Враждебно поглъщане

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

тъз простотия ми дойде в повече:mad:уж пратих плъха в затвора и си върнах имота поне според писанката при приключване на евента, а продължава да трупа дълг, към кого заборчлявам сегаo_Oтъз шега хич не ми е смешна нещо, по скоро е дразнеща8)

Last edited: Apr 3, 2017
  2. _HAIDY_

_HAIDY_ Подрастващ автор

Опитах по твоя начин както ме посъветва,след това приложих моя.Резултатът беше почти еднакъв.От малки поленца със шипка и чиста водица изскочиха почти толкова,колкото от плодородни с вода тор и супер тор.На този етап ми трябват още петдесетина камъка и куестът е готов.

3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Абе мислено - недомислено!
    Сега като изчетат от всички форуми "рева" на играчите (ако изобщо ги четат) ще кажат: "Ама това беше само първоаприлска шега, не разбрахте ли?"
    А че 1 април мина - друг въпрос!
    Шегите на БП са целогодишни! :mad:

4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

направо простотия8)верно е гърмят форумите на ред-.-

5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Смятам да си "почина" от копане по тоя повод. След като махнаха буренясването.
    Само още малко камънак да събера и се отдавам на заслужена почивка. ;)

6. Пума~`

Пума~` Ветеран

Не, не ми беше той ментор. :)

Mermaid likes this.
  7. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Моля за помощ. Много зле съм с изскачащите.....:(

bubolina8 and Пума~` like this.
  8. pepa551

pepa551 Анализатор

И аз съм зле,но този път няма да стигна до прединфарктно състояние.xDИграя отдавна и горе-долу мога да си преценя
    възможностите с две влизания докъде мога да стигна...еее не винаги;):)

mushnuk likes this.
  9. staneli

staneli Старши болярин

И на мен взе да ми идва в повече... Значи след приключването, вече не мога да влизам в мелницата през подскачащата кутия, ама измислих цаката как да меля храна без да трупам дългове, но ако ми каже някой как да влизам в килера за активиране на пинки пая ...., през слотовете си активирам другите продукти, ама за пинкито не се сещам как може...

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Меню с вазичка, раздел Консумативи.

П.П. Трупам на поразия тъпи дългове, хич и не се и опитвам да заобикалям, писна ми :D.

11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Хахаха, сиромах човек - жив дявол :p И аз тъкмо открих "топлата вода" относно мелницата и дълга (опитваш да храниш животинки с 0 храна и...воаля ;))
    А иначе пинки пая може да "изядеш" и в занаятчийския квартал, но трябва да имаш кетап за пекар :)

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А като си нямаме такива?
    ;)

13. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Явно, че не си от тия и за тебе няма немотия :p

mushnuk likes this.
  14. staneli

staneli Старши болярин

Уф, хич не се сетих, че може през "консумативите", мерси Муши, пък и не съм пекарче.
    Ама почвам и аз през просото, че ми дотегна вече:mad:.
    За храната 0 - паяка винаги ми е с такава, аз светулките ги не прежалвам. :p

mushnuk likes this.
  15. milena7004

milena7004 Велик майстор

Приключих снощи с куеста.Сложих да си люпя спечеленото от него,и о............ никаква изненада .Отново оранжеви пчели,конюшна, червени кокошки ,язовец ,и от вълнение забравих последния " ценен" обор.На острова бозата беше същата. Оранжеви маймуни два пъти,папагали++ , и един мравояд.И с дърветата изядох едно дърво.Пожелавам на всички да имат повече късмет от моя.

П.П Дано скоро пуснат ПиТ,че липсите са ми големи

-dd76- and mushnuk like this.
  16. terminatora78

terminatora78 Активен автор

----------------------------------------------------------------------------------------

lyd_s_motika
    Като си качиш купите на Мъдрото дърво - 300 звезди плюс около 7 000 000 точки за самите купи, облагородиш карамфила - 18 000 карамфип и два месеца чакане и още две три дребни неща или да се бръкнеш по-дълбочко... И тогава ще те одъждят изскачащите.
    Това е дългосрочна стратегия, братко наш..

-----------------------------------------------------------------------------------------
    terminatora78
    имам купите в разсадника на карамфила коѝ точно бонус използваш за падащите предмети

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Мда, няма немотия, просто въпрос на навик - сутрин след голямото бране винаги пускам в мелницата 4 бр. СХ, после някакво количесто храна (която е най-малко или която е най-актуална, като напр. за пауни в момента) за около 2,5 часа и накрая още
    1 бр. СХ = 24 часа.
    (Ползвам турбомелница.)

18. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ето, казах ти, нали?! Знаех си, че "ходиш по пари" ;):)

Gold_teror and mushnuk like this.
  19. ludkovci

ludkovci Напреднал

Няма да го бъде този евент, много малко камъни ми изскачат а и време вече почти няма, замислям да се откажа.

malkata_ice likes this.
  20. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

и при мен е така - изкачащите камъни хич ги няма - явно няма да мога да го завърша този евент:oops:

malkata_ice likes this.