Враждебно поглъщане

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mi6elina84

mi6elina84 Guest

И аз това се чудя.И като така или иначе до колкото разбрах,ако уцелим топчето,няма да спечелим допълнителна награда

2. sco

sco Велик майстор

Струва ми се, че минииграта с мидичките е първоаприлският елемент в евента. Трупаш някакъв дълг, който е без значение, погасяваш го, което не води до нищо и в края на краищата ...... майтап бе, Уили. Освен ако на 1. април не ни сюрпризират с някакво скрито значение на минииграта.

bubolina8 and mi6elina84 like this.
  3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ако под "две три дребни неща" имаш предвид 10 и повече Харита - да. Това е решението!
    Купи на макс, карамфили и т.н. е необходимо, но недостатъчно условие - както учехме на времето по математика. :)
    Трябват си и Харита да ги разхождаш по фермата.
    Последният ивент, аз лично с ферма 98 ниво, го приключих само ден преди края. Харита нямам, копах много.
    Сякаш като бях на по-ниски нива по-лесно се случваха нещата.
    Май са позатегнали кранчетата ли, що ли?! :mad:

eva-mina, lyd_s_motika and sco like this.
  4. sco

sco Велик майстор

Лошото на Хари-тата е, че не можеш да разбереш какъв е приносът им към изкачащите. Аз имам 4 Харита, но да си призная в определени моменти имах чувството, че и с тях и без тях - все тая. А относно последния евент, аз също го приключих едва към края. Така че не знам, не знам.

[[Fermerkaa]] likes this.
  5. babeto-

babeto- Подрастващ автор

Имам питане,по добре ли е дърветата да са обикновени

6. _HAIDY_

_HAIDY_ Подрастващ автор

Всички купи съм качила на Мъдрото дърво,имам облагородяване на карамфили 12% по-бърз растеж и 5,4% повече то,едно самотно Хари виси на полето,няколко реда в Небесната градина с бонус повече изскачащи и все тая...Какви са тези две три дребни неща още и двата месеца чакане?Дълбокото бръкване е извън дългосрочните ми планове:)))Дали ако влизаме в плевнята и мелницата през Бахама няма да ни се начислява наем?

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, да не са XXL или XL. Обикновените имат по-дълго време на растеж - 20 ч. А това е от значение в случая.
    Но какви да бъдат като вид - не бих дала съвет.

8. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Всички подобрения за време, вода и супер тор! Аз ги взех за около два месеца. Първо садене преди куеста, на плодородни полета с всички подобрения за бързина - дава най-много, на Бахамите - Медена роса. Хапваш всякакъв мармалад за точки - ЯТП и Великденски, харита, икона на светията за берекет и т.н. Само едночко няма да ти стигне.
    Другото е с дървета.

Last edited: Mar 29, 2017
    .water. likes this.
  9. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Как не знаеш !? 5% на хари.

milkoga1 likes this.
  10. milkoga1

milkoga1 Господар

И аз съм малко скептичен,явно тези 5%....са относителни.То и в инфото за харито си пише"увеличава ШАНСА ".В последния евент и аз ги разхождах из полетата,ама честно казано ако тези 5% се натрупваха,трябаше двойно по вече изкачащи да ми се падат,ама тц,не се падаха толкова.

тралала and [gabi]04 like this.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А знаеш ли колко е трябвало да се падат? Просто за да имаш база за сравнение.
    (За себе си съм сигурна, че полза от четата Харитата има.)

П.П. И ако на някого му се струва, че няма файда от Харита - да ми драсне на ПиТ, ще ги приютя (стига да имам това, което ще поискате за него/тях).

lyd_s_motika likes this.
  12. milkoga1

milkoga1 Господар

Няма как да знам,но направих един опит без тях,изобщо ги бях махнал.При второто обиране ги поставих всичките,вярно има разлика в падащите по вече се паднаха,но не и колкото би трябвало по елементарна логика с натрупването на 5%.

тралала likes this.
  13. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Двойно повоче при 20 харита.

Аз сега засявам карамфили на плодородни полета и утре след 17 часа ще ви кажа каква съм я свършил. Ще обикалям с 3 харита.

Ако някой има плодородни полета с карамфили и повече харита, може да не сложа моите Харита и да засечем.

Last edited: Mar 29, 2017
  14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Tези 5% може да са като вероятността да се получат много дървени чукове след култивиране на карфиол, от 15 дена чакам и не е изкочил нито един, явно преди това е било нулева възможност, колкото и пъти да го увеличи, пак си е нулаxD.
    Най-лесно правя изкачащи с моментно поникване, но трябва супер тор.

mushnuk and milkoga1 like this.
  15. xari_myri

xari_myri Ветеран

най бързо се събират изскачащи със моменталното поникване

mushnuk likes this.
  16. milkoga1

milkoga1 Господар

И аз това имам в предвид.Досега не съм се занимавал да ги дебна и нямам и намерение де ;).Нищо чудно и всеки път (при едни и същи условия разбира се),да дават различен процент.Спор в ползата им няма,помагат.Но то по същата логика е и че и самите изкачащи(при едни и същи условия,пак подчертавам)могат да бъдат всеки път различни на брой и така по този начин няма как да хванеш Харитата дали действително всеки път дават своите 5%.

тралала likes this.
  17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А да не си забравила да поставиш бонуса за чукове от карфиола на слот в парника? Щото все пак там увеличението е 1000%, не някакви си 5%.
    (Лично не съм си играла с този бонус, но отзивите за него и тук, и в странско са, че падат по 2-3 чука от обиране.)

18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Забелязах, на две полета, засети с едно и също растение, дава различни бройки, купите ми са на мъдрото дърво, освен това ми се случи на полето с 4 харита, изкочиха по-малко от полето с две харита.
    Имам 6 броя, но не ги местя при обиране, каквото каже БП, това е, лошото е, че все повече бройки искат, а по случайност, все по-малко отварят кранчето:mad:, защо ли?

Сложих го веднага и зачаках, но уви, до сега нищо.

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От 2 или даже от 4 Харита няма да усетиш файдата. Направи ги поне 10, разхождай ги по полетата и ще заприказваш други приказки.

mi6elina84 likes this.
  20. _HAIDY_

_HAIDY_ Подрастващ автор

Икона на светия май нямам,какво ще да е това чудо?Заложих шипки на малки полета без тор и вода,ще станат утре до три часа.С дървета никога не съм опитвала,чета тук,че обикновени трябвало..

lyd_s_motika likes this.