направя.
    Не е никак лесно да се намерят тея неща.

eva-mina and shiky like this.
  6. tanyamery

tanyamery Адмирал

Е....... търси "златния зъб на Четинко" направо ме разби. Предлагам да направим класация на най-абсурдните!

eva-mina and [[Fermerkaa]] like this.
  7. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Яааа, много готино! Нямам търпение да събера неоновите сърца и да почна с растенията.
    Верно че някои са абсурдни от сорта на миниатюрен фар при което аз търся нещо малко, а то било от тези фарове дето се строят по бреговете на морето и изобщо не беше миниатюрен. xD

eva-mina, kakata13 and shiky like this.
  8. .water.

.water. Обсебен

Отдавна мноооого отдавна не се бях забавлявала с евент ,че чак и детенце се включи в търсенето ще го играя до последния ден колкото успея на две полета.Със сигурност няма да ставам през ноща това си е вече робуване.

Last edited: Nov 15, 2018
  9. ka-linka

ka-linka Посланик

неоновите сърца излизат и на бахата, така че не пречат на растението

10. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Така е. Сложила съм обори и производства на всички полета. Утре сутрин смятам да съм събрала 400 заветни сърчица. :)
    И без да искам в бързината съм сътворила голяма глупост - сложила съм няколко работилници за лепило! :cry:
    Ама карай, надявам се да ми стигнат хамелеоните. 8)

eva-mina and ka-linka like this.
  11. ka-linka

ka-linka Посланик

на първо бране от острова без харита ми даде точно 100
    и реших, че ще успея

12. megi660066

megi660066 Младши експерт

не знам как е при вас но при мен саждите излизат много малко от цяло поле само 10 бройки не знам с това темпо как ще се съберат за 68 игри изкачащите май здраво са затегнали кранчето от трите ми полета с 4 харита по малко от 35 бройки с това темпо и 30 игри няма да направим при вас така ли е

13. -niksan-

-niksan- Господар

от какво ти изкочиха толкова малко?

14. megi660066

megi660066 Младши експерт

от трите полета засяти с новото растение на малки полета

15. sco

sco Изключителен талант

И при мен е същото. Ще помоля админите да информират БП, струва ми се, че пак са оплескали коефициента на изскачащите.

..koni.. likes this.
  16. tanyamery

tanyamery Адмирал

370 сажди от началото до сега(22,00ч.) от обори и символично разсяване - до тук съм с 650 бр. растение, което ще сея от утре, след като обера за последно оборите, имам само едно Хари на дървото.А от неоновите сърца предадох 100, сега имам 200 и имам да събирам още 100.

17. БашФермер

БашФермер Генерал

играта що е такъв гьон?!?! една седмица не съм цъкал, сега влизам да бера и да почвам куест, а то е нещо страшно, колелото не може да си завърти човек...

18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

от оборите в дъждовна гора 39 сажди. Другите не съм ги гледала. До довечера съм с обори заради катинарите. После ще сея. Катинарите ги събрах, а саждите сега видях - над 500 са :)

eva-mina likes this.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И с пъти повече Харита, броя на изскачащите е малък. Тази сутрин и при 3-те обрани реколти от малки поленца с растение на събитието изскачат общо по 70-75 бр. Наистина не знам какво правят тези, които са без Харита, ако БП не бутнат процента?!

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Саждите станаха 357, а лупичките - 118.

eva-mina likes this.