Весела пиратска разходка

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Apr 2, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

За съжаление само от огромната кошница.

2. staneli

staneli Старши болярин

Все пак ще изскачат от 3 полета, не мисля, че ще е чак такъв проблем. Повече ме притесняват отворените кокосови орехи, като се има предвид досегашния ни опит с изскачащи от специалното поле.... Още е рано да се каже де, дано да греша и да се прескачат един през друг при бране :).
    Ами... успех на всички! Искам я тая редичка и ще се боря за нея, ще направя всичко възможно да я взема :).

3. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ихх как ма дразни това полеее :mad:

4. .water.

.water. Обсебен

xDxDxDЗащо моме я гледай чадърче са ти сложили хавлийка опнали са ти шезлонг пред барчето кеф ти коктейлче кеф ти с пингвините сърф да караш кеф ти в локвичката да пляскаш с крачета даже и хотел на колела си имаш.

5. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Това поле съм го нарекъл-Санаториум за охлюви! Всеки охлюв със стрес от напрегнатият си живот ,би се излекувал,само за едно събитие на БП върху него.

6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Щот всичко става за 100часа там!!! Не им ща нищо и него да го няма.Туткаво и мудно ми е !!! Направо съм в потрес като видя евент там xDxDxD Нервичките ми опъваxDxDxD Мерси за момата, отдавна тая възраст съм преминала вече клоня към стара , зряла магарица xD
    А баш си е тъй Жив психодиспансерxD

7. ТИН

ТИН Обитател

И ЗА МЕН СЪЩО ! Но другите не си го признават !

eva-mina and wilma11 like this.
  8. dedoto1

dedoto1 Редовен

75 дъски и 100 герданчета се откъснаха от сърцето на Бай Пират каспииски:eek:

eva-mina and .water. like this.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Признат грях е половин гряхxD.
    Започнах го, незнам до къде, но му казах, че ще го играяxDxDxD.

10. .water.

.water. Обсебен

Зависи какво искаш да вземеш Пепеляшка сега примерно от този евент който се провежда в психодиспансера искам реда ако мога друго мога ако не здраве да е ,не мисля ,че реда е недостижим.Ако искаш да ошушкаш всичко трябва да си готова да платиш цената било с кешовица било с труд .П.П.Обрах първите 5 полета с призмоплодчета даде 3 кокоси ореха добре ли е зле ли не знам:oops:

Last edited: Apr 3, 2019
  11. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Не си само ти-аз също, бъди сигурна че има и други>:(Но в интерес на истината -признанието няма да оправи нещата>:(Предполагам че има някаква тактика и БП се възползва от незнанието ни.Засега заобикалям игрите ,които преценявам че няма да мога да стигна и до под кривата круша и без това разполагам с малко време за релакс:p>:(Май трябва да мислим.кое искаме и кое не-за да не търсим Чичко Паричко с кошниците:)

eva-mina and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Свикнали сте с благинки и сега ви е криво. А аз си карам на вода и аки в почти 100% от куестовете и за мен не е проблем ама никакъв.
    Единственото е, че нема да се събере достатъчно треволяк да се набоцка цялотто поленц е а през нощта.
    Що се отнася до орехите - показва ми 9.

eva-mina likes this.
  13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

При мен бяха 4 кокоса.
    Тук не ти действа нито ЯМЧ нито нищо .А също съм на вода и тор.И как от 5 полета ти фръкнаха 9 кокоса

eva-mina likes this.
  14. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Е, зависи кой кога си ляга и на какви полета ще сее.
    Лично - късото растение ми е засято 2-ри път и нощес ще набучкам колкото мога от дългото и останалото от късото на предимно големи полета.
    Нали и подаръци има?

eva-mina and лудакрава1 like this.
  15. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Дубре извинявам сеxDxDxD

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Реда е цел номер едно, а другите неща, ако успея, иска ми се да го направя нацяло, но незнам какво е решил господ.

Аз да си призная, пък да става каквото ще.

eva-mina likes this.
  17. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

eva-mina and лудакрава1 like this.
  18. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Има бре! И купи пише!!! xDxDxD

ПП: Още разсейвам буренака... xD

19. zorro58

zorro58 Главен болярин

а кога ще може да се сее на цялото поле , един куп буклуци по него

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Така е, за да ни е трудно>:(.

eva-mina, .TAINNA. and -niksan- like this.