Весела пиратска разходка

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Apr 2, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

35 кокоса от големи и другите смесени

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  2. staneli

staneli Старши болярин

И от малки поленца с призмоплодче пусна 25 кокоса, същата работа значи, върнах си полето на 34/3/18 и така ще я карам до края.
    Хем ще пестя от тор xD, хем и няма толкова бройки да ми стоят заключени в полето.

3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз карам само на лява редица и само на призмоплодчета. 2-ото растение не ми е симпатично на вънен вид и не искам да го отглеждам. А покрай модернизацията на фермата не мога да садя друго освен определеното растение. Като го завърша - ще мина на някое по-дълго растение и ще видим как ще падат дъсчиците. Засега са слаба работа.
    Кокосчетата са добре. А задачките - 17-а в ляво.

eva-mina likes this.
  4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Призмоплодчета засях, 25 кокоса обрах, гледам повече берете, но какво да се прави.
    Сея на 33 големи, 5 средни и 16 малки, играя и от двете страни.
    16 в ляво и 6 в дясно, това е до сега.

5. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

От ляво и от дясно докарах квота 30 тази сутрин o_O Преминах на големи полета основно с допълване на средни и малки.Дано стигне времето за още 70 игри.

eva-mina and .TAINNA. like this.
  6. ka-linka

ka-linka Пазител

Аз ли нещо не правя както трябва или съм най-мързеливата тук? 26 стъпки общо съм направила до сега :cry::cry::cry:
    Уж бера редовно....

7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Не си сама, споко, И аз съм там ;) 34 големи полета, 3 средни, другото малки. Кокосовите орехи за сега са ми добре. Имам 150 кокосови ореха благодарение на моите мили съседи, на които благодаря :D Гердани имам 373, дъските са 93 дано не се окажат проблем.

8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Само цъкалка с ТО/ТрТО в зависимост от подобренията. Параметрите - такива, каквито са дадени в инфото, т.е. всичко без бонусите.

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Чакам 3-4 часа да обера и да предам за една задачка, гадно, няма да е лесно>:(.

10. nik76112

nik76112 Напреднал

Изиграх 5 игри, взех стикерчетоxD:p, до тук съм.

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

В голяма грешка си комше.
    Стикерчето се мъдри чак на 30-а задача. На 5-а е безполезния плажен бар.

eva-mina likes this.
  12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ти остави че се чака , ами не знам времето ни дали ще стигне :cry: На караконжоли ни направиха с това поле:mad:

.TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не съм много сигурна, но се надявам, а надеждата си умира последна, 94 часа още, дано успеем за реда.

14. nik76112

nik76112 Напреднал

Боже, останах си без стикер:mad:, какво ще сложа в албума?

15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Обрах, засях и не можах да предам>:(.
    Давам от двете страни и още не съм стигнала 50 игри.

лудакрава1 and .TAINNA. like this.
  16. ComeMyLady

ComeMyLady Подрастващ автор

30 от дясната. А от куеста (заради бананите го играя) ми остават 5-1, 5-2, 6-1 и 6-2.

.TAINNA. likes this.
  17. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ще успеш:):)
    Е как,след малко обирам и ставам на 50 игри ,ляво 20 ,дясно 30.
    Преди да си легна ще направя още една реколта:)

18. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Горе - долу 48 ч, след началото - по 470 от двата вида разтение, 200 ореха и 500 дъски, а остават още 93 ч. - приблизително още 2 пъти изтеклото време xDxD!? Ако карам с това темпо - досегашните резултати - умножени по две - доникъде...това сочи мате...мотиката...Значи трябва да спя на компа, или по - голяма мотика или 12 евро...Труден избор :cry::wuerg:xD

.TAINNA. and riomde like this.
  19. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Егати :D:D:D:D Ти по часовник ли обираш????

.TAINNA., riomde and -niksan- like this.
  20. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

28 игри съм аз, поравно от двете страни.

.TAINNA. likes this.