Враждебно поглъщане

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 29.3.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. gadelaBG

gadelaBG Стажант

Здравейте приятели,
    Искам да помоля за малко помощ - който може да изпрати по едно искрящо скъпоценно камъче. Хищните растения ги събрах, но засега имам само 500 камъчета а за оставащото време не знам дали ще успея да събера останалите 500 бройки.
    Искам да попитам и от къде мога да си купя евентуално Хари Кравайчето.
    Благодаря предварително.

Играч: gadela ID: 44077773

2. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

а мислех че аз бия рекорда

DILQNADELI23 и -herbert01- харесват това.
  3. sco

sco Майстор

Колеги,
    Я припомнете каква беше далаверата с тези комикси и откъде се изпълняват, че в момента нещо не мога да вдяна. А помощна техника трябваааааааа.

4. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

на ПИТ се разменят и от панаира на ренцо можеш да си го закупиш срещу определен брой точки колкото до диаманта до края на евента ще ти пращам

5. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

аз лично играя винаги 1 вият комикс почти всеки път ми дава 3 часова техника иска определени стоки предаваш ги и накрая ви дава 3 наградки от които сам избираш коя да вземеш

6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

на този ти пратих- gadela, че от този който пишеш ми изписва че не съществува -
    gadelaBG

7. sco

sco Майстор

Благодаря, а откъде се изпълняват комиксите ????

8. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

влизаш 1во в читалището после колекция от комикси старираш комикса след като избереш кой да играеш има 1,2,3 комикса аз играя винаги 1 вият

9. sco

sco Майстор

Сърдечно благодаря.

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Цъкни на читалището, в средата излиза нещо като сърчице, там са комиксите.

Ей хора, как успяхте да натрупате толкова много задължения, при условие, че има начин да мелите, да пълните вода, да изяждате продукти без да влизате в сградите???
    Да не правите нещо, за което не съм разбрала?

И аз помогнах да заловят измамника, нито веднъж не уцелих мида с камък, но се радвам, че успях да помогна да го пратят, където му е мястотоxDxDxD.
    УСПЕХ НА ВСИЧКИ

11. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Аз искам да ви споделя (като не съм чела предишните коментари), и ако се повтарям, ме извинете... За да не трупам дълг към Измамника - за да влизам в килера при занаятчийските продукти натискам звездичката на слотовете от ляво и си избирам от там продукт за бонуса - например ябълково-морковено чатни, а за да влизам в мелницата натискам върху човечетата, на които даваме смлените торби и така не трупам дълг.

borialex харесва това.
  12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Като сееш бързо растящи неща няма време за влизане по други места;);)

13. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

достигнах - 5 бона :D:D:D:Dно до края на евента може и минус 20 да стана:D ще ни ги обменят в звезди та затова трупаме как добре ще ми дойдат 5 бона звездички

..koni.., DILQNADELI23 и -herbert01- харесват това.
  14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Бъркаш се няма звезди да дават ,ще ги обменян в супер манджа8)8)

..koni.. харесва това.
  15. Самардапа

Самардапа Главен болярин

къде пише, че дълга ще го обменят в звездички - моля дай линк

16. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

може и в лалота ще да е по добре :D:D:D затова сега гледам повече дълг да трупам нали съм лакома повече манджа да взема та ще изкарам 5 бейби бума с досегашният ми дълг а и много време има мога да посъбера и за още 5 бума

Последна редакция: 2.4.17
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Предпочитам в лалота да ги обърнат, макар, че и супер манджата не е за изхвърляне:p, започнах да се замислям, дали да не увеличавам и аз моя дългxD.

..koni.. харесва това.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

П.С ех фермери да нема се дадем на БП да убие децкото у нас

19. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

ми кво чакаш има си хас само влизам и излизам в мелницата та да не остана само с 5 те ми бона дълг :D

20. Пума~`

Пума~` Ветеран

От ренцо май вече не може да се вземат :)