Враждебно поглъщане

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. milkoga1

milkoga1 Господар

И как става номера,че у мойта поляна цистерна няма и не е имало никога май

2. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Май и без да е включен комбайна става.

3. Снежанка

Снежанка Стажант

Без дълг пълня водата ръчно директно от засяти полета или обори

4. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

за -100 не се усетих от къде дойдоха но проверявам скачащтата кутия и нищо повече не ми добавя(от нея влизам в мелницата,като практична фермерка се усетих зарана и напълних цистерната,мелниците за 3 дни мелят с.х. и ярма за баха добитака)

5. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

някой обърнал ли е внимание ;-в лентата дето е лопатата има икона въстанови фермата-що ли означава(някой ако е пробвал моля да сподели ;неща да задлажнявам )

6. dcpm

dcpm Подрастващ автор

Въпрос? Каква е опцията на новият бутон при "Сечивата" с пояснение "Отвори Възстановяване на фермата".

7. tani1980

tani1980 Полубог

Отнася се само за тези, които имат закупен премиум пакет.Примерно започва евент, разрушаваш - тоест премахваш обори и дървета и с негова помощ след като приключиш събитието си възстановяваш пак същите обори и дървета, които са били по полетата преди това без да се чудиш кои и какви са били.

-.kiki12345.69- likes this.
  8. milkoga1

milkoga1 Господар

Това е преиум вилата

9. joujoujouj

joujoujouj Полубог

И да докладвам - събран кураж след 2 мастики: факт, системата работи безпогрешно! Дългът ми се закова на 800
    камъка :D, 200 след 2 зареждания на цистерната (нямам опция активирана сеялка, а колкото и предвидливо да бях зарадила пукащата се по шевовете цистерна...) и 100 на случаен принцип :pxD Ей богу, наистина не знам откъде дойдоха последните! o_O Ама и честно казано - вече ми е всё равно :music:

MARV3000, [[Fermerkaa]] and AIDA_78 like this.
  10. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

И да докладвам - събран кураж след 2 мастики: [/QUOTE]
    Joi пробвах ти рецептата, смених мастиката с уиски и пак става xDxDxD

[[Fermerkaa]] likes this.
  11. Пума~`

Пума~` Ветеран

за сега само от острова 70 изскачащи, другите ми полета ще са готови след час. Като гледам доста ядове сте брали с събитието, добре, че сега се прибрах. :D :)

sm0uk3r71 likes this.
  12. DAN63

DAN63 Обитател

Аз да взема да попитам : Това дето го дължим на Невестулчото какво е , пенита , камъни или нещо друго ?
    Щото ако е камъни вече съм назад с 400 , а нямам толкова изпаднали :( Нямам идея как ще се издължавам , след като няма да мога да смеля необходимото за да играя на мидите :(

Пума~` likes this.
  13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

според чужденците фалан фъстък

Mojito, mushnuk, DAN63 and 1 other person like this.
  14. Пума~`

Пума~` Ветеран

шегичка е, едва ли е наистина :D :D Дълговете все повече се увеличават и аз съм доста назад, но според мен това е 100 % шега. :))

bubolina8 likes this.
  15. DAN63

DAN63 Обитател

Еее , дай сега и превод де :oops:

sm0uk3r71 likes this.
  16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDпървоаприлска шега , няма да влияе на наградите

Mojito, Луд_Фен and DAN63 like this.
  17. DAN63

DAN63 Обитател

Е , ако е така , отлично :) Ама ако се окаже ЧЕ НЕ Е ШЕГА , И ДЪЛЖИМ ГУЛДЕНИ ????:cry::cry::cry:???:cry::cry::cry:
    Отиде ми фермичкатааа......:cry:

18. kalinkata13

kalinkata13 Прохождащ

Ако влияе, свирете ми марша за сбогуване в края на евента. Реших, че вещиците ще опростяват по 100 еди-какво си на торба и рекох да пробвам може ли да задлъжнея повече от 2 500. На минус 2 600 съм, ихууууууууууууу. Може и с право хоро да ме изпратите от играта, ама да е Дунавското xD

MARV3000, .water. and sm0uk3r71 like this.
  19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDxDxDсефте:p

Mojito and Луд_Фен like this.
  20. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Дунавското ще го играем -щот сме в настроение.А относно невестуляка-да става квот ще.Били сме задлъжнели и кво:music:Други ферми ще напрайм -споко-пък може и да намажем;)

.water. likes this.