Враждебно поглъщане

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 29.3.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

чесно не помня и аз на последният дали имаше хари но мисля че да- комшу ти дорде стигна с дълга

DILQNADELI23 и -herbert01- харесват това.
  2. Пума~`

Пума~` Ветеран

моят дълг е -4000 :D
    Колкото до евента, остана ми много малко. :)

Annabelx харесва това.
  3. -iliana7-

-iliana7- Напреднал

Приключих евента и съм на -5100 дълг , ако ми вземат наличните до момента събрани звездички и да имам много задължение занапред сигурно ще се откажа от играта , а я играя от 7 години .

4. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

лично аз не вярвам че някой може да ни вземе като задължения звездите или каквото и да е било др от фермата това е някаква уловка а дори и да ги вземат ще е мигновенно и пак ще ни ги възтановят това ще им е шегата за 1ви април

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Между боклука от загадъчни обори и дървета улучих БИЗОНИИИИИИ:music:.

zara53, [[Fermerkaa]], -helixme4o- и още 1 човек харесват това.
  6. -iliana7-

-iliana7- Напреднал

дано да е така

7. Mermaid

Mermaid Обитател

Защо дълга ми расте ,след като евента е приключен ?
    Не намерих нищо шеговито тук,Усещам замисъла на сюжета,
    много слаба реализация и отгоре на всичко с много затруднения в
    самата игра, което съвсем не се приема на шега 8)

.water. и sm0uk3r71 харесват това.
  8. zorro58

zorro58 Главен болярин

е аз от кога го разправям същото , ама няма кой да отговори

9. Самардапа

Самардапа Главен болярин

На дървото на Мъдростта съм взела почти всичко, което може да се вземе (не съм взела всички селектирани животни и занаятите).....за какво друго ползвате звездичките?

10. -melani14-1

-melani14-1 Стажант

Хвърлих бегъл поглед на бисерите тук и се чудя на кое ниво сте вие бе хора, че вече сте приключили с евента,какви магии правите? Аз съм почти денонощно у фермата и съм едва на 8-мо ниво и как иначе като от едно поле излизат едва по 3-4 камъчета и като гледам с това темпо до никъде нема да стигна да не казвам че дългът ми вече е -2000

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Мисля, че няма какво да се взема със звезди, освен за дървото, мое мнение.

12. Mermaid

Mermaid Обитател

Когато аз бях на 8 ниво, не знаех,че има форум дори и с бегъл поглед върху "бисерите" тук няма да напреднеш много
    ами посади си дръвчета, събери чета съседи, ами имаш и кредитна карта и много, много да учиш от тези бисери ....
    и след 90 нива още, ще пишеш ,че си готова с евента ,нищо работа, много е просто сееш,сееш и....така ...ще изпълниш някоя задачка и от този евент и накрая напиши тук ,какво спечели, а ние ще ти помогнем с... камъчета.....:)

13. bim177

bim177 Обитател

моя дълг вече е 5000 :)

14. -melani14-1

-melani14-1 Стажант

Извинявам се,аз неправилно се изразих, във фермата съм на 94-то ниво, а за текущата задачка съм на 8-мо деление,така да го кажа, но камъчетата ми са много стиснати и ако се намерят благотворители ще съм много благодарна

milena7004 харесва това.
  15. pepa_iveta1980

pepa_iveta1980 Стажант

И при мен е много тегаво със събирането на камъните.

16. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

аз го приключих снощи евента.ден преди да почне нов евент зареждам дървета чакам почне ли обирам сея малки квадратчета с колкото посев ни дадът дали 5 или 10 слагам супер тор тор на мими след това сея нещо за обиране на семето от евента така 1 вият ден работя едно поле само др са ми с дървета и до 2 рият ден с 13 харита който местя на всяко поле при обиране съм посъбрала изкачащи след това сея плодородни с супер тор и тор на мими 2 или 3 дена
    според зависи колко ще трябват правя броиката
    и после пак на дървета дано да ти помогне моя номер но без харита не става без тях в другата ми ферма и аз съм на 8 мо но там не се и моря да напредвам

17. Mermaid

Mermaid Обитател

Дадох обещание ,ще го спазя.Още днес ще получиш няколко камъка,пиши утре да ме подсетиш отново да го направя ,но...това няма да реши проблема като цяло ,дано и други играчи се отзоват ,докато има достатъчно време

18. -melani14-1

-melani14-1 Стажант

Благодаря за съдействието на Mermaid и DILQNADELI , но явно пак няма да стигна до никъде положението е трагично,аз нямам нито един хари, супер торта ми е дефицит само с едно ЯМЧ и тор на Мими трудна работа,но колкото толкова живи и здрави да сме,харесва ми и ще продължа да я играя

19. tani1980

tani1980 Полубог

За предпочитане е на големи полета с всички видове тор + ябълково морковено чатни, когато направиш необходимите бройки за малки поленца (зависи колко от полетата са разрешени) минаваш на малки поленца + чатни и вода и оборска тор евентуално, ако цената й ти е по джоба.

лудакрава1 харесва това.
  20. zorro58

zorro58 Главен болярин

имаш малко грешка , разсяването става на големи полета със всички видове тор и екстри и то няколко пъти , след това минаваш на малки поленца

kakata13, sm0uk3r71, nefertiti и още 1 човек харесват това.