Въпрос за "Луксозна кошница с млечен шейк"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by *GRACIELA1616*, Nov 24, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

ок разбирам те но проверете защо и закакво дайте ти обеснение по логично а не това ама ние не сме виновни за промените е добре де но за мен аз лично кой да обвиня немеца ли или първо почвам от теб да искам обеснение защо и как все така има тази промяна.И да не сравняваме една гръцка заплата с една българска.Трябва да се помисли за тези покупки стандарта на бг е най нисък не би било редно да плащаме една и съща цена, и БП трябва да го вземе това на предвид, но от вас зависи как и дали ще го внесете това като идея, и не само а и да се застъпите за бг играч. Ако се замислим малко повече тогава и БП ще е по облагороден от нас всеки би си позволил повече покупки.

Last edited: Nov 24, 2017
  2. xari_myri

xari_myri Ветеран

ок мерси,мислех че има някаква грешка но уви не е така,прекалено луксозна ми идва тая кошница:)

-dd76- likes this.
  3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Мисля, е оттук нататък ще е по-добре, дори и да има обявена цена на нещо, ние да я пропускаме, а на нейно място да опишем "Според цената в банката за съответната държава". Имаш право да се ядосваш, затова мисля, че това е едно разумно решение.
    за жалост няма грешка, съгласна съм с теб.

Госпожа К. Атанасова няма достъп за проверка на подобна информация. То ние като имаме виждаш и колко е точно това, което гледаме на тест и това, което излиза реално.

4. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Виждам аз ясно че всичко тук е една измама и да категорично без кошница аз съм пас предпочитам да си вложа парите в гулдени поне от тях ще има полза лек ден от мен

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

1) БП правят всички (екип и играчи) разногледи с постоянни промени.
    2) В случая не мисля, че нашият екип е допуснал грешка (писах по-горе, че и другаде, където цените са като нашите, бе обявена цена 7,49, но в действителност в играта е различна).
    3) Също така не мисля, че е удачно необявяването на цена. Все пак обявяването й е някакъв ориентир за какво количество пари става въпрос, за порядъка, напр. дали за 2-3-4 евро или за 10-12-15.
    4) Харесва ми редичката, но и първата цена ми се видя дебела, втората - още повече. Че пасувам, не ми е по джоба.

6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

мен лично не ме болеше дали 7 или 12 но ме хвана яд и няма да я взема не че не дадох сега повече но поне за нещо полезно

7. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Тоест е имала доверие и сте я подвели :) да задам един основателен въпрос как така един има достъп а друг публикува :) малко ми бие на дистанционно за телевизор,тоест по големите ползват по малките за инструмент :)

DILQNADELI likes this.
  8. KAtanasova

KAtanasova Guest

Тоест,на мен ми дават готовото инфо и подготвените публикации,аз само ги пускам и това е,с инфото което на тях им е дадено от БП.Хайде тая тема да я обсъждаме другаде,защото тук не и е мястото.

9. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, Торнадо! ЗА толкова много искане да ти бъде одобрена молбата и да те приемат в екипа, за това време, в което се задържа в него, и за времето когато се появяваше и можеше да питаш кое как се прави, кога... и всички твои въпроси, които ние очаквахме, за да вникнеш в съдържанието на екипната игра, сега ли си задаваш въпросите?! Въпросът ми е риторичен, не чакам отговор! Не се хаби!

KAtanasova likes this.
  10. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Въпреки всичко ще ти го дам Тони,първо не е ли наказуемо да споделяш вътрешния живот в екипът,може би трябва да се засегна и да пиша на съпортxD ,няма да ти отговоря с същото като заобеснявам неща от кухнята и сами се справяте с създаване на отрицателни и негативни емоции към себе си,само те съветвам да спреш да внушаваш на играчите че съм лазил пред вратата ви за членство,кандидатствах по общоприетият начин а че не съм останал е било поради огромната ми заетост,нещо което доста членове също имат но пък титлата си е титла :) хубава вечер и по малко дъжд в Гърция :)

DILQNADELI likes this.