Враждебно поглъщане

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Пума~`

Пума~` Ветеран

А аз играя по следния начин: Първо сея на големи, хапвам си каквото трябва. После слагам тор, вода, супер тор и специална тор на мими. След това минавам на средни полета и накрая на малки, така събирам най-много. :)

2. ludkovci

ludkovci Напреднал

Моля за камъни, толкова е стиснат този БП, пуска много малко и до никъде не съм го докарала, май този евент няма да го довърша

3. nikita_mon

nikita_mon Прохождащ

аз прекратявам тази игра.Някой въобще познал ли е къде е прословутото топче или само ни будалкат. с нищо не ми е интересна тази мисия

4. .water.

.water. Обсебен

Еха пръкна ми се още едно розовко и от този евент:inlove:.

5. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

нищо не съм успяла даа взема.то остава и звездите да ми вземат.а от играта топче не съм познала ни веднъж

6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

не мисля така защото на големи-плодородни полета с тор и супер тор вода ще ми станат за 5 часа примерно и ще взема от 10 плодчета 63 а за тези 5 часа с малки ще ги засея поне 3 пъти и ще изкарам 180 поне аз така го виждам и така го играя

DILQNADELI23 and -herbert01- like this.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Приказката е за разсяването на първите 5/10 бройки. И никой не споменава плодородни полета.
    Определено разсяването е по-удачно на обикновени големи полета (2х2), а като се размножи - вече на малки (1х1).
    Който не вярва - да взема калема и да смята xD.

8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

не се отказвай имаш време ето сега обрах дърветата си от всички полета и само 5 обора без нито едно хари и имам 121 камъчета имате шанс а колкото до познай топчето от всичките 25 игри и аз нямам и 1 сполучлива игра а за дългъ той си ми стой няма да мога да го изплатя в близките 5 години ако ще го изплащаме с звезди :D:D:D

9. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

аз как сея казах а не кое е удачно и кое не по горе съм писала колкото до елка все още не ми трябва надявам се и за напред въпроса бе кои какви тънкости прави и аз му споделих моя стил на засяване

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Откъде я измисли тази елка?
    Само калем споменах :).

Значение на думата калем

мн.
    калеми, (два) калема, м.
    1. Остар. Пръчица за писане на плоча, използвана някога в училище.
    2. Разг. Молив.
    3. Разг. Сметка, изчисление. Правя калем. Тегля калема.
    4. Клонче от дърво за присаждане; присад.

11. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

има и друга схема, зависи кой в колко часа е започнал куеста. Последния път приложих схемата големи полета-големи полета - плодородни и минах на малки. Ако не бях сложил плодородни щях да загубя част от вечерната реколта и камъни.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

О, да, това е доста важно.
    Обикновено успявам да направя една реколта на малки поленца без супер тор още първата вечер, а ако е късо растението и две. Но почти винаги имам възможността да започна с началото на събитието, в ранния следобед.

А за изскачащите - стига играчът да има време и комбайн, понякога повече изскачащи се събират с по-къси растения, отколкото с дълги или дървета.
    Но е и добре да има и някакво култивирано дълго растение, за да му се намали значително времето на растеж с бонусите от парника и с различни занаятчийски продукти (от алхимика, някои са скъпи, други - не), т.е. да се произведат повече реколти,
    т.е. повече изскачащи.

Last edited: Apr 2, 2017
  13. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

май леко са отпуснали кранчето или се бъркам? 56 камъка от растенията, а предишния път 47 даде.

14. zorro58

zorro58 Ветеран

на големи обикновени за час правиш 90 бройки

15. Mermaid

Mermaid Обитател

Аз играя по същия начин ,прилагам коктейла и при средните полета ,после малки на вода и тор,обирам преди 00,00 часа и продължението зависи от намеренията ми -бързо или нормално приключвам евента
    Само да попитам , ако е възможно, разбира се ,твоя ментор беше Дан ?

Пума~` likes this.
  16. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

на плодородни 17 бр. за вечерта при това се икономисва супер тор, увеличава се времето, защото камъните се вързани към нормалното време на растеж/производство. Уф не мога да го обясня, но колкото по-голям растеж толкова повече камъни. Питайте Муши, тя го обяснява ясно и просто ;)

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За различни неща говорите със Зоро. Тя говори за първоначалното разсяване, ти за след това и съчетаване на отглеждане на растение/гонене на максимум изскачащи (ако имаш супер тор).

18. milena7004

milena7004 Велик майстор

Моля, за 4 камъка. Знам ,че ще го свърша куеста,ама пусто като искам още сега да си накича редичката.

П.П Вече меля последното камъче ,и приключвам :p.Успех на всички които са се хванали да го играят !
    П.П1 Много благодаря на всички които ми помогнаха да приключа с куеста още тази вечер. Още веднъж успех на играещите го !

19. cvetidd

cvetidd Стажант

както винаги проблема е с изскачащите продукти много малко изкачат ако някои маже да помага моля да помогне обещавам да връщам подаръците моля пишете
    cvetiddID: 23516945
    cveti2011ID: 25138416

20. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

това за 32 те ми години не съм го и чувала а не да знам какво и значи по мое време явно калеми те са вече изчезнали но благодаря за превода от сега ще знам какво значи калем :D:D:D а колкото това кое е правилно за повече плодчета като първоначално всеки знае, че са големите. Но въпроса на фермера опоменат по горе бе кой каква магия прави не четете през редовете а всичко и аз му казах какво и как играя вече за кой ли път едно и също ще обеснявам

Last edited: Apr 3, 2017