Враждебно поглъщане

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 29.3.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Пума~`

Пума~` Ветеран

А аз играя по следния начин: Първо сея на големи, хапвам си каквото трябва. После слагам тор, вода, супер тор и специална тор на мими. След това минавам на средни полета и накрая на малки, така събирам най-много. :)

2. ludkovci

ludkovci Напреднал

Моля за камъни, толкова е стиснат този БП, пуска много малко и до никъде не съм го докарала, май този евент няма да го довърша

3. nikita_mon

nikita_mon Прохождащ

аз прекратявам тази игра.Някой въобще познал ли е къде е прословутото топче или само ни будалкат. с нищо не ми е интересна тази мисия

4. .water.

.water. Обсебен

Еха пръкна ми се още едно розовко и от този евент:inlove:.

5. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

нищо не съм успяла даа взема.то остава и звездите да ми вземат.а от играта топче не съм познала ни веднъж

6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

не мисля така защото на големи-плодородни полета с тор и супер тор вода ще ми станат за 5 часа примерно и ще взема от 10 плодчета 63 а за тези 5 часа с малки ще ги засея поне 3 пъти и ще изкарам 180 поне аз така го виждам и така го играя

DILQNADELI23 и -herbert01- харесват това.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Приказката е за разсяването на първите 5/10 бройки. И никой не споменава плодородни полета.
    Определено разсяването е по-удачно на обикновени големи полета (2х2), а като се размножи - вече на малки (1х1).
    Който не вярва - да взема калема и да смята xD.

kakata13, MARV3000, DILQNADELI23 и 3 други харесват това.
  8. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

не се отказвай имаш време ето сега обрах дърветата си от всички полета и само 5 обора без нито едно хари и имам 121 камъчета имате шанс а колкото до познай топчето от всичките 25 игри и аз нямам и 1 сполучлива игра а за дългъ той си ми стой няма да мога да го изплатя в близките 5 години ако ще го изплащаме с звезди :D:D:D

9. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

аз как сея казах а не кое е удачно и кое не по горе съм писала колкото до елка все още не ми трябва надявам се и за напред въпроса бе кои какви тънкости прави и аз му споделих моя стил на засяване

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Откъде я измисли тази елка?
    Само калем споменах :).

Значение на думата калем

мн.
    калеми, (два) калема, м.
    1. Остар. Пръчица за писане на плоча, използвана някога в училище.
    2. Разг. Молив.
    3. Разг. Сметка, изчисление. Правя калем. Тегля калема.
    4. Клонче от дърво за присаждане; присад.

11. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

има и друга схема, зависи кой в колко часа е започнал куеста. Последния път приложих схемата големи полета-големи полета - плодородни и минах на малки. Ако не бях сложил плодородни щях да загубя част от вечерната реколта и камъни.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

О, да, това е доста важно.
    Обикновено успявам да направя една реколта на малки поленца без супер тор още първата вечер, а ако е късо растението и две. Но почти винаги имам възможността да започна с началото на събитието, в ранния следобед.

А за изскачащите - стига играчът да има време и комбайн, понякога повече изскачащи се събират с по-къси растения, отколкото с дълги или дървета.
    Но е и добре да има и някакво култивирано дълго растение, за да му се намали значително времето на растеж с бонусите от парника и с различни занаятчийски продукти (от алхимика, някои са скъпи, други - не), т.е. да се произведат повече реколти,
    т.е. повече изскачащи.

Последна редакция: 2.4.17
  13. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

май леко са отпуснали кранчето или се бъркам? 56 камъка от растенията, а предишния път 47 даде.

14. zorro58

zorro58 Главен болярин

на големи обикновени за час правиш 90 бройки

15. Mermaid

Mermaid Обитател

Аз играя по същия начин ,прилагам коктейла и при средните полета ,после малки на вода и тор,обирам преди 00,00 часа и продължението зависи от намеренията ми -бързо или нормално приключвам евента
    Само да попитам , ако е възможно, разбира се ,твоя ментор беше Дан ?

Пума~` харесва това.
  16. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

на плодородни 17 бр. за вечерта при това се икономисва супер тор, увеличава се времето, защото камъните се вързани към нормалното време на растеж/производство. Уф не мога да го обясня, но колкото по-голям растеж толкова повече камъни. Питайте Муши, тя го обяснява ясно и просто ;)

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За различни неща говорите със Зоро. Тя говори за първоначалното разсяване, ти за след това и съчетаване на отглеждане на растение/гонене на максимум изскачащи (ако имаш супер тор).

18. milena7004

milena7004 Майстор

Моля, за 4 камъка. Знам ,че ще го свърша куеста,ама пусто като искам още сега да си накича редичката.

П.П Вече меля последното камъче ,и приключвам :p.Успех на всички които са се хванали да го играят !
    П.П1 Много благодаря на всички които ми помогнаха да приключа с куеста още тази вечер. Още веднъж успех на играещите го !

19. cvetidd

cvetidd Стажант

както винаги проблема е с изскачащите продукти много малко изкачат ако някои маже да помага моля да помогне обещавам да връщам подаръците моля пишете
    cvetiddID: 23516945
    cveti2011ID: 25138416

20. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

това за 32 те ми години не съм го и чувала а не да знам какво и значи по мое време явно калеми те са вече изчезнали но благодаря за превода от сега ще знам какво значи калем :D:D:D а колкото това кое е правилно за повече плодчета като първоначално всеки знае, че са големите. Но въпроса на фермера опоменат по горе бе кой каква магия прави не четете през редовете а всичко и аз му казах какво и как играя вече за кой ли път едно и също ще обеснявам

Последна редакция: 3.4.17