Връзка с играчите

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от radgx на 15.4.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. radgx

  radgx Стажант

  Тъй като съм нов играч и не всичко ми е ясно, а не мисля, че е нужно за всяка глупост трябва да слагам нова тема, има ли някакъв създаден скайп чат например за българските играчи ?
   
 2. Styx

  Styx Guest


  здравей, скайп чат както го наричаш няма, но към играта има чат. влиза се като цъкнеш на иконата "?!" в горния десен ъгъл на екрана на играта и след това на иконата с балончето.

  по принцип ако те интересува нещо можеш да питаш свободно или първо да прочетеш информацията тук във форума.
   
 3. radgx

  radgx Стажант

  Порблемът е, че няколко пъти влизах и не видях никого за чата за който ми говориш. Знам за него, но просто не виждам никакви хора.
   
 4. Styx

  Styx Guest

  ами или си случил да няма такива, или просто не влизат.
   
 5. radgx

  radgx Стажант

  Просто никой не влиза. Отивам на глобален, където не трябва да си ти във листата и няма жив човек...
   
 6. Styx

  Styx Guest

  съжалявам, обаче нищо не мога да направя по въпроса. няма как да накарам когото и да е да влиза в чата. всеки влиза там, както и тук по собствено желание.
   
  черешка харесва това.
 7. radgx

  radgx Стажант

  Според мен не е направено като хората. Пуснал съм предложението във отделна тема. Преди време имах приятелче, което беше от екипа ви и вие си имахте отделен чат и те (обикновените играчи) си имаха скайп за връзка. Знам, че имаше , но не знаех, че вече няма... :(
   
 8. bilq76

  bilq76 Познавач

  Има имааа;) и ще успееш със сигурност, върнете ни викторината в чата и ще видиш как ще се върнат всички, които влизахме всяка вечер в 18ч., и не само да играем а и да си поговорим за това онова! И без това на Пух вече му е много скучно тъкмо ще му върнете работата:D
   
  Kalina_A харесва това.
 9. radgx

  radgx Стажант

  Каква е тази викторина :D
   
 10. Имаше такава преди около 2 години с 3 всекидневни въпроси за играта и за други неща и с петъчен кръг между победителите през седмицата за голямата седмична награда.
   
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.