Враждебно поглъщане

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 29.3.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. tani1980

tani1980 Полубог

Не, това е първоаприлска безвкусна шега на програмистите.

sm0uk3r71, [[Fermerkaa]], лудакрава1 и 2 други харесват това.
  2. Doremi

Doremi Старши болярин

Този евент хич не успя да ме развесели... дори обратното.

.water. харесва това.
  3. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Безкрайно благодаря! Хубава вечер желая! Благодаря!

tani1980 харесва това.
  4. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Сигурна ли е работата?

5. milkoga1

milkoga1 Господар

Склонен съм да повярвам,че е първоаприлска шега,но....едно голямо НО,както всички сте забелязали как последно време всичко в играта върви по "мед и масло",само накрая да не стане гаф и много фермери да изгорят,волно или неволно,че вече всичко може да се очаква тук.

тралала и sm0uk3r71 харесват това.
  6. шушумушу

шушумушу Прохождащ

Не играя този евент но имам натрупани -1100 скъпоценни камъни. И аз ли ще връщам после дългове:D

7. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Имаш ли натрупани минуси?

8. шушумушу

шушумушу Прохождащ

Да 1100

9. ludkovci

ludkovci Напреднал

Имам чувството, че посмъртно няма да събера камъните. С растението се справих, но камъните много тегаво, излизат най-много по 7-8 на поле

10. chiken5

chiken5 Стажант

Не знам дали просто защото съм карък... Но нито един път не уцелих правилната мидичка :oops:

11. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

А ДАНО-защото ако е НАДАЛИ-става лошо...Аз съм на -1300 вече-и вероятно ще стане повече.chiken 5-има много стари играчи,които не са успели да познаят нито една игра-споко

12. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

И аз така 10 пъти подред все в средата се целих и нищо.

13. tani1980

tani1980 Полубог

Остават ми още 7 торби да направя, тоест от 18 игри нито веднъж не открих топчето.

14. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

По въпроса на Хари Кравайчето - има полза. Но е досадно возеното дори с техника. 38/47 камъка при еднакви полета. Може да да бъркам с +- 1 бр. първото число.

15. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

евента е приключен и от мен с минус 4.300 съм за сега задължения май бия рекордите по дълг от 25 опита нямам и едно уцелено топче а колкото ако е истина да се издължавам и с звезди не ми се мисли колко години ще трябва да го изплащам този ми скромен дълг- от стръковете нищо от оборите само 2 невестулки и розов за маимунки бизон още няма :cry::cry::cry::cry::cry:

DILQNADELI23 и -herbert01- харесват това.
  16. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

П.С 1-въпросче след като го приключих куеста защо все още имам из фермата си невестулковци не трябва ли да ми се махнат или ще ме рекетират до края на събитието :D:D:D ID: 47932786 за проверка

17. siniger12

siniger12 Стажант

В полицейската будка има възможност да се спре излизането на невестулките - там има малко квадратче под фигурата на невестулката, от което като махнеш отбелязаното V, невестулките спират да излизат, но рекетът е до края на събитието.

18. pepa551

pepa551 Анализатор

ПознаxDОтиди на полицейската кутия и си махни отметката под рекетьора,поне няма да го виждаш8)

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз от 18 опита нито веднаж не съм уцелил топчетоxDxDxDxD
    Относно задълженията не можеш да ме биеш поне засега -7400xDxDxDxD

20. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

това го забелязах въпроса ми е може ли да продължаваме да храним невестулковците и ще ни дават ли др наградки колкото до дълга вече съм на -4500 с всяко влизане в мелницата ми ме рекетира