Възможност за придобиване на липсващи предмети за Небесната градина

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от Rotanka на 5.3.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. Rotanka

  Rotanka Стажант

  Здравейте, от много време имам недовършени няколко поредици в небесната градина, от повечето липсва само по 1 предмет. Има ли шанс някога, от някъде да се сдобия с тях?
  Една част са: "Зает като мечка", "Коза в кутията", "Приятелски огън", "Замразена водна пързалка", "Парти игри", "Ритуали на слънце" и др....
   
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Здравей,
  Предметът "Зает като мечка" в момента се предлага във фермерския магазин срещу фермерски монети.
  Предметите "Коза в кутията" и "Замразена водна пързалка" са от колелото на късмета. Понякога пускат разпродажба (клик) на този вид предмети срещу лалогулдени, рядко, но все пак ги предлагат.
  Предметът "Приятелски огън" през изминалата година продължително време се предлагаше във фермерския магазин срещу фермерски монети. "Ритуали от слънце" също е от Рошко, вероятно и той преди време се е предлагал във фермерския магазин.
  А предметът "Парти игри" може да се потърси по време на събитието "Търговия и подаръци". Предлолагам, че не е лесен за намиране, но възможносттта я има.
  Приятен ден!
   
  Bamze и Rotanka харесват това.
 3. Rotanka

  Rotanka Стажант

  Благодаря много, в "Търговия и подаръци" е почти невъзможно да се сдобия с нещо, но се надявам поне от другите места да изскочи нещо.
  Вече имам "Зает като мечка", което е супер :)
   
  Bamze и mushnu4ka харесват това.
 4. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Моля, моля, за нищо!
  И заключвам темата като изчерпана.
   
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.