Весела лилия

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от staneli на 4.1.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. staneli

staneli Старши болярин

Имах в менюто 2 бр. весела лилия. Преди малко поставих на острова на съкровищата едната и изведнъж другата изчезна, а поставената върви за 18 часа, а ми се струва, че времето за узряване би трябвало да е за 9 ч. Дали са се натрупали една върху друга и затова времето се е удвоило? В такъв случай дали са се удвоили и точките опит? /не си спомням колко трябваше да бъдат/.
    Търсих информация за параметрите на тези китки, но не успях да намеря - няма ги включени в таблицата за парти завъртанията на колелото.

Моля за проверка или да ми изясните ситуацията.

ид 14342336

2. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

3. staneli

staneli Старши болярин

Благодаря за проверката, значи съм объркала Веселата лилия със Зареждащото цвете - те стават за по 9 часа и са ми 2 бр. даже вече си ги виждам и в менюто /преди малко, повярвай ми, липсваха и затова се обърках/.
    Та, ако зареждащото цвете се брои за специално цвете - има го 2 бр. в този акаунт.

п.п. Поне видях къде да търся информация, за което благодаря, защото голямо лутане сторих из FAQ и въобще из целия форум преди това. Разбрах, че и да се качат специалните китки в таблицата - файда няма да има.

Последна редакция: 4.1.15
  4. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Качени са в таблицата.

5. staneli

staneli Старши болярин

Мерси, Звездичке, че си си направила труда - така с параметрите е по-добре. Мислех, че и за тях ще сложите линк, който не се отваря, затова писах, че файда няма да има;).

п.п. Темата е излишна вече, ми се струва.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.