Враждебно поглъщане

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Да аз се смея ама не беше първоаприлска лъжа-просто споделих.Относно бонусите-дано те чуят тези от БП;)

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

като се има предвид че е събота и БП са в почивка :music:

pepa551 and Пума~` like this.
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Виж, това не ми дойде на ум, те през седмицата не чуват, какво да очаквам през почивните дни.

-georgi88- likes this.
  4. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

То май за компенсация ни готвят минусите да останат и да си ги одържат в звездиииии>:(Дали е първоаприлска лъжа не се знае:mad:

5. riomde

riomde Активен автор

А успя ли да видиш какви награди раздава?

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не разбирам въпроса.
    o_O

7. riomde

riomde Активен автор

Успя ли да откриеш мида с диамант или само ха-ха, не успя.

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А, само "ха-ха, не успя". Но мисля, че така е направена играта, нали Невестулчо е измамник :D.

9. pepa551

pepa551 Анализатор

Отговорът се крие в заглавието-"ПОГЛЪЩАНЕ">:(

10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Грешиш, отговорът е тук ;)xD
    А като чета коментарите по темата, просто не мога да повярвам на късмета си!! :D Успях да позная къде е топчето, но само два пъти от 15 игри :oops: Май няма да успея да погася задълженията си към Невестулко :(

staneli and pepa551 like this.
  11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Голяма късметлийка си, пускай тото.

12. Mermaid

Mermaid Обитател

Може би си единствената с този късмет Жужу,поне друг не сподели ,а аз изиграх 25 игри
    Моят дълг се качи 300 в последния момент??? не разбрах как ?
    без значение, от обор"Кобалт "- жълти стругарници",без пари толкова :)
    Като падне контрола и ембаргото след евента , може и шанса да е друг :)
    След края на предишния евент вече имам 2 ашолотъл и две акации,

но.....няма емоция вече:):):).

13. tani1980

tani1980 Полубог

Като си отворила менюто да вадиш тайнствените на полето, така си го натрупала.

14. konstantinna

konstantinna Прохождащ

Цистерната се пълни много лесно :) Докато поливам (с комбайн), водата свършва и поленцата започват да примигват. Тогава цъкам пак на капката в комбайна и се появява прозореца за пълнене на цистерната. Купувам си водата и продължавам да поливам. Така не плащам на измамника :)

15. konstantinna

konstantinna Прохождащ

За да не плащам за влизане в мелницата, започнах да влизам през барометъра. Горе в дясно има едно + Цъкам на него и ми се появява мелницата. Предлага ми се едната мелница. Ако е заета с правене на храна затварям я и се появява двете мелници за избор. Така не плащам наем за влизане и дълга ми не нараства :) Ох хич ме няма в писането. Дано съм полезна :)

16. zorro58

zorro58 Главен болярин

аз не мога да разбера едно , след като приключих още вчера играта и повече не ми се показват и прилепи , защо продължавам да трупам дългове

17. Mermaid

Mermaid Обитател

:):):) най-вероятната причина, благодаря Таня
    след толкова време игра на криеница с измамника ха-ха,все пак ме измами накраяxD

tani1980 likes this.
  18. staneli

staneli Старши болярин

xDxDxD Аз пък познах цели 5 пъти :p.
    И след като сутринта си възвърнах господството над фермицата ми, бучнах всичко, дето е загадъчно.... , та да се похваля, най-после се пръкна ашолотъл :music::music::music:. Толкова време все ме прескачаше, ама сега, след специални молитви и три пъти прекръстване, стискане на палци, и т.н., не можа да ми избягаааа. Ей, оправи ми настроението това животинче - като малко дете се радвам :music: . Другите неща ги не бива, с изключение на един захрен клен XXL /кога ли най-после ще сложат едно "а" между "х" и "р"???/ и палма пандан XXL. Е, и още 3 ХХL дървета от острова, но не си заслужава да се споменат...
    Хайде, успех, работливи фермери...
    пп Сега трупам пак задължения, ама не ми пука, щото измамника е вече в затвораааа...:D

19. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Не знам...може и да не е до късмет, просто...наистина много внимавах :)

Може би :) И понеже предполагам, че много от "колегите" няма да повярват, си направих труда да снимам постиженията.

Ето, знаех си :( Прилагам доказателствата:

І-во уцелено топче
    ІІ-ро уцелено топче

(ама то си беше ясно, нали?)

Честито ти грозниче! :) Все така да те връщат в детството БП!

[[Fermerkaa]], staneli and mushnuk like this.
  20. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Моля, някой да ми отговори на въпроса: в прозорчето за звездите, непрекъснато минус точките с червено се увеличават. Това означава ли, че необходимите за играта бройки от хищни растения - 18 750, искрящи камъни - 1 000 бр. и торби - 25 бр. няма да ми стигнат и ще трябват много повече от тези бройки, за да завърша играта? Предварително благодаря!