Време за промени: Повече време между събитията, по-малко събития, по-малко растения за събитията

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от .TAINNA. на 14.3.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
?

Съгласни ли сте да се направят тези промени и да се облекчи играта ни?

 1. Да

  96.2%
 2. Не

  3.8%
 3. Особено мнение

  0 глас/а
  0.0%
 1. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Поради тази причина, аз реших да се занимавам избирателно с евентите. Да-понякога има и привлекателни награди, но усилията в един момент не си струват. Нито ще намалят растенията, изкачащите и събитията. Вече е въпрос на всеки играч как да се преориентира и изгради стратегия на игра.Дали заробване с всяко събитие, дали изиграване на куестовете в читалището, дали трупане на точки-нива или ресурси (евентуално за участие в топа или печелене на пазара).
   
  .TAINNA., -dd76-, Doremi и 5 други харесват това.
 2. scaregrowII

  scaregrowII Изключителен талант

  Така е!
  Днес, много ми хареса поста на sabchooo за замислянето ! Само с едно не съм съгласен с него,че има съдба.

  Смятам,че всичко в живота ни /минало ,настояще и бъдеще/ е въпрос на Избор.До 18 години,може и да зависим от други хора за това,но след 18....всичко зависи от самите НАС. Да изберем,или отхвърлим НЕЩО! И никой не ни е виновен за тях,най -малко пък БП.

  Другото Дореми го е казала:;)
  П.П.Моят избор е,поне да септември да попочивам, и да влизам в играта по един път.Ако е топъл септември,може и до по-късно.....:D
   
  Последна редакция: 21.5.19
  .TAINNA., -dd76-, ..koni.. и 3 други харесват това.
 3. stoeva

  stoeva Стажант

  Здравейте, и аз от доста време не се справям с изпълнението на различните събития, закъсвам с храната за животните защото не ми стигат ресурсите. Аз имам едно предложение събитията да се изпълняват само на това поле което се ползва много рядко - което в момента е отворено за Епохата на платната, а другите полета да си останат за нас - да си садим...... или каквото си искаме да правим с тях.
   
  .water., Kalina_fermer и .TAINNA. харесват това.