Весела пиратска разходка

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 2.4.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

За съжаление само от огромната кошница.

2. staneli

staneli Старши болярин

Все пак ще изскачат от 3 полета, не мисля, че ще е чак такъв проблем. Повече ме притесняват отворените кокосови орехи, като се има предвид досегашния ни опит с изскачащи от специалното поле.... Още е рано да се каже де, дано да греша и да се прескачат един през друг при бране :).
    Ами... успех на всички! Искам я тая редичка и ще се боря за нея, ще направя всичко възможно да я взема :).

3. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ихх как ма дразни това полеее :mad:

eva-mina, ПЕПЕЛЯШКА и scaregrowII харесват това.
  4. .water.

.water. Обсебен

xDxDxDЗащо моме я гледай чадърче са ти сложили хавлийка опнали са ти шезлонг пред барчето кеф ти коктейлче кеф ти с пингвините сърф да караш кеф ти в локвичката да пляскаш с крачета даже и хотел на колела си имаш.

eva-mina, -dd76-, [[Fermerkaa]] и 4 други харесват това.
  5. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Това поле съм го нарекъл-Санаториум за охлюви! Всеки охлюв със стрес от напрегнатият си живот ,би се излекувал,само за едно събитие на БП върху него.

eva-mina, iva-nia, pepa551 и 11 други харесват това.
  6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Щот всичко става за 100часа там!!! Не им ща нищо и него да го няма.Туткаво и мудно ми е !!! Направо съм в потрес като видя евент там xDxDxD Нервичките ми опъваxDxDxD Мерси за момата, отдавна тая възраст съм преминала вече клоня към стара , зряла магарица xD
    А баш си е тъй Жив психодиспансерxD

eva-mina, wilma11, -dd76- и 4 други харесват това.
  7. ТИН

ТИН Обитател

И ЗА МЕН СЪЩО ! Но другите не си го признават !

eva-mina и wilma11 харесват това.
  8. dedoto1

dedoto1 Редовен

75 дъски и 100 герданчета се откъснаха от сърцето на Бай Пират каспииски:eek:

eva-mina и .water. харесват това.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Признат грях е половин гряхxD.
    Започнах го, незнам до къде, но му казах, че ще го играяxDxDxD.

eva-mina, лудакрава1 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  10. .water.

.water. Обсебен

Зависи какво искаш да вземеш Пепеляшка сега примерно от този евент който се провежда в психодиспансера искам реда ако мога друго мога ако не здраве да е ,не мисля ,че реда е недостижим.Ако искаш да ошушкаш всичко трябва да си готова да платиш цената било с кешовица било с труд .П.П.Обрах първите 5 полета с призмоплодчета даде 3 кокоси ореха добре ли е зле ли не знам:oops:

Последна редакция: 3.4.19
    eva-mina, ПЕПЕЛЯШКА и лудакрава1 харесват това.
  11. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Не си само ти-аз също, бъди сигурна че има и други>:(Но в интерес на истината -признанието няма да оправи нещата>:(Предполагам че има някаква тактика и БП се възползва от незнанието ни.Засега заобикалям игрите ,които преценявам че няма да мога да стигна и до под кривата круша и без това разполагам с малко време за релакс:p>:(Май трябва да мислим.кое искаме и кое не-за да не търсим Чичко Паричко с кошниците:)

eva-mina и ПЕПЕЛЯШКА харесват това.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Свикнали сте с благинки и сега ви е криво. А аз си карам на вода и аки в почти 100% от куестовете и за мен не е проблем ама никакъв.
    Единственото е, че нема да се събере достатъчно треволяк да се набоцка цялотто поленц е а през нощта.
    Що се отнася до орехите - показва ми 9.

eva-mina харесва това.
  13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

При мен бяха 4 кокоса.
    Тук не ти действа нито ЯМЧ нито нищо .А също съм на вода и тор.И как от 5 полета ти фръкнаха 9 кокоса

eva-mina харесва това.
  14. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Е, зависи кой кога си ляга и на какви полета ще сее.
    Лично - късото растение ми е засято 2-ри път и нощес ще набучкам колкото мога от дългото и останалото от късото на предимно големи полета.
    Нали и подаръци има?

eva-mina и лудакрава1 харесват това.
  15. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Дубре извинявам сеxDxDxD

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Реда е цел номер едно, а другите неща, ако успея, иска ми се да го направя нацяло, но незнам какво е решил господ.

Аз да си призная, пък да става каквото ще.

eva-mina харесва това.
  17. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

eva-mina и лудакрава1 харесват това.
  18. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Има бре! И купи пише!!! xDxDxD

ПП: Още разсейвам буренака... xD

eva-mina, kakata13, -dd76- и 2 други харесват това.
  19. zorro58

zorro58 Главен болярин

а кога ще може да се сее на цялото поле , един куп буклуци по него

eva-mina, лудакрава1 и -sindi9- харесват това.
  20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Така е, за да ни е трудно>:(.

eva-mina, .TAINNA. и -niksan- харесват това.